onsdag, mai 06, 2015

New York (2015), del 3


En dag forlot vi Manhattan for å dra til kysten! Coney Island, ikonisk filmlocation og old-school badested for New Yorkere i mange år, småshabby og koselig. Boardwalken var passe ujevn og fin å snuble på. Omkring oss var det glade mennesker, hunder og filminnspilling. 


Der var det fascinerende gift shops! Hos Lola Star kjøpte jeg en grønn glitrende puddelring til meg selv og en rosa til ei venninne, samt et par spionbriller. Det må man jo ha!


Kokos-is. Nam. Jeg følte meg som Tom Hanks i "Big" da jeg putta en dollar på denne maskina og spåmannen Zoltar snakket til meg. Så fikk jeg et kort med spådom og personanalyse på. 
På vei tilbake stoppet vi i botanisk hage i Brooklyn, for å sjekke om det var magnoliabonanza der. Det var det!


Så himla nydelig!


De gule var ekstra fine.


Rosa kirsebærtrær hadde de også, naturligvis. 


Og hvite!


Tilbake på Manhattan igjen, og nok en italiensk restaurant. Dette er Da Mikele i Tribeca, og jeg spiste en nydelig Rigatoni alla Norma, med auberginer, tomat, ricotta og parmesan. 


Dette kan de, New Yorkerne. 


9 kommentarer:

Maja sa...

Så kult! Har alltid lagt merke til Coney Island på filmer men aldri helt skjønt hvor det er! Hvordan kom dere ut dit? Fine bilder!

Helene sa...

Så utrolig mange flotte bilder du har knipsa. En fryd å se :-) Nå ble jeg virkelig inspirert til å dra til NY!

Ine sa...

Sukk, så fint!

Marta sa...

Åh, det ser så fint ut! Drøyme-seg-vekk-bilete (: Men du, litt nærare geografisk: kunne du laga ein "innanfrå"-guide om Oslo ein gong, trur du? Eller kanskje du alt har gjort det? Altså litt om "hemmelege"/fine ting ein bør få med seg i Oslo når ein ikkje er sånn kjempekjent/kjem på besøk (:

Ragnhild sa...

Perfekt!! Å, jeg får så lyst til å reise :) Du burde gi ut reisefotobøker!

Stine Arkeologine sa...

Det ser bare helt herlig ut! (Og de gule magnoliane ser ut som de er til å spise opp, tror nesten jeg ville hatt vansker med å gå forbi uten å prøve en bitteliten smak..!)

Line sa...

Så fint!

Jeg var i NYC i mars og byen er virkelig fantastisk.

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Vi tok t-banen gjennom hele Brooklyn! Enkelt og greit.

Helene: Tusen takk for det!

Ine: Ja, jeg har lyst til å reise tilbake umiddelbart..

Marta: Hmm, jeg har egentlig aldri laget slike guider, de blir så subjektive og lite dekkende føler jeg. Tror det blir litt for arbeidskrevende akkurat nå, beklager altså! Jeg har en Oslo-kategori, kanskje ikke så veldig oppdatert akkurat nå, men jeg kan bli flinkere til å legge ut flere Oslo-innlegg som et slags kompromiss. Deal?

Ragnhild: Haha, det tror jeg jeg overlater til proffe, gitt!

Stine Arkeologine: Lurer på hva de smaker. Syrlig? Mango? Sitron??

Line: Ja, det er den! Mars er også en fin tid, litt uforutsigbart værmessig, men det er det jo gjerne hele året. Har opplevd mars både som solfylt og varm - og som iskald!

Glamourbibliotekaren sa...

(Stine Arkeologine: Jeg har landa på at de gule magnoliablomstene smaker en slags sitron-fersken-mango-fromasj!)

Populære innlegg