fredag, januar 01, 2016

Glamorøs fredag


Hei 2016! Det er jo årets første glamorøse fredag! Glamorøs fredag og juleferie går alltid skeis, straks jeg forlater jobben på siste arbeidsdag før jul er jeg fullstendig uvitende om hvilken ukedag vi har. Men det er fredag i dag, og jeg har på kjole og drikker Fortnum&Mason-te og leser Tolstoj mens vi venter på nyttårshopprenn!

Dagens duft er Laguna, håret er i en håndkle-turban og jeg har ikke et milligram sminke på. 

Håper dere har en fin første januar! Rapportér gjerne!

mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. mer 2015-kavalkade kommer senere i dag!

8 kommentarer:

Hermia Says sa...

Ungefär som här, men med annat te och annan författare :)
Fint följa årskavalkaden. Gott nytt vackert år!

HildeSofie sa...

God glamorøs nyttårsfredag!
Her har arbeidsåret allerede startet, men det er heldigvis i form av hjemmekontor, med den hyggelige lyden av nyttårshopprennet på radioen i bakgrunnen. Jeg har aldri fulgt særlig med på disse rennene, men de hører jo med :)

Antrekket passer best på hjemmekontor, men maskara og pudder gjorde susen for å få frem litt energi og arbeidslyst. Ikveld har jeg en date med Daniel Craig på kino, og resten av helgen går med til en del jobbing, en gåtur med en venninne, og ny kinotur med en annen venninne.

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Her er det oppbruddsstemning og hjemreisetid i dag. Vemodig, men det blir godt å komme hjem igjen også. Jeg skal se "Holiday Inn" på turen og vi har lefser og te på termos i sekken, så det blir nok en fin ettermiddag.

Alle gode ønsker for 2016 til deg og bloggen og alle dine lesere! :-)

Anonym sa...

Glamourøs nyttårshilsen fra meg.
Null make up, har dog renset huden godt og smurt inn med god fuktighetskrem. Det er jo deilig da :)
Glamourløs ellers fordi kosebuksa er bare så deilig i dag :) vi har gått tur i regnværet også og spist deilig hjemmelaget suppe.

:)

Tina80 sa...

En rolig start på det nye året, slik det skal være! Helgen fortsetter nok i samme tempo, og er uten planer utenom tur på søndag.

Godt nytt år ønskes deg og andre lesere!

Anonym sa...

Har oppdaget Chromecast og Spotify så nå hører jeg på Jazz radio på Tv-en. Akkurat nå Norah Jones - Don't Know Why. Nydelig. Antrekk pysj. Eneste glamour Chanels Rouge Moire og Gold sparkle nail coat fra i går. Koser meg :) Godt nytt år!

Anonym sa...

Og nå hører jeg på Glamourbibliotekarens jule spilleliste. Fantastisk! At jeg ikke har oppdaget dette før.

Anonym sa...

I går var huset fylt av gode venner og latter og prat. Serveringen var enkel, pizza og brus. Det var en god start på det nye året. Godt nytt år! Hilsen Stine c",)

Populære innlegg