fredag, mai 15, 2015

Glamorøs fredag


God morgen!
Jeg har tatt en ordentlig langhelg, det er herlig! Leseprosjekter, hageprosjekter, og i dag blir det en sving innom et par bruktbutikker. Dagens duft er White Linen, jeg har sølvøreringer og et japansk silkeskjerf, og nå er det tid for frokost!

Ha en fin fredag alle sammen! 


17 kommentarer:

Hanna sa...

Å hjemmekontorlykke! Solen skinner på Bergen og jeg kan ta kaffepause på min egen terrasse. Håper på en god jobbeøkt i dag, og så er det ut i hagen og grave - kjøkkenhagen skal bli ferdig denne helgen. Håper jeg. Lite glamour når det er hjemmejobbing, men en bukett tulipaner fra hagen hjelper på. God helg og 17. mai - hurra!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg har hjemmekontor i dag, og det er jammen deilig å ha begynt med igjen, selv om det antakelig kun er for en kort periode.
Ute stråler solen, og inne har jeg nettopp ordnet meg frokost: knekkebrød og en liten skål med friske jordbær (det får ikke hjelpe at de er importert - de smaker sommer!) og vaniljeyoghurt.

Glamouren startet i går, med hyggelig flamencokonsert med en venninne.

Antrekket er ikke så mye å skrive hjem om, men neglene er i fargen Rouge Noir fra Chanel.

Plan for dagen og helgen: I ettermiddag blir det en tur til Ikea. Når man flytter for seg selv igjen er det alltid noe man etterhvert oppdager at man mangler. Morgendagen er uten planer - kanskje sortere litt mer i et skap eller to, eller bare lese en bok, kanskje.
Søndag skal finstasen på, og så bærer det av gårde til en venninne for 17. mai-frokost.

Anna Lovinda sa...

Grått, vindstille og skomakergatasnø i Longyearbyen i dag.
Sneen daler lett og fin, og strøk blidt mot ruten min (note: nyvaskete vinduer) i morges da jeg drømte på min pute.
Om noen timer kommer besøk som skal feire 17. mai her oppe.
Båttur i kveld, vi ser nok ikke så mye om været holder seg slik, men jeg er fornøyd om det er vindstille. :-)
Ønsker alle en god helg, og en fin nasjonaldagfeiring!

Rannveig sa...

Jeg er på jobb i dag, men håper på å kanskje ta lunsj utendørs i sola. Hadde en fantastisk fridag i går, så svever fortsatt litt etter den. Fredagsglamouren består av et par nye silkebukser og tunika. Stilig og behagelig på en gang! Ser fram til noe jeg håper blir en rolig helg, med litt familiebesøk og minst mulig farting rundt på 17. mai.
God fredag!

.mette sa...

Er i England og det er vel ikke mye glam når man trasker rundt på "the moors"..... Glam denne uken var tre netter på Ashmount House i Bronte-land. Kan anbefales på det varmeste. Idag blir det en ørliten feiring av gemalen og hjemreise til 17. mai, bunad og flagg. .mette

Anonym sa...

Her meldes det om meget rolige tilstander på jobb, det er fint det også. Mange har tatt langhelg.
Jeg kjøpte skikkelig god kaffe fra kaffesjappa på hjørnet på vei til jobb i dag tidlig, og pusler nå i fin tralt i vei med oppgavene mine, uten nevneverdig stress. Det er fredagsglamour!
Fredagsantrekket er olaskjørt og en stripete skjorte, og så har jeg tatt på meg et smykke jeg liker godt, så jeg føler meg ganske fin.
Gleder meg til helg, med liten skogstur og kakebakst og grilling og 17. mai på tapetet.
God helg, alle sammen!
Fra Lotta.

koristen sa...

Deilig med fredag selv om det var fri i går! Antrekket er jeans og gammel favorittbluse, håret er herlig nyklippet. Helgeplanene er 17. mai-pregede, men jeg begynner også å forberede tur til Praha - gleder meg!

Men først skal her jobbes intenst i noen timer. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Klassisk maivær i Trondheim innebærer alle årstider hver dag, og i dag er intet unntak. Er derfor kledd for alle eventualiteter og glamnivået er derfor ganske lavt, sånn sett fra utsiden. På innsiden, derimot, flyter jeg på kombinasjonen av en finfin markatur i går, utsikter til årets første (og iskalde) fjordbad i ettermiddag, middagsplaner med fine folk, og nasjonalromantisk glede over norsk vår og 17. mai. Finnes det nå' likar?
Ønsker alle en riktig god helg og en prima 17. mai!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Jeg hadde glamourfølelse allerede onsdag, da jeg dro til Sverige for å oppleve 19-åringens avslutningsforestilling på teaterskolen hun har gått på det siste året. Og for en opplevelse! Flotte ungdommer og sterke budskap som sitter lenge i kroppen!

I dag er jobb igjen,- med tivoli på bibliotekets dørstokk er det liv og røre både inne og ute. Dagens glamoureffekter er bluse, mascara og ny rød leppestift. Siden søndag er 17.mai blir det nok litt søljepussing og skjortestryking i dag og i morgen, men ellers blir det bare kos.

God helg og hipp hipp til alle der ute!

Anonym sa...

Bon Weekend !
Takk for deilige bilder fra New York. Neste vår ?
Tidlig morgen med caffe latte på sengen. Lett frokost.
Mørk blå city shorts. Hvite nye Nike skinn sko. Hvit crispi skjorte fra Acne. Genser classic fra RL mærk blå med flagget på brystet. Burburry scarf. Sporty dag.
Enkle studs diamanter i ørene. Bond Hvit due blå flaske duft. Gleder meg til søndag Bunad på alle store og små. Tradisjonen tro: Avkokt kald laks, rømme potet og agurksalat. Kake eller kringle.
Mor i nord

Elri sa...

Mmmm, fredag. Merker det på lufta, selv om jeg mest er såkalt hjemmemamma. Og så er det jo sol og varmt, jeg har puslet i hagen, baker surdeigsbrød, passer på spirene og skal ut og danse i kveld. Hva mer? Jo, blomster på maten (engkarse og fiol) og mye rå, vakre grønnsaker. Jeg har også emmerperler som står klar til å kokes med hvitløk, karri og smør. Herlig med sommer.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra blåsebyen i nord! Her var planene for dagen å låne med seg tre tantebarn på tur i marka, men det utgikk med høye kneløft da barnas mor mente dette var dagen å fikse nye pass til avkommet på... I stedet ble det sen vaffel-lunsj hos dem etterpå, hvilket man heller ikke skal kimse av!

Glamouren er dog i behold; maskaraen er på plass, jeg rakk en kopp te i fred og ro på morgenkvisten og i skrivende stund har jeg kjeks og brie på en asjett. Om litt skal neglene få seg en runde med filen og lakk, sånn at de er representative på søndag.

Den største glamourfaktoren kommer dog på søndag - jeg skal gå i bunad i år! Det er ti år siden jeg fikk ny bunad i gave (etter å ha vokst ut av den fra konfirmasjonen), men først i fjor sommer var den ferdig brodert. Nå gleder jeg meg vilt til å iføre meg mørkeblå lofotbunad på 17. mai!

God helg, alle sammen!

glow sa...

hei! Jeg er på besøk hos kjæresten i Bergen.Det er kjempekoselig. Imidlertid jobber vi med eksamen begge to, så glamoreffektene er nokså lave. samtidig er de også høye fordi jeg er kontinuerlig i kjærestens nærvær! Men i kveld skal vi hygge oss med litt rødvin og god middag. Det blir stas og ekstra hygge.

God 17.Mai-helg til alle sammen! Håper været er like strålende som det er her i dag.

Elida Stangeland sa...

Inneklemt fridag er deilig, og den har blitt brukt på kafé store deler av dagen. God kaffe, finskjerf, parfymen 4711 og solskinn er perfekt.

Ha ein fin fredagskveld!

Anonym sa...

God glamorøs fredag!
Eg har teke langhelg hjå familien på Jæren, og dagens glamour er Earl Grey til frukost klokka sju, landskapet og lyset, fuglekvitter heile dagen, og eit nytt strikketøy: mørkeblå ullgenser.

God helg!

fivrelden sa...

Jeg har fått ny jobb som skolebibliotekar og bruker dagen til å søke boliger. Ellers pakke jeg for en liten tur utenlands i helgen. God helg og gratulerer med dagen på forskudd :)

Stine Arkeologine sa...

God glamorøs fredagskveld! Jeg har nytonet hår og nylakkerte negler (som skjuler de verste sporene etter graving, luking og sykkelreparasjoner!) og føler meg over måte glamorøs her jeg slanger meg i sofaen etter mye arbeid de siste dagene. Huset er ryddig, nystrøket 17.mai-kjole og to små dresser henger på parade i gangen, på bordet står en skål med vårgrønn lyng, jeg har utsikt ut til en nyklippet plen og på loftet sover to fine gutter. Kjenner meg heldig og takknemlig for at jeg har så mye fint å ta vare på!

Riktig god helg til dere alle! :-)

Populære innlegg