mandag, februar 02, 2015

Finn stilen: Februar (med vår i hjertet om ikke ute)


OK. Nå gir jeg blaffen i at det er hundre meter snø ute, og at dette antrekket overhodet ikke egner seg i februar. Jeg aksepterer at det er vinter lenge ennå, men samtidig LENGTER JEG TIL VÅREN. Og da vil jeg gjerne se en gul rutete kjole med lysegammelrosa småsko fra Modcloth, matchende roseøredobber fra samme sted, en lysegrønn cardigan fra House of Fraser, en av mine favoritt-februar-dufter Miracle, Anna Karenina, og den lekreste rougen i verden - Guerlains Météorites. Og en diger vase med pastellfargede tulipaner. Det er FEBRUAR!! Dagene blir lengre og lysere! Sola skinner inn i huset! Full vinterferiestemning. Den mørkeste delen av vinteren er over. Deilig. 


10 kommentarer:

Hermia Says sa...

Fina färger att titta på i allt det snövita! Även om ja, det är för tidigt med sommarkjole..

Stine Arkeologine sa...

Vår i hjertet, vår i sinnet.. jeg lengter også! Kjempesøt kjole, cardigan og sko! :-)

Frk Frydefull sa...

Hurra! Det er snart vår! Ja til tulipaner, pastellfarger, saftis/softis og grønnere gress!

Anonym sa...

hvordan lager du dine fine collager?

Linn sa...

Fin kjole ;)

Kjersti sa...

Ja!!! Særlig den grønne cardiganen :D

Ulla-Britt sa...

Nydelig collage! Riktig en humørpille.

Line sa...

Når jeg ser kjolen minner den meg om gamle ungpikebøker med handling en sommer på '50-tallet. det blir jeg i godt humør av med en gang. Tusen takk. I kombinasjonen med alt det annet minner det om en pose syrlige drops. Hvor ble de av egentlig?

Ha en fin dag

Rosenhufsa sa...

Åh, det var et deilig blogginnlegg! Godt å være flere som lengter etter våren :)

namnam sa...

Takk for denne posten! For meg er februar den verste måneden i året, og jeg gjør alt jeg kan for å holde livsgnisten oppe. Tulipaner, spillelister med glade sekstitalls(inspirerte) låter og asiatisk mat med futt og krutt. Dette finn stilen-innlegget var som en vitaminbombe - tusen takk!

Populære innlegg