tirsdag, november 03, 2015

Finn stilen: November


Langtidsvarslet her i hovedstaden viser ikke minusgrader, langt i fra, men november kan jo være så mangt. Vi kan jo håpe at den første snøen dukker opp i løpet av måneden! Og da må man være forberedt med ull og varme klær. Her: Ullkjole fra Acne, duffelcoat fra Uniqlo, støvletter fra Timberland, ullskjerf fra Missoni, lue fra Banana Republic, votter av ukjent opphav, og Dior Addict - en av mine yndlinger på denne tiden av året. (Selv brukte jeg vinterskobudsjettet mitt på LPer her om dagen, så de gamle får holde et år til)

November. Vakre farger på himmelen om ettermiddagen. Krølle seg sammen i sofaen og se film med verdens beste samvittighet. Legge seg tidlig for å lese bøker til man sovner. Gå kveldsturer hånd i hånd under stjernene. Spise klementiner. Begynne å glede seg til advent og jul. En av mine favorittmåneder, helt klart, men det er jo forsåvidt alle måneder. 

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Skikkelig god vinterstemning over den collagen der :-) Gleder meg sånn til jul, og til alt det du nevner. Fin Acne kjole, har god erfaring med dem.

fivrelden sa...

Viktig å være sikker. Det ryktes om ulvevinter. Jeg får hjemmestrikket grønn lue og skjerf og er takknemlig for det. :)

Ine sa...

Så fint og vinterlig! Håper på en kald og fin november.

Josefine sa...

Så hyggelig at november er noen sin favoritt måned! Den er kanskje den måneden jeg liker minst, for det er så utrolig mørkt og det er så stusselig når alt løvet forsvinner fra trærne og det ikke er noe snø. Men, jeg syns november har starta veldig fint og jeg har fylt kalenderen med koselige inneaktiviteter, så jeg tror det skal bli en fin måned likevel. :)

Ida sa...

Hei :) Dette var så fint satt sammen. Jeg lurer på hva slags verktøy du bruker for å lage et sånt "bilde"? :D

Populære innlegg