torsdag, desember 10, 2015

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 10


Nå er det på tide å planlegge julelesningen - og jeg slår naturligvis et slag for biblioteket! Ta en tur i kveld om du kan, eller i morgen, gå hyllelangs, gled deg over alle bøkene du kan låne med deg hjem helt gratis, plukk med deg litt forskjellig - et par tynne, en novellesamling, en mursteinsroman.. og gled deg til julemorgener ved peisen eller i sofaen eller ved spisebordet eller i senga, fordypet i en annen verden. Og lånefristen er jo til langt uti januar en gang. For en lykke!! Jeg har bøker på ønskelista i år også, men skal absolutt ha en bunke klar til lesing uavhengig av "fangsten" på julaften. Vi tar forøvrig en juleutgave av "kva las du no" litt nærmere jul, eller kanskje til og med i romjula. Ok?

P.S. Og i dag er det til og med Melvil Deweys bursdag! Hurra for Dewey! 164 år, bare unggutten!

4 kommentarer:

Linn sa...

Det er nettopp dette som er så utrolig deilig med julen og litt fri:)
Krype opp i en seng til langt på dagen med en god bok og te :)
Ha en fortsatt fin dag

X sa...

Ja bøker og ikke minst konserter hører både advent og julen til. Akkurat nå alt for mange bøker som leses samtidig, men i kveld et hyggelig avbrekk med Händels Messias i Nidarosdomen. Flinke solister og Trondheim symfoniorkester med sitt beste kompani. Advent��

Glamourlektoren sa...

Gleder meg til jule-Kva las du no! Bøker og jul hører sammen. Jeg satser på grytidlig opp-strategien med ullsokker, ullskjerf og ulljakke (hus fra 1700-tallet..), tekopp, fyr i ovnen, stearinlys og en hellig lesestund uten forstyrrelser. Har masse bøker på julevent, som vanlig, både klassikere og de nyeste, og ønsker meg noen bøker til jul også. Drømmen er vel egentlig å snø inne, men får vel mosjonere litt også :-)

Grete sa...

Ååå snille glamourbibliotekar, kan du lage en inspirasjonsliste for oss som skal innom biblioteket før jul?? Det er alltid så mye fint å plukke opp (også i kommentarene!)

Populære innlegg