mandag, januar 04, 2016

Lusse-te


Lusse-te er en av mine evige yndlinger i jula, jeg må ha den hvert år, og jeg har skrevet om den flere ganger her i bloggen. Men den er altså tilnærmet perfekt! Som dere ser på bildet under er det en svart te med appelsin, safran og chili, og en del rosépepper - noe som jeg også liker i parfyme. Jeg oppdaget denne for mange år siden på en av våre førjulsturer til Göteborg, og har hamstret den hvert år siden. Som regel rekker jeg ikke å drikke den opp i jula (ettersom jeg har et par til), så da varer den et stykke uti januar - og varmer og roer meg ned også i de mørke dagene vi har nå utover. Produsent: Johan&Nyström. 3 kommentarer:

Fivrelden sa...

Høres ut som en kjempegod vinterte og det er ting i den jeg er veldig glad i. Må testes ut, men nå har jeg som vanlig alt en overflod av te her hjemme. :)

Stine Arkeologine sa...

Denne høres god ut! Drikker ingen jule- eller adventsteer fordi alle jeg har sett på inneholder kanel og jeg ikke synes det er så godt i te, er denne helt uten det? I tilfelle skal jeg prøve å snuse den opp!

Glamourbibliotekaren sa...

Fivrelden: Veldig god!

Stine Arkeologine: Helt enig, ikke glad i kanel i te, så denne er midt i blinken!

Populære innlegg