fredag, august 21, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag igjen! Planen min i dag er å spise softis og lese Morgenbladet, og når mannen min er ferdig i studio skal jeg møte han et eller annet sted. Hvor og når aner jeg ikke i skrivende stund. Satser på å være mest mulig ute i det fine været! Dagens parfyme er Hermès Un jardin en Méditerranée, med fiken og krydder som minner om den varme luften og gode duften i Toscana, hvilket passer bra i august synes jeg. Sommerens røde leppestift-slager fra Mac skal nok også på. Dessuten "saltwater happy" fra Essie, fin til brun hud og dessuten et veldig treffende navn! 

Nå er det snart på tide å vende tilbake til hverdagen igjen, venne seg på å stå opp enda tidligere (jeg er jo som regel a-menneske i ferien også, men dog!) - men jeg må si at disse siste ukene har vært helt eventyrlige. Så deilig det kom ordentlig sommervær etter en noe kjølig juli! Jeg liker egentlig alt slags vær om sommeren, feriestemning har jeg uansett om det plaskregner eller blåser, men når man kan dra på stranda hver dag og vannet i fjorden er varmt og man spiser is nærmest til alle måltider... det er jo det som føles som den virkelig ekte sommeren. Denne helga skal utnyttes til siste sekund. 

Ha en fin fredag alle sammen! Rapporter er som vanlig hjertelig velkomne, fortell oss andre om hva dere driver med og hva som gjør fredagen deres litt ekstra fin! Og sist men ikke minst - husk også å melde inn hva dere leser for tiden!

mvh
Glamourbibliotekarenp.s. en fin sommerlåt til slutt - av og med en meget god sanger, om en annen god sanger: 


16 kommentarer:

Kristin sa...

Velkommen fredag og helg! Lang arbeidsuke, egentlig ikke lenger enn vanlig, men den føles lang, kanskje fordi jeg har vært mest inne når sola har stått på som verst. Helga skal definitivt nytes.Jeg har White Musc fra Body Shop bak øret og Tulip og Tatamo kjole, og føler meg ganske så fin egentlig! God helg alle sammen!

koristen sa...

Strålende solskinn er den beste glamourfaktoren denne fredagen! Capribukser, rosa bluse og selvlagde englesmykker er antrekket. Neglene er gyselig avskallet turkise fordi jeg ikke fant neglelakkfjerneren, første helgeplan er derfor å rydde badet, hihi.

I morgen er planen en tur til Fredrikstad med venninne, markedet i Gamlebyen må oppleves også denne sommeren.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Stine Arkeologine sa...

Jeg jobber hjemme i dag, sola skinner og jeg spiste en grytidlig frokost på verandatrappa. Fredagsglamouren er en fin, mørkeblå kjole, nyvasket og utslått hår og yndlingsparfymen Jaïpur. Om noen timer kjører vi til hytta der vi skal plukke blåbær (eldstemanns helgeønske), spise tørrfisk (minstemanns ønske) og bade i iskaldt fjellvann (min drøm i varmen). Og i sekken har jeg god kaffe og en god bok. Det blir bra!

Glamorøs fredag og riktig god helg til alle her inne! :-)

Anaruh sa...

God morgen!
Jeg startet min fredag med nybakt brød, te og Morgenbladet fra 31. juli - sånn kan det gå når man ikke helt har styr på sommerdagene sine! Planen fra dagen er - vittig nok, siden dine planer også er Morgenbladet og softis - å finne et sted som har softisen fra Kulinaris. Marielle på Hjartesmil mener den er verdens beste, og jeg tror henne så gjerne, for alt annet jeg har smakt fra Kulinaris er fantastisk! Ellers skal helgen brukes på å lese bok, lakke litt negler, være tilskuer når min sønn spiller fotballcup, bade i sjøen og ellers nyte sommeren.
Ha en riktig fin dag!

Randi sa...

Sola skinner, ripsen rødmer, gardinene blafrer og pusen går dovent inn og ut. Ah, du herlige sommer! Venter på flyttefolka som skal hjelpe meg å bære alt fra containeren og inn i verkstedet igjen etter sliping og lakking av tregolvet som ble utsatt for store vannmengder tidligere i sommer. Nå ble det så fint at jeg har vanskelig for å gå inn med sko på.
Ingen andre planer for helga enn å vandre i hagen, sitte ute og nyte, lese i den gamle slitte bibliotekboka fra 1946, prate, glane ut i lufta, kose med katten, lytte til sensommerlydene når mørket siger på og lysene er tent på bordet under bjørka.
Ønsker dere alle en flott fredag og ei riktig god helg!

Siri sa...

Tredje arbeidsuke etter ferien, og den tråeste.... Må være den plutselige sommervarmen som har trukket ned arbeidsmoralen. Måtte jeg bare være litt mer skjerpa fra neste uke av.

Dagens glamour er først og fremst kjæresten som kommer til Oslo for å være her i helgen. Vi har noen prosaiske planer om å få byttet tetningslister på vinduene mine (for ja, det kommer nok kaldere tider), prøve ut en etiopisk restaurant på Grønland og kanskje få sett noen venner.

God helg til alle!

Nattsvartur sa...

I dag skal jeg ut og drikke cava etter jobb for å feire en venninnes bursdag. Middag blir det nok også til cava'en, tapas eller noe annet godt.
For anledningen har jeg på en fin storprikkete sommerkjole som mammaen min kjøpte for å ha i min tre år eldre kusines konfirmasjon en gang på 80-tallet. Siden den nå passer meg perfekt har den blitt en sommerfavoritt, og alltid hyggelig å gjenbruke fine kjoler :-)
Eller er helgeplanene å ta med småjentene mine en tur til Horten på vikingfestival, og forhåpentligvis få badet litt i havet og spist masse is.
God helg!

S sa...

God fredag!
Vi i nord nyter også herlige sommerdager for tiden - og det ser ut som godværet vil vare ennå ei stund. Hadde opprinnelig en plan om å dra på hytta, men familiens yngste stemte mot og vi besluttet å bli hjemme. Da er planen å ferdigstille et rekkverk, kanskje få grunnet det, klippe plenen, luke i blomsterbedet og få vasket en del klær. Er jeg særlig effektiv rekker jeg kanskje også en bytur for å handle inn diverse. Lørdag blir det grilling og jeg har invitert en god venn til å være sammen med oss.

Har den glamorøse fredagsfølelsen inne, en av de virkelig gode tingene med å jobbe igjen. Jeg ser at planen min med å ha fokus på å få nok søvn kan se ut til å ha noe for seg, og jeg føler meg ikke så verst opplagt. Og så har jeg smuglet på en liten dæsj med parfyme, bare sånn for å høyne den glamorøse følelsen. Og når jeg innimellom kan kaste blikket ut på stille hav og sol fra skyfri himmel - ja, da blir man ekstra glad.

God helg!
S

Hazel sa...

Strålende solskin her, jeg er iført sorte shorts og en ny t-shirt med tryk af Laika. Dagen startede lidt uspændende med en tur på hospitalet for at hente medicin, men nu har jeg et par timer til at læse, før jeg skal ind til centrum i aften med en veninde for at gå på den nye restaurant, Suffragetten, som åbner i København i dag. Det bliver nok rigtigt godt, tror jeg.

God weekend til alle!

Glamourlegen sa...

Kjole, fridag og sykkel :)

barnebibliotekaren sa...

Jeg har en forholdsvis rolig dag på kontoret, har prikkete kjole og dufter av Burberry London. I lunsjpausen serverte jeg kake til kollegene fordi jeg hadde bursdag denne uken, og i helgen har jeg absolutt ingen planer. Det er helt fantastisk deilig!

God helg til alle der ute!

Synne sa...

Hurra, hurra! Knallværet fortsetter, og i morgen tidlig reiser jeg til London med kjæresten min, og i kveld skal vi bryte opp pakkingen ved å gå på brusdagsfest borti gata, og før den tid blir det middag på takterrassen i strålende sol. Mye å glede seg over, med andre ord! Jeg vet ikke helt hvilken kjole jeg skal ha på meg i kveld, men noe sommerlig blir det nok, og vinen ligger klar i kjøleskapet.
Jeg ønsker alle en fin fredag og ei herlig sommerhelg!

HildeSofie sa...

God fredag ettermiddag!
Forrige uke glemte jeg hele glamouren, med kommentar og det hele, det må jo ikke gjenta seg!
I en måned fremover sjonglerer jeg både ny og gammel jobb, og det er i overkant hektisk (anbefales ikke). Jeg trøster meg med at det er kun i en overgangsfase, og at det snart blir lysere i tunnelen.
Glamouren i dag består i å vite at jeg snart skal bli plukket opp av en av mine nye kolleger, og deretter går turen til en annen kollega for å feire at jeg starter og ha avslutning for et par av dem som slutter. Det blir fint!
Resten av helgen skal brukes til å jobbe litt i den nye jobben, og til å flate fullstendig ut i sofaen morgen kveld. DET ser jeg frem til!
Duften er L'Occitanes Fleur Cherie, og på hendene har jeg en fin perlering - arvegods fra søsteren til farfar.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Heisan i finværet. Leser Kim Leine: Avgrunnen. En koloss av en bok - utrolig sterk! Gleder meg til helgefri og hytteliv: spising og oppvask ute, høre fuglesang og se en eller annen kongle falle ned..... jo takk - dette blir bra! .mette

Anna Lovinda sa...

Å se en kongle falle ned, hørtes herlig avslappende ut! Det kan jeg også prøve å oppleve siden jeg har tatt sen ferie på fastlandet og isødet har en liten pause fra Lovinden. :-)
Glamouren består i å lagre D-vitaminer og møte venner. Fine dager. Med tabletter som bryter ned laktose, er det også inntak av is denne sommeren. Luksus!
God helg til alle sammen!

Tina80 sa...

Siste feriedag er kommet og ukene har gått altfor fort. Å komme hjem til sol og varme igår var deilig, overgangen blir ikke så stor:-) Ikke så mye glamour idag, da vasking av klær og diverse ærend har stått på dagsorden. Men det et jo glamour i seg selv å kunne bruke kjole og sølv birkenstock i finværet når en er på farten. Fikk da tatt turen innom den lokale gjenbrukshallen og fant som alltid noen bøker... Og så ble det takeawaymiddag i sola på terrassen med min kjære. Ellers så ingen store planer for helgen utenom å ta det med ro og gjøre seg klar til jobb på mandag. God helg til alle :-)

Populære innlegg