onsdag, desember 16, 2015

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 16

Det er ennå over en uke til jul. Hvorfor ikke finne en ledig kveld, sende ut en fin innbydelse (obs! på mail denne gang, ellers kommer den ikke fram før jul..) til alle du kjenner og invitere dem til et hyggelig og avslappet førjulsselskap? Sannsynligheten for at mange er opptatt er nok stor, men noen kommer da sikkert. Så kan man tenne lys, sitte og være lat i hver sin stol, høre på Bing Crosby, drikke gløgg, spise pepperkaker og karameller og senke skuldrene for en kveld. Eller se en koselig julefilm sammen. Dette er min favorittform for juleselskap, og en årlig tradisjon her i huset. Man behøver ikke sette i gang noe overambisiøst for å ha det hyggelig i desember. Tvertimot trenger man å slappe av, og det kan man jo fint gjøre sammen med gode venner. Også er det jo så koselig å bli invitert hjem til noen!


3 kommentarer:

Norsklektoren sa...

Kjære Glamourbibliotekar med lesere. Jeg er med på en konkurranse der dagens spørsmål dreier seg om en by - bortsett fra Oslo - som De Lillos har et nært forhold til. Vet noen av dere hvilken by det dreier seg om? (Alle hjelpemidler er tillatt, bare så det er sagt, og dermed også å spørre dere :) )

Anonym sa...

Hva med Larvik? Lars LS nyter sommeren i Kjerringvik i Larvik.

Josefine sa...

Dette skal vi gjøre i dag! Vi inviterte noen venner over på ribbe for litt siden. Samboeren min er veldig glad i å lage mat og har hatt lyst til å prøve seg på å lage ribbe selv lenge. Så da inviterte vi rett og slett over noen venner. Ribbemiddag høres jo litt styrete ut, men det hele er ganske så uformelt. Tror det blir fint, forhåpentligvis blir det sprø svor også!

Populære innlegg