tirsdag, mars 03, 2015

Roser fordi det er mandag


Av og til må man unne seg roser på en mandag. 
Jeg liker å dele opp rosebuketter, de ser ofte finere ut når de er spredt litt utover i huset i mindre vaser. Som for eksempel på vedovnen i stua. Og aller helst: på nattbordet. Fint å sovne (og våkne!) ved siden av slike skjønnheter. Jeg gleder meg til sommeren, når jeg kan plukke inn buketter av enda penere og mer velduftende roser fra vår elskede hage

6 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så fint! Mandag er en perfekt dag for roser. :-)

Synne sa...

For en fin start på uka!
Man må sette en liten spiss på mandagene iblant - selv spiste jeg middag med kjæresten på Villa Paradiso i går, og det fungerte også veldig bra for å gjøre dagen morsommere.
Håper du får en fortsatt fin første uke i mars!

G sa...

Bloggen din gir meg en koselig og rolig sinnsstemning. Blir så glad av å komme inn hit, er som å besøke en venninne som er nøyaktig like glad i ro, fred, te og bøker som meg selv.

Marianne sa...

Så nydelige roser! Og veldig smakfullt er det hjemme hos deg :-) Jeg likte veldig godt vasen på det første bildet, hvor er den fra? Og den blå (?) som eføyen står i, og den lysegule på nattbordet, fortell gjerne mer om dem :-) Lampa, speilet, alt er pent... blir inspirert :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Ja, det er den virkelig!

Synne: Koselig! Og takk i lige måde.

G: Så glad jeg ble for å høre dette! Tusen tusen takk! Håper du fortsetter å henge her :)

Marianne: Takk for fine ord! Den brun-hvite vasen tilhørte farmor, vet ikke hvor hun fikk den fra. Det samme med den lysegule mugga som rosene på nattbordet står i. (Jeg har sett den på loppemarked et par ganger, så det er nok noen i omløp) Den lyseblå karaffelen som eføyen står i, har vi fått av en god polsk venn - det en antikvitet fra Polen. Lampa er farmors gamle, speilet er også gammelt, i Art Deco-stil, fra Fretex. (Kjøper ikke så veldig mye nytt når jeg tenker meg om)

Ragnhild sa...

Nydelige roser! Tenkte jeg skulle gi en bukett til mammaen min i dag :)

Populære innlegg