søndag, januar 11, 2015

Fortnum & Mason Afternoon Blend


Jeg fikk Fortnum & Masons Afternoon Blend i bursdagsgave av ei venninne. Det er en svart ceylon-te, ganske sterk om man lar den trekke lenge, men veldig god og klassisk og frisk. Funker også bra som iste! Perfekt på en søndag ettermiddag til ei god bok mens Bing Crosby crooner fra platespilleren. Ekstra god når man drikker den av en grønn femtitalls jadeite-kopp fra Fire King. Disse kjøpte jeg på bruktbutikk i sommer, og de er så delikate. De er matte og ikke særlig gjennomsiktige, hvilket passer meg bra, da jeg ikke er glad i å drikke varme drikker fra glass. Jadeite-koppene føles ikke som glass i det hele tatt! 


7 kommentarer:

Marit sa...

Så nydelig kopp! Teen høres også god ut. Har nesten sluttet å drikke kaffe etter at jeg begynte å lese denne bloggen :) Du får te til å virke så fristende. Det er det jo også da :)

Fruen sa...

Hurra for at primulasesongen er her igjen! Kjøpte min første på fredag, en gul, og den frisker sånn opp i stua :)

Anonym sa...

Hei! Trenger te-inspirasjon, har du noen tips å komme med umiddelbart? Te man får tak i her i landet? Skal inn til Oslo neste helg og tar gjerne i mot handleliste! Hilsen bondejenta

Stine Arkeologine sa...

Fin kopp og søt primula! Jeg slo på stortromma og plantet sammen fire primula i en skål til helga. Kan ikke være så ekstravagant hver uke men med godt stell og oppmuntrende ord står de jo lenge! :-)

Christina sa...

Så stemningsfulle og fine bilder. Elsker te omtalene dine! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Marit: Te er i høyeste grad fristende! :)

Fruen: Ja, det ble så tomt da jeg ryddet bort juletreet og sånt, så da måtte det en primula til. De er fine! :)

Bondejenta: Du bør absolutt ta en tur på Steen&Strøm, for i kjelleren har de åpnet food court - og danske Perch's, pilegrimsmål i København, har en liten filial der! Min yndling derfra er den hvite teen med ananas, og dessuten burde du prøve kvedeteen! Ellers anbefaler jeg tehuset i Bogstadveien, Black Cat i Grensen (Orientens Paradis må du prøve!) og naturligvis Le Palais des Thes nede i Hegdehaugsveien. Min yndling derfra er Cachemire, som for meg er julete, men den funker fint hele året. Thé du Hammam er også veldig god. Hvis du er et sted hvor de selger Kusmi-te (de har egen butikk på Storosenteret), anbefaler jeg Prince Vladimir og St. Petersbourg. Og Bouquet de Fleurs! Lykke til, håper noen av disse faller i smak!

Stine Arkeologine: Åh, det høres fint ut.. fargerikt!

Christina: Takk for det! :)

Ina sa...

Den hørtes god ut! Tipper venninnen din tenkte på deg da hun så boksen i den fine grønnfargen.

Populære innlegg