onsdag, juli 15, 2015

Fine gaver!


Til bursdagen min fikk jeg mye fint! Blant annet deilige badeprodukter, Beatles-monopol, gavekort i platebutikk og på Heaven Scent, to små fine engelske duker, mange hekto te av ulike sorter, og som dere ser på bildet - en fin liten skål fra Figgjos gule Sissel-serie, en yndig liten fløtemugge med blomster på, og et fint skrin kjøpt i den kuleste vintagebutikken i øst-Berlin, hvor de har masse DDR-greier og hvor jeg nesten aldri klarer å rive meg løs.  Denne er polsk, ifølge en halvveis avrevet lapp under, kan det ha vært sigareske? Full av te var den i allefall da jeg fikk den! Jeg fikk bøker! Cora Sandel, Hanken Parelius Astrup, Evi Bøgenæs, Finn Carling og Anton Tsjekhov. De to sistnevnte er skuespill. Antikvariater er virkelig bursdagsgave-himmelen altså, husk på det neste gang noen har bursdag!
Og fra min evige elskede: Et nydelig, nydelig halssmykke fra Tiffany's - med matchende bittesmå runde øredobber (de har jeg på i skrivende stund, så de får dere se en annen gang). Elsa Peretti har designet dette settet også - hun har jo gjort forlovelsesringen min og øredobbene/halssmykket/armbåndet som hører til - og den grønne edelsteinen er en tsavorite. Han kjøpte dem til meg i Paris. Gjett om jeg kommer til å huske dette! Han er en present giving genius altså, jeg burde leie han ut som personal shopper for desperate mennesker. 

(Dessuten fikk jeg av familien en knallfin ting som jeg har ønsket meg i mange år - mer om det når den dukker opp, den venter på transport fra Danmark!) 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser kjempefint ut :-) Husker den Bøgenesboka fra min barndom. Nydelig smykke. Han virker bra, han mannen din :-)

Ingrid sa...

Nydelig smykke!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Det skal jeg love deg han er! :)

Ingrid: Takk, det synes jeg også! Veldig glad i det allerede :)

Populære innlegg