lørdag, februar 14, 2015

Lørdag formiddag


Fordelen med å være gift med en musiker som lever i New York-tidssone-døgnrytme, er at man rekker å handle og ordne og fikse frokost på senga før han våkner på en dag som i dag. Ferske rundstykker med ost og fikensyltetøy, te fra Mariage Frères og nypresset appelsinjuice. 

En 78-plate med Perry Como på platespilleren, en innpakket Frank Sinatra-LP fra 1958 (Capitol-tiden) og roser fra blomsterhandelen. Det fortjener han jammen, min elskede mann. 
6 kommentarer:

Glamourlæreren sa...

Hulk, så romantisk... elsker Perry Como. Bestefar hørte mye på han! Nå ble jeg veldig nostalgisk. Heldig han er, mannen din!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlæreren: Perry er fin! :) Og mannen min også, det er JEG som er heldig kan jeg fortelle deg :)

Anonym sa...

Happy Valentines :)

Ida sa...

Så koselig med frokost på senga :) Lurer veldig på hvor det fine serviset er fra?

Ingrid sa...

For en heldig mann. Så koselig at du kjøper blomster til han. Får liksom inntrykk i alle reklamer og magasiner av at det alltid er kvinnen som skal få blomster av mannen, men det er da hinsides gammeldags.

Glamourbibliotekaren sa...

Amatørfotografen: Takk det samme!

Ida: Det er Grete fra Figgjo. Jeg har samlet i mange mange år, men etterhvert har de blitt vanskeligere å få tak i, for popularitetskurven har skutt i været. Synd for meg, hehe. Min farmor hadde mye Figgjo-porselen fra denne tiden da jeg var liten, så jeg har alltid vært glad i disse servisene.

Ingrid: Håpløst gammeldags! Vi har alltid kjøpt blomster til hverandre, det har virkelig ikke noe som helst med kjønn å gjøre. Blomster er hyggelig å gi, og hyggelig å få.

Populære innlegg