mandag, februar 23, 2015

Oscar fashion

Vi tar en liten titt på noen av kjolene! Forøvrig er jeg veldig glad for kampanjen "Ask her more", der de endelig skal spørre de kvinnelige skuespillerne om noe mer enn "who are you wearing". 

Her er de jeg likte best:


Lupita Nyong'o, fjorårets kvinnelige birolle-vinner, er nydelig i en perlebesatt hvit kjole av Francisco Costa for Calvin Klein Collection. Veldig fin makeup også, og digger håret!

Julianne Moore stråler i Chanel, en kjole som virkelig er en vinner verdig!  
America Ferrera, alias Ugly Betty, i Jenny Packham i min yndlingsfarge sjøgrønn!Cate Blanchett i Maison Margiela med fint statement-smykke i turkis.


Marion Cotillard er stunning i Dior.
Og Patricia Arquette er monokrom i barndomsvenninna Rosetta Gettys design.
Jennifer Hudson! Nydelig i gult (Romona Keveza-design).Og her er vinneren av Red Carpet: Meryl Streep!Meryl!!! Alltid stilig. Og i tillegg en hel del mindre minneverdige innslag. 5 kommentarer:

Elida sa...

Nydelige Cate Blanchett! Og har du sett Scarlett Johansson?

Glamourbibliotekaren sa...

ja, ikke helt fan av det ensemblet hennes egentlig!

Anaruh sa...

Jeg er så uendelig glad i Meryl Streep! Hun har vært min favorittskuespiller så lenge jeg kan huske (før henne var det vel tegnefilmversjonen av Barbie, eller noe sånn), og jeg blir så glad over at hun er så aktiv og synlig! Håper hun tar mange, mange, mange filmer til før hun får sin In Memoriam

Kristin sa...

Julianne Moore så helt fantastisk ut! Gleder meg til å se utdelingen og kjolene i opptak..

Glamourbibliotekaren sa...

Anaruh: Ja, Meryl er dronning, har digga henne siden jeg så "Falling in Love" en gang midt på 80tallet - den gjorde inntrykk! Hun har nok fortsatt en lang karriere foran seg, helt sikkert.

Kristin: Ja, hun var flott! Fin takketale også.

Populære innlegg