lørdag, desember 20, 2014

Juleferie!


Så deilig det er med juleferie! Etter en ekstremt travel jobb-desember med mye møtevirksomhet og vel mye action, skal det bli fint å ta det med ro framover. Jeg hører på Bach-kantater, i dag i gammel innspilling med Karl Richter fra 70-tallet (det har også sin sjarm), drikker dagens kalender-te fra Tante T (vanilje!) og lurer litt på om jeg skal ta julerengjøringa nå i dagslys. Det meste gjorde vi dog i forkant av gløggselskapet på torsdag, så det er ikke så mye mer som behøves. Ergo er det fort gjort, og etterlater mye tid til å ligge på sofaen og spise pepperkaker.

Bilder fra nevnte gløggselskap kommer om ikke lenge! Ha en fin dag, alle sammen!


7 kommentarer:

Gunnhild sa...

Jeg har også juleferie nå! Så innmari herlig det er, jeg er helt gira! Takk for nydelig blogg som alltid får meg i godt humør.

Elisabeth sa...

For et koselig og stemningsfullt bilde å våkne opp til. Jeg har en arbeidsdag igjen, men SÅ er det ferie. Ja!

Randi sa...

Her i Trøndelag ble det plutselig veldig mørkt da ei skikkelig snøbyge kom glidende innover fjorden, men duverden så trivelig med lyslenker og levende lys både her og der.
Tusen takk for en blogg blotta for jåleri og trender, og takk for at du alltid framhever de viktige tinga i verden, dvs alle hverdagsgledene.
Nå skal jeg bake pepperkaker, og ja, igår oppdaga jeg at vi bruker akkurat samme oppskrifta som glamourbibliotekaren, denne har fulgt oss siden husets datter var lita.
Pippene har fått mat, sengetøyet er tatt av, mannen rister filleryer og vi skal kose oss med en kopp kaffe og ei silkekake før vi fortsetter i et bedagelig tempo som passer både lyset (mørket) og årstida.
Fortsatt god førjulstid til vertinnen og alle andre <3

Maja sa...

Deilig stemning i dette bildet. Jeg har juleferie nå, kan ikke få sagt hvor godt det er! Koselig trappeoppgang hos dere, får skikkelig vibber og assosiasjoner til huset til bestemor. Soverom oppe, stue nede, det var alltid så koselig å komme ned om morgenen når man sov over der.

Stine Arkeologine sa...

Koselig trapp, med det fine vinduet å gå forbi! Rart med trapper og loft, få ting er så hjemmekoselig som det. Vi har også en gammeldags loftstrapp, minstemann bor nesten i den med lekene sine og vil helst sitte der med kveldsmaten sin også - beste plassen i huset synes han, og det forstår jeg godt!

Glamourbibliotekaren sa...

Gunnhild: Takk for hyggelige ord! Nyt ferien!

Elisabeth: Takk for det! Ha en fin sistedag!

Randi: Høres koselig ut! God førjulstid til deg også!

Maja: Takk for det! Det er litt bestemor-aktig her, du har rett i det. God juleferie!

Stine Arkeologine: Ja, trapper er fine å oppholde seg i!

Line sa...

Skikkelig julestemning med den trappa! Regner med du har den resten av året også, hehe.

Populære innlegg