søndag, august 02, 2015

Yndlingen
Jeg tror kanskje Abraham Darby er min aller største yndlingsrose i hagen. I allefall akkurat nå, når den blomstrer. Den første vi plantet. Ferskenrosa og velduftende, med nesten hundre små kronblader. Pen helt alene i en vase ved siden av brudebildet vårt og den nye Panton-lampa

3 kommentarer:

Inger Lise sa...

Ååå, kunne vi fått sett et nærbilde av tiaraen du hadde på deg da du giftet deg? Den ser aldeles nydelig ut! Veldig royal!

KoseligKoselig sa...

Når vi var i London nå så var vi i Royal botanical garden / Kew gardens som jeg absolutt kan anbefale alle å dra til... og der var det rosehage. Der fikk jeg luktet på de mest underskjønne roser i hele verden, jeg knipset så mye bilder der. det var bare helt fantastisk. Jeg tror den jeg likte best het noe med Grace.
Nei det var helt fantastisk. Jeg har bestemt meg for at når jeg blir stor, så skal jeg ha rosehage ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Inger Lise: Jeg har det ikke her og nå, det er et klenodium som også mamma og flere kvinner i slekta har stått brud i. Min grandtante giftet seg under krigen og da var det ikke så enkelt å skaffe denslags, så hun samlet inn en hel del sølvskjeer og sendte inn til David-Andersen i Oslo som laget dette diademet til henne. Det er veldig fint!

KoseligKoselig: Ja, rosehage er en fin drøm å oppfylle!

Populære innlegg