fredag, juni 26, 2015

Glamorøs fredag


Jeg glemmer jo at det er fredag! God formiddag alle sammen. Jeg har sjokkrosa negler og dufter av Rosa Flamenca, og har akkurat satt på tevann. Det ser ut til å bli en fin dag her i hovedstaden! Jeg har igrunnen ikke andre planer enn å vandre rundt i hagen og snuse på alt som snuses kan, lese ut boka mi, og kanskje se litt etter sommerkjoler hvis jeg orker. Man blir ekstra doven på denne tiden av året. Ellers skal jeg nok somle meg til å få pakka en koffert til en meget nærstående ferie. 

Meld nå inn deres fredager i kommentarfeltet! Alle er hjertelig velkomne til å gjøre det! 

En passende fredagslåt fra en av mine yndlings-sommerplater: 
Ha en fin dag kjære venner!

mvh
Glamourbibliotekaren

13 kommentarer:

namnam sa...

God glamorøs freag!
Nok en våt, kald og grå dag her i trønderhovedstaden, dessverre. Dette er det jo lite man kan gjøre noe med, så da får man mobilisere sine personlige ressurser (for å sitere den storslagne Mrs. Elton i Emma) og prøve å unne andre landsdeler finvær og sommervarme.
Kun en uke til ferie - wohoo! Fredagskvelden skal brukes til å drikke vin og løse verdensproblemer, og resten av helga blir det litt bursdagsfeiring, litt ferieforberedelser og en søndagsroadtrip til sørligere deler av fylket.
Ønsker alle her inne en prima helg!

HildeSofie sa...

Ahh, ingenting slår den glamorøse følelsen av å ha siste dag på jobb før sommerferien!
På plass på hjemmekontoret i hovedstaden, med en fin gjørelisten ved siden av meg - her skal ting kvitteres ut en etter en!
I ettermiddag skal jeg en tur ut og lete etter litt nye sommerklær, og så skal jeg hjem og pakke til ferien. I morgen formiddag setter jeg meg på toget til Sørlandet, og der har jeg tenkt å være tre uker til ende. Det blir avslapning fra ende til annen, med bøker, soling, bading, nye bekjentskaper, turer med hunden, kosing med pus og alt som hører sommeren til. Hurra!

Rannveig sa...

God fredag! Sommerværet her i Oslo kommer og går, men jeg er i hvertfall sommerlig antrukket i blomstrete skjørt og ferskenfarget topp. Ukas store kulturopplevelse er allerede overstått: på onsdag var jeg i Operaen og så tangoforestillingen "Milonga." Helt fantastisk musikk og dans. I helga blir det mer fokus på familie: I morgen fyller yngstedatteren min 1 år og skal feires med vaffelfest. På søndag blir det stor familiegrillfest. Håper været holder seg da!
Ønsker alle en flott og glamourøs helg!

.mette sa...

God formiddag. Solen skinner - men veldig varmt er det ikke her jeg befinner meg - ikke langt fra havet. I dag har vi bryllupsdag - min kjære og jeg - og da blir det god mat og litt bobler i glasset. Helgen skal ellers brukes til til dugnad inne/ute på vår gammel hytte. Glameffekt er fine sandaler fra Lille Vinkel Sko, håret i "twist" hestehale og litt godlukt bak ørene. Ha en strålende helg. .mette

Stine Arkeologine sa...

Her var jeg fullt klar over at det er fredag i dag, det er nemlig den siste før sommerferien, hurra! :-) I morgen tidlig reiser vi bort og det blir utrolig deilig. Til meg selv har jeg pakket bare fem plagg, noen flere diktbøker, tre par solbriller og badedrakt. En liten koffert full av glamour! Riktig god helg til dere alle, og god ferie til dere som begynner eller fortsetter på den nå. Og en fortsatt god og lat fredag til Glamourbibliotekaren! :-)

barnebibliotekaren sa...

Ryddig pult, ny kjole, siste arbeidsdag før ferie ... det blir ikke mer glamorøst enn det!!!
I morgen tar jeg med kjæresten og hele "ungeflokken" og setter kursen mot mitt sørlandsparadis. Uansett hva slags vær det blir, ser jeg fram til en uke sammen med søsken, nieser, nevøer og til og med en grandnevø og -niese :-) Jeg skal bade morgenbad, lese, snuse inn duftene av sjø, kaprifol og markjordbær og bare kose meg glugg i hjel.

God glamorøs fredag og god sommer til både vertinne og gjester her inne!

Glamourgenetikeren sa...

God fredag!
Jeg dufter deilig av Rue de Varenne, har rosa Chanelgloss og grønne sommernegler.
I dag skal jeg få ny sykkel i forsinket bursdagsgave av mannen, så skal vi på Grefsenkollen med barna og spise pizza til middag. Gleder meg til god pizza og fin utsikt over byen.

Nå er det litt jobb som gjenstår, med Bokpod på øret. Deilig fredag!

Anna sa...

Glamorøst hjemmekontor med en snottete 5 åring. Men hun bygger lego, og jeg får jobbet. Og til lunsj må vi nok ha pannekaker! Ingen planer for helgen så langt, det føles godt. Litt hagejobbing kanskje, og muligens venninne + baby besøk. Forhåpentligvis kan vi være masse ute og leke med ungene i det fine (?) været.. Enda 1 uke til ferien...

Line sa...

Helga mi begynner om 20 minutter, da forlater jeg skolebiblioeket mitt, men bare for helga. I dag skal jeg ta tantejentene med i lekepark. I kveldinga har jeg en og annen plan som innebærer flytting og plassering av tunge hagemøbler ,planene inkluderer også en foreløpig uvitende bror, Det er vått og overskyet i nord men det må jo gi seg før eller siden og da skal alt være klart. I morgen blir det bytur og på søndag tombola i et grendehus i nærheten. Ellers er det ikke så mange planer,

God helg til Glamourbibliotekaren og dere andre

Anonym sa...

Ah, jeg har nettopp startet i jobb igjen etter svangerskapspermisjon, og oppdager til min glede at herlige kolleger har innført "dress-up-Friday"! Jeg er med, og stiller i ny dressbukse og høye hæler. Fin oppladning til resten av helga som for øvrig tilbringes i allværsjakke og fjellstøvler et sted i Midt-Norge.

God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodø er det grått og tidvis vått, men ikke verre enn at jeg og ei venninne akkurat har vært på en nydelig tur i marka et par timer. Tok et par utorienteringsposter, og begge hundene var strålende fornøyd med markatur med masse snuse-overalt-tid.

Jeg har nyfilte negler, foreløpig uten lakk, men vurderer å lakke dem rosa eller oransje etter at jeg har dusja. Fredagsglamouren forøvrig vil være ivaretatt gjennom nytt undertøy (!) under turklærne som jeg ventelig skal ha resten av dagen også - det blir nemlig en aldri så liten hyttetur fra i kveld til utpå morgendagen. I helga skal jeg ellers strikke på et nydelig vinterskjerf, lese ferdig den første Innsirkling-boka til CF Tiller og drikke te med egenprodusert granskuddsirup i. What's not to like?

God helg, alle sammen!

Ina sa...

Skriver fra ny leilighet i byen! Glamorøst til tusen å være i hus, selv om neglene er sprukne, knærne er skrubbet opp, alle klærne er i store oppbevaringsposer, sminken er fraværende og albuene er fulle av malingsflekker. Vi har kjøpt et lite eventyr av en leilighet i en gammel bygård, og koser oss med å gjøre den til vår! Et lite avbrekk i ettermiddag for å se en god venninne bli gift. Må få gjort noe med de malingsflekkene... God helg!

togpiken sa...

Travel uke på jobb etterfølges nå av noe så sjeldent som en helg nesten uten planer. Det er fantastisk! I kveld venter pizza med kjæresten og så en tur på kino. Glamouren så langt i dag har vært røde lepper, mem kanskje jeg skal skru opp glamourfaktoren noen hakk til for kvelden... Om en uke tar jeg ferie, og helgen kjennes som en deilig forsmak på det. Herlig!

Populære innlegg