lørdag, februar 07, 2015

Lørdag ettermiddag


Et hus som ligger sånn til at sola flommer uhindret inn selv på vinteren. Med en hvit snødekket hage rundt, med knauser og berg, trær mot horisonten, og et kjøkkenvindu som vender mot rosa februarhimler. Et stort klassisk sekstitallsklenodium av et tre-spisebord, der man sitte i ro og fred og nyte synet av en ukes gamle tulipaner som får folde seg helt, helt ut i ettermiddagssola. Sånn. 
Vi har det fint her om vinteren - også. 

8 kommentarer:

Ingunn sa...

Så nydelig stemning du skaper. Elsker denne bloggen.

Stine Arkeologine sa...

Ordentlig van Goghske tulipaner du har der! :-) Synes også de er fine i denne fasen, ville og levende! Ha en fortsatt fin helg i de fine omgivelsene dine. :-)

Ida Christine sa...

Du er mitt forbilde :)

Anonym sa...

Herlige bilder, vårstemning :-) hvor har du kjøpt vasen??

Glamourbibliotekaren sa...

Ingunn: Så koselig å høre, takk :)

Stine Arkeologine: Ja, de er fine når de gjør som de vil! :)

Ida Christine: Oi! Nå blir jeg nesten flau her :) Takk for det, hyggelig å høre!

Anonym: Takk! :) Den kjøpte jeg i København for mange år siden.

Tone sa...

Nydelige tulipaner. Helt enig i at de er fine i dette stadiet også. åå, jeg skulle ønske jeg hadde stor hage rundt huset... Bor i rekkehus med bare en liten plen foran og bak.. men heldigvis ikke langt til skogen :-)

Synne sa...

JA! Vinteren er så fin, både ute og inne! (Jeg synes det er så mye klaging på internett i vinterhalvåret, hihi. Skulle ønske flere var flinkere til å verdsette alt det fine ved vinteren!)

Glamourbibliotekaren sa...

Tone: Du kan jo se på skogen som din forlengede hage :) Vi er veldig glade i hagen vår, den er alt annet enn A4! Det blir flere hagereportasjer til sommeren :)

Synne: Ja, det er mye klaging! Jeg lengter jo til våren, men verdsetter også vinteren! Det går fint an å gjøre både og. Litt lengsel er jo bare bra, da blir det ekstra herlig når våren endelig kommer.

Populære innlegg