fredag, mars 20, 2015

Glamorøs fredag


God formiddag! Det er fredag, hovedstadsområdet er preget av regn og delvis tåke, ikke mye solformørkelse å se her! Etter en mildt sagt uproduktiv uke håper jeg å kunne komme i gang igjen med å gjøre ting jeg liker - som f.eks. å lese...! Jobber hjemme i dag, fordyper meg i Matteuspasjonen, og det er veldig fint. (Har ikke fått skrevet omtale etter søndagens konsert ennå, men skal gjøre det så snart jeg kan.) 

Dagens duft er nostalgiske Liagora, dagens te så langt er en kanne Orientens Paradis, og forresten: jeg har hamstret forskjellige typer påskete for å endelig ta den sammenligningen og vurderingen jeg har tenkt på i så mange år. Det blir nok et eget innlegg i påska, tenker jeg. 

Planer for helga er å ta det helt med ro, kanskje rusle en tur i skogen her borte og se etter mer blåveis, lese, se en film. Dessuten skal jeg svare på flere av spørsmålene dere stilte tidligere i uka! (Det er fortsatt mulig å komme med spørsmål altså)

Ha en god fredag kjære lesere, og det hadde vært veldig hyggelig om dere ville rapportere om deres fredager også! Kommentarfeltet er åpent, værsågod!

mvh
Glamourbibliotekaren


23 kommentarer:

Maje sa...

God fredag!

Jeg er litt lei for at det er regnskyer på Gjøvik i dag, for jeg skulle så gjerne ha sett solformørkelsen.

Ytre glamour er det litt dårlig med, bare litt lipgloss i fargen "Strawberry" fra E.L.F. (takk, iHerb!) og en liten dusj med Chanel no 5 i dag. Indre glamour står det bedre til med. Har Jasmin-te fra Harrods i koppen og skal snart kjøpe inn litt påskete fra Solberg&Hansen. Ellers byr helgen på lesing, familietid og forberedelse til tur neste uke. Gleder meg til å kjenne sola på fjeset.

Riktig god helg!

Mari sa...

Endelig fredag! :-) Grå dag i Oslo, men jeg startet dagen med å fyre i ovnen før jeg dro på jobb, så jeg er god og varm og fornøyd! Nye støvletter høyner glamourfølelsen kraftig, og etter jobb skal jeg stikke innom Mathallen og se om jeg finner noe digg til helga. God helg alle lesere av denne fine blogg!

HildeSofie sa...

Åhh, fredag, altså. Hurra!
Ikke mye å se til solformørkelsen her i Innlandet heller, her er det grått og lite vårstemning.
Har nettopp hentet dagens andre tekopp, nå peppermynte. Antrekket er casual, men neglene er nylakkerte, og senere i dag skal jeg til frisøren, noe som virkelig trengs nå.

Deretter setter jeg meg på toget til Oslo, i bagen har jeg en flaske vin og litt god sjokolade, som skal deles med en god venninne i kveld, hurra!
Blir i hovedstaden helt til søndag, jeg skal både gå på et par-tre visninger (jeg flytter nemlig tilbake etter påske!!) og få med meg en fotoutstilling der jeg selv er en av modellene, hihi. Blir rart å se seg selv på veggen :-)

God helg til alle - og god bedring til alle med vårforkjølelser!

koristen sa...

Fredagen er litt grå her ja, men vi får lage litt solskinn inne :-)

I helgen blir det besøk hos mor, før jeg fyker hjem tidlig søndag formiddag til sekstimers korøvelse. Vi holder på å øve inn "Livets vann" av Lars Martin Myhre, og nå er det første øvelse sammen med andre aktører. Spennende, krevende og moro, og helt annerledes enn det jeg er vant til å synge.

Håper du får sparket ut resten av basillene i løpet av helgen, Glamourbibliotekar. God helg til alle!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I morges var det tåke og litt snø i lufta, men nå har det klarnet opp og jeg skal kanskje få se min første solformørkelse. Juhuu!

I kveld skal jeg på teateret, og ellers ligger helga åpen uten de store planene. Håper på litt sol i fjeset og frisk luft.

Riktig god helg til alle!

Siri sa...

Treg morgen her, men jeg håper kriblinga i kroppen skyldes reisefeber og ikke simpel forkjølelse. I morgen drar jeg nemlig på en ukes tur med moren min til New York, og da gjelds det om å være i toppform, for hun holder høyt tempo....

Har også måttet legge litt ekstra omtanke i antrekket i dag, ettersom alle go'klærne er pakket ned i kofferten. Men dermed får jeg luftet en kjole og en lang cardigan som brukes altfor sjeldent ellers.

I kveld skal jeg på Det norske teatret med to venninner og se "Vi som føler annerledes" - en dramatisering av den norske homoklassikeren ved samme navn.Tror det blir bra. Og før det var det å huske alle de tusen tingene jeg skal huske på, slik at det bare er å stå opp i otta i morgen tidlig med smil om munnen og kurs for The Big Apple.

God helg til alle!

Mari sa...

Her ligger også brillene på vent, mens jeg har satt opp skrivestasjonen min i kjøkkenvinduet og skal være produktiv student i dag. Har allerede fått litt frisk luft, men nå er jeg altså inne og kan se på fuglene mens jeg skriver. I dag kom rødstrupen tilbake! Jeg var litt bekymret for den, men håper at den kan akseptere et annet buskas enn dens gamle hjem som vi hugget ned i fjor... Jeg har også selskap av både flaggspett, grønnfink og stillits, i tillegg til de trofaste blåmeiser, kjøttmeiser og skjærer. Så med nybrygget kaffe og nyspisset blyant (ok da, pc) føler jeg meg glamorøs og inspirert! God fredag :)

Anonym sa...

God glamorøs fredag!
Gleder meg over dere andre som kan glitre litt ekstra i dag, med en krevende nyfødt en på fanget må ytre gleder vike. En omgang med selvbruningskrem er planlagt for å skjule anemisk stil etter nattevåk. Det blir nok bra.

Dahlia sa...

Jeg møtte en svarttrost, en kjøttmeis og en hakkespett på vei til jobb i dag. Og nå har jeg akkurat sett på solformørkelsen her i Oslo. I følge min kinesiske kollega kan det skje store samfunnsomveltninger i slike stunder - vi får se! Jeg gleder meg til å gå ut med gode venninner i kveld og spise pizza på Villa Paradiso. I den anledning har jeg en fin kjole på meg, og jeg har planer om å lakkere negler i smug her på kontoret.

.mette sa...

Jeg er ikke veldig glamourøs i dag, men etter jobb er planen å pynte seg litt. Ute skinner solen, det er fredag og det står fisk på menyen i dag. Lørdag har vi invitert til vennefest og søndag frister et kinobesøk. Jeg tenker at dette kan bli en fin helg jeg..mette

Ine sa...

Jeg hadde ikke fått med meg at det var solformørkelse i dag, jeg bare stusset over at det var så rart lys ute. Haha! Jeg har pyntet meg bare for meg selv på hjemmekontoret i dag, med et mykt skjørt, kimono og rød neglelakk. Dessuten er jeg helt nyklippet, i går røk alt håret til fordel for en kort kort frisyre. Deilig! Planen for kvelden er pizza og en boks god is, samt noen episoder av en eller annen tv-serie. Resten av helga blir det en bursdag og litt jobbing. God helg!

Ingunn sa...

Innflytningsfest hos svoger i kveld, museumsbesøk i morgen og biltur på søndag med radioteater på høyttalerne! Dette blir en fin helg! God helg til Glamourbibliotekaren og alle leserne! :)

Stine Arkeologine sa...

Dagens fredagsglamour kommer jeg alltid til å huske! Den besto i å pakke lunsjsekken med sitteunderlag og kakaotermos og gå alene ut i skogen for å se på solformørkelsen, eller aller mest for å se og høre hva som skjedde rundt meg akkurat denne spesielle timen. Der satt jeg med ryggen til et tre og bare fulgte med på lyset som forandret seg og fuglenes kommentarer og sola som ble forvandlet til en tynn skalk. En mektig opplevelse! Vi var heldige her jeg bor for det var blå himmel til det hele var over - rett etterpå kom et tett skydekke veltende inn og nå snør det. Etterpå var jeg innom blomsterbutikken og kjøpte frø og pinseliljer. Fin og helt spesiell dag! Brukte en time ekstra av arbeidstiden som må tas igjen, men det var det verdt.

Ønsker dere alle en riktig god helg! :-)

Randi sa...

Jeg hadde ikke beskyttelsesbriller så jeg sto litt på lur bak hushjørnet da lyset endra seg og fuglekvitteret stilna. Det hele var magisk og nesten litt spooky. En flott opplevelse!
Nå blir det kjolejobbing resten av dagen før jeg skal besøke mamma på sykehjemmet. Gleder meg til å komme hjem igjen til mannen som skal helgastelle huset alene :-) (Må innrømme at jeg har lagt fram ei bittelita ønskeliste over hva som kanskje bør gjøres og er spent på om det vil stå blomster på bordet?)

Uansett.... <3
Ei riktig god helg ønskes alle, og må vertinnen bli helt frisk så du kan nyte den fine hagen din!

Solbad sa...

Solformørkelse og vårjevndøgn gjør jo dette til en helt spesiell fredag som start på helgen! Sola var så vidt synlig her, bak skylaget som en månesigd. Men bildene fra Svalbard var flotte! I helgen blir det litt selskapeligheter og litt rydding på verandaen og litt nedsenkede skuldre i påvente av siste uke før påskestart og feriedager...

Kammerpiken sa...

Bare en halv time igjen, så er det helg :-) Har fått gjort masse på jobb, men nå går det saktere her... Fredagen ble markert med kjole, og i kveld blir det hygge i heimen med god rødvin, nylånte bøker og utvalgte tv-program. Her har våren meldt avbud, men vi satser på at den dukker opp ved en senere anledning. God helg!

Anonym sa...

Glamouren får vente til i morgen. Da er det verdens poesidag, og jeg gleder meg til feiringen.
God fredag!

Maren sa...

Min fredag begynte med forelesning, og fortsatte med skriving på hjemmekontoret. Jeg har en mjuk, svart kjole på, sokker strikket av kjærestens mormor, og en ny sennepsgul cardigan. I koppen har jeg nyinnkjøpt påskete, nam! I helga skal jeg jobbe med en oppgave, men også feire en søt toåring og være med venninner fra studiet. Også skal jeg lese, så klart.
God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra omskiftelige Bodø-byen! Jeg fikk sånn høvelig med meg lysforandringa under solformørkelsen i dag, men det var skyer over byen akkurat da, så jeg "slapp" å se rett på. Mye folk i byen som forsøkte å få det med seg - inkludert hurtigruteturister i store skarer. Nuvel.

Forøvrig har det vært en glamorøs fredag. Jeg har spist lunsj i byen med ei god venninne, og vi kunne glede oss over gode nyheter. Jeg dufter som vanlig av Valentina og har Max Factor på vippene, Elizabeth Arden på leppene. Antrekket var også glamorøst; sort smal bukse, sort singlet og marinblå tynn v-hals-genser utenpå.

I helga skal jeg ut på tur i marka, drikke øl på fin pub i byen, lese ei bok eller to og kose meg med de lange artiklene i dagens Amagasinet. Blant annet.

God helg!

Synne sa...

God formørkelsesfredag! Jeg hadde flaks - det lå et grått slør over himmelen helt frem til det store skjedde, men da klarnet det opp, og jeg kunne følge med fra balkongen. Stas!
I dag har jeg på meg en stort, svart skjørt som moren min brukte da hun var på min alder, og i håret sitter ei sløyfe, og leppene er skarlagensrøde. Klar for alt, hoho! I kveld skal jeg drikke mikrobrygg med en fin gjeng, og det gleder jeg meg til.
God, glamorøs helg til alle!

Frøken Desibel sa...

Weee, fredag!

Var fint lite solformørkelse å snakke om her i København også... Min første uke i ny, men veldig gammel leilighet og nygammel jobb er over. Det har vært mye PC-problemer, ikke alltid så lett å jobbe på tvers av landegrenser. Det er alltid så mange blandede følelser i begynnelsen ved utvekslinger synes jeg, men det er vel bare å se på det som velkomne utfordringer:)

Men at helgen kommer til å gå med til litt utforskning av byen er det ingen tvil om. Kan forhåpentligvis finne meg en sykkel så jeg virkelig kan leve livet som en ekte københavnepige:-D

Ha en fin helg!

Ina sa...

Glitrende skjørt/genser-skjørt, middagsdate med en kompis på Alex sushi og fest på kunstnernes hus runder av en hektisk uke - med blant annet møtemaraton i London. I morgen blir det yoga og kino med min kjære.
God helg!

Anonym sa...

Gleder meg til å lese om påsketeen, men det hadde vært fint om det hadde kommet før påske sånn at man kan ta med seg gode tetips til butikken før de stenger for påske. Bare et lite ønske!

God lørdag!

Populære innlegg