fredag, februar 13, 2015

Glamorøs fredag


God morgen fra glamourkontoret! Her har jeg vært i gang siden 0730, kanskje på tide å legge ut den ukentlige fredagsposten! Deilig med helg! Vi har ikke store planer annet enn en kino og et restaurantbesøk, ellers skal jeg lese og se film (mens han har spillejobber), og garantert kjøpe blomster. Jeg ommøblerte litt i går, det ble luftigere og mer vårlig, og jeg har noen små ryddeprosjekter jeg gjerne kan ta tak i om jeg får ånden over meg. Dagens glamoureffekter er store øreringer av sølv, auberginefargede negler, og den elegante Rive Gauche fra YSL. Det passer bra, for i lunsjen skal jeg ut for å spise croissanter med gode venner!

Fredagsrapporter mottas herved! The more the merrier! Alle er velkomne, unge og gamle, kvinner og menn.

En liten melodi fra Korsikas store sønn til slutt:

 

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Herlige fredag! I dag er det takket være "Glamorøs fredag" at jeg i det hele tatt kom meg ut av yogabuksene. Dere vet hvordan det er med en dag uten planer, da kan man fort bli værende i et par sånne. Plutselig kom jeg på at det var "glamorøs fredag",så nå har jeg fått på skjørt, røde lepper og Eau de Sisley no.1. Og et allerede godt humør, steg ytterligere! Tusen takk for oppmuntringen til å forgylle fredagen!

Glamourfilologen sa...

Beskjeden fredagsglaour her; den består av kongeblå cardigan fra Benetton, perler i ørene og lipgloss fra Dior (foruten hverdagsmakeup). Takk for hyggelige fredagsoppmuntringer på bloggen - og god helg til både Glamourbibliotekaren og dere andre!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Den ytre glamouren er det lite å skrive hjem om i dag. Jeg kom sent hjem i går kveld (natt) etter en laaaang og forsinket flytur gjennom nordnorsk uvær, men jeg bevilget meg en times ekstra søvn, og det glammer faktisk opp dagen en hel del.
I helga skal jeg trene, nyte dagslyset og gå i teateret. Gleder meg til å se Riksteaterets Natten er dagens mor.
Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

En særdeles uglamorøs uke er snart slutt - og godt er det. Nå sitter jeg med sovende baby i fanget, lunka tekopp på bordet ved siden av, og et par aviser jeg kanskje får lest i løpet av dagen. A-magasinet kan med hell balanseres på baby!

Håper på en dusj og litt ordentlige klær etter hvert... Glamour? Ikke så mye av sånt i disse dager. Men en liten skvett parfyme, og en stund for meg selv med kaffe litt senere er innenfor rekkevidde. Dessuten skal vi prøve å dra ut og spise i kveld - alle tre. Og det er ganske fint med tannløse smil fra datter når hun ser opp på meg innimellom

Anonym sa...

Sønnen (17) skal til India for å jobbe veldedig en uke. En flott ting å gjøre og en opplevelse for livet. Men ikke enkelt å være mor og å være her. Så i natt ble det nesten ikke søvn. Prøver allikevel med litt fredagsglamour: burgunder skjørt og silkebluse for å få litt farge.

Med amerikansk mann har vi god grunn til å feire Valentine i morgen. Da blir det middag ute, kanskje blomster eller konfekt.

God helg!

-lutt

Kristina sa...

Jeg er sykemeldt denne uken, med en guffen forkjølelse og tilhørende feber. Feberen har kommer seg, så i dag skal jeg våge meg en tur ut til kiropraktor, ellers blir nok helgen ekstremt rolig.. Dagens glamoureffekt er null feber (foreløpig), en dusj, og ukens første kaffekopp. Og ikke minst to sesonger Downton Abbey jeg ikke har sett enda :)

Agnethe sa...

Hei og god fredag til alle!
Forkjølelse gjør dagen litt slappere enn vanlig, men godfølelsen er allikevel på plass. Jeg kribler etter litt vasking i heimen - rent hjem gir virkelig god stemning. Litt hjemmekontor og så består resten av planene av sushi, filmleie, lesing og komfortable klær!

Ingerid sa...

Å, glamour. God kaffe til frokost (og etterpå). Pen mørkeblå bluse, med mørkeblå paljetter på, og pene jeans. Noen gamle øredobber med perler og sølv. Altså, ikke antikke, men gamle i den forstand at jeg har hatt dem lenge og ikke bruker dem så ofte. Burberry Woman bak øret - den er blitt fredagsfavoritt nå, med andre parfymer de andre dagene. Og på leppene.... ta-da! Milan mode fra Mac, en skarp rosafarge som passer fint når klærne er i dempede farger. I helgen blir det bare minstejenta og meg, det blir veldig, veldig fint. Det blir fastelavensboller og kanskje en tur på skøyter. God helg til alle!

Siri sa...

Skikkelig strevsom uke, og neste uke har en del utfordringer å by på, den også, men SÅ skal veien jevne seg ut. Og i mellom hverdagene er det altså helg. Deilig. I dag har jeg hjemmekontor med fyr i peisen og te og en snekker som endelig får ferdig noe listverk som har manglet i snart to år.
Skal i likhet med namnam se Natten er dagens mor denne helgen, og ellers kjøpe inn fastelavnsris og bake fastelavnsboller til et lite familieselskap på søndag. For øvrig blir det slækking de luxe.

God helg!

Stine Arkeologine sa...

Vasket huset i går slik at vi kan ta helt fri og ha det trivelig rundt oss etter jobb og skole i dag. Er ofte for sliten til å være i forkant slik, så det føles veldig glamorøst! :-) Ellers består min fredagsglamour av ny neglelakk, fin hårknute og en nyvasket vase klar for helgeblomster på nystrøket, vårgrønn duk. Og da jeg gikk ut i dag tidlig var det skyfritt og merkbart lyst ute, hurra!

Riktig god helg til dere alle.

Kathrine sa...

Glamorøs fredag! I går hadde jeg ei venninne på besøk, og vi spikret tur til Paris til høsten. Det er nok til å gjøre fredagen ytterst glamorøs. I helga skal mannen min og jeg sjekke ut hva som finnes av kulturelle arrangementer i området (som enda ikke er utsolgt), så urtefrø inne (sesongen har begynt!) og møte noen venner til søndagsbrunsj. God helg til alle!

Oda sa...

Etter å ha byrja dagen med yoga heime hjå ein nydeleg pus eg passar er no mine yogabukser også bytta ut til noko meir pynteleg; nemleg ein gammal skjørt eg ikkje har brukt på minst fem år, prikkete og frå Roma. Så deileg å gjenoppdage gamle skattar!

I går kveld redda eg og ei venninde heilt friske tulipanar og andre blomar frå ein søppelcontainer så leilegheita er vårleg og blomsefull til helga. Eg høyrer på det nye albumet til Susanne Sundør som er som alltid fortryllande og fascinerande (dog, eg eigentleg burde lese statistikk) og dagen vidare byder på samspelstimer, og forhåpentlegvis eit lille kafébesøk på vegen heim.. og så kattekos til kvelden. God fredag alle ihoppa!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en snødekt Bodøby. Her er det ikke så mye ytre glamour å spore enda, men det kommer etterhvert. Skal bare vaske hus og klær og litt forskjellig først, og lufte hunden og sånn. Men jeg nyter en kopp te og èn improvisert, hjemmelaget ingefærkakebit mens jeg surfer litt.

Helga skal tilbringes dels på seminar, dels ute i naturen og ellers etter forgodtbefinnende. God helg!

Maren sa...

God fredag! Min har begynt med litt hjemmekontor, og fortsetter snart med kakebaking. I kveld får jeg åtte jenter på besøk for å feire gårsdagens bursdag, det blir så fint! Jeg skal bake mine favorittkaker og lage mange kanner med te. Tulipanene står på bordet, og min første tekopp i dag ble hvit te med fersken og solbær fra Løv. Den er nydelig! Jeg har jobbhelg, men god tid til bok og kos. God helg!

Henrikka sa...

I dag er jeg litt uglamourøst misunnelig på en kollega som skal tilbringe neste uke i London...
Glamouren i dag er parfymen Original Vetiver fra Creed og oransje lepper som matcher det oransje mønsteret i kjolen jeg har på. I helga skal jeg på kombinert lutefisklag og forsinka bursdagsfeiring hos god venninne. Gleder meg til det! Ellers har jeg NULL planer, annet enn å lese og muligens oppsøke byens sentrum og Bondens Marked.
Ønsker alle en foretreffelig helg!

Anonym sa...

Kjære glamorøse bibliotekar!

Kan du være så snill og presentere dine Paris-favoritter?

Beste hilsen
Gro

Maje sa...

Travel glamorøs fredag i dag, men nå skal jeg straks logge meg av fra kontoret og sette nesa mot Göteborg for en helg der med min superglamorøse lillesøster. Tusen takk for alle tips til ting å gjøre der:)

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei Gro, du får sjekke Paris-kategorien til høyre her! :)

Synne sa...

Le helga begynne! I dag har jeg hjemmekontor med god kaffe og telys på pulten, som gjør det ekstra hyggelig inne når det er grått og fuktig ute. I kveld skal jeg feire bursdag med kake og fine frøkner, og jeg vet allerede nå hvilken kjole jeg skal ha på meg - en rutete vintageskatt jeg fant i januar. Gleder meg! Ellers i helga blir det fastelavnsbollebonanza, hoho. Hipp hurra! Riktig god, glamorøs helg til alle og enhver!

K. sa...

Så morsomt å lese om alle småglamorøse prosjekter leserne har denne februarfredagen! Føler at våren snart er på gang🙆

Min glamorøse dag startet med fotpleie, fortsatte med en kaffedate og senere en veldig koselig lunsjavtale. Det er travelt å ha påtvunget pre-barselpermisjon må jeg si. Det store får gjerne vente til termindato, ennå noen lunsjer som er avtalt...

God helg!

koristen sa...

Så fin fredagssang :-) Her er glamouren på plass i form av blå kjole med matchende skjerf, turkise negler og duft av Philosykos fra Diptyque. Nå er det snart klubb med venninner, senere i helgen blir det mere venninner, glamourifisering av leiligheten med vår i tankene - og litt kreativ virksomhet håper jeg. Så et lekkert smykke i en butikk og tenkte at - hm, det der kan jeg da lage til kvarte prisen. Snart vet jeg om jeg kunne det ;-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

togpiken sa...

De siste dagene er tilbrakt på kurs med hyggelige og spennende fagfeller og interessant faglig påfyll og gode lunsjer. Dagens glamour var ullkjole og øredobber som var gave fra kjæresten. Det hele ble toppet med spontant og sårt tiltrengt frisørbesøk på ettermiddagen. Herlig! Da kan helgen bare komme :)

Ina sa...

Velkommen, fredag!

Jeg står på terskelen til en superdeilig hjemme alene-kveld. Kløende strømpebukse er byttet ut med myke, vide bukser. Jeg har skjemt meg selv bort med en stor bukett med liljer, krysantemum og brudeslør, med grønnsaker i rød karri fra take out-stedet i Kirkeveien, og fersk ananans, vannmelon, bringebær, pasjonsfruktsorbet og mynte til dessert. Som om ikke det var nok, har jeg to episoder av Girls jeg ennå ikke har sett. Herlighet for en festaften! Og likevel spør folk om jeg ikke syns det er trist at min kjære er så mye på reise... De skulle sett meg nå!

I morgen er det trettiårslag for en god venninne, og på søndag skal jeg på både et spennende seminar og på konsert med min favorittpianist/person. God helg!

Anonym sa...

Glamorøs for meg i dag var å få fikset øyebrynene mine hos min kjære frisør Hege. Det var long overdue , jeg lignet mer på en bushwoman haha ;)
Ytterligere glamorøs ble den når jeg kom hjem og mannen min hadde kjøpt en herlig bukett rosa roser til meg i Valentines gave, dagen før ja jeg vet. Nå lager han mat til meg og vi skal bare kose oss i kveld.
Fredag for meg er glamorøs uansett hva ... det er jo ukens herligste dag :) Ikke sant?

Glamourlektoren sa...

Jobbekveld med en titt innom de glamorøses digitale treffpunkt. Sitter og må skrive ut noe før jeg glemmer det - ut ifra litt spinkle notater. Koser meg med Melkerull (koselig gjensmak), har strikkekjole fra Noa Noa, nyvasket hår og utsikter til undervisningsfri uke der jeg skal få tatt igjen masse jobb.. Ja, ja. Sånn er lektorlivet. Lykkelig for å få ro og fred til å rette. Ja, virkelig - rolige dager ved arbeidspulten kan nesten kalles glamour for meg, for de er så sjeldne.

I helgen skal jeg trene styrke og gå lang piggskotur, lage god mat, plukke noe spennende fra den høye bunken med bøker på vent, titte på småfuglene i neket og være glad for at jeg slipper å pakke og dra på vinterferie - he, he.. Skulle tro jeg var 80 pluss. Får kalle det noe moderne, som cocooning ;-) God glamorøs helg til alle!

Populære innlegg