søndag, februar 07, 2016

I morgen!


Audrey har funnet fram nonnehabitten og en apekatt til "ta i bruk de fine tingene du har"-uka som begynner i morgen. Selv går jeg nok duftveien tror jeg! 

Dette har vi gjort mange ganger, og det er fremdeles like moro! Her er det jeg skrev aller første gang: 

Jeg har en idé. Jeg leser om luksusvarehus som åpner og mennesker som bruker halve månedslønna si på en ny veske. At vi har bedre råd og ikke er redd for finanskrisa lenger. Det får være opp til hver og en, jeg skal ikke blande meg. Men: Det jeg mistenker, er at mange er så redd for sine nye dyre ting at de ikke våger å bruke dem. Jeg vet jeg ville vært det om jeg hadde en Birkin-bag. Og det ville jo være svært ironisk. Bruker man mange mange tusen på et par nye sko eller en ny veske, og kanskje har gjort en kost-nytte-analyse i full fart før man drar kortet, bør man realisere planene om å ta det i bruk. Å ha ting liggende i skapet har ingen glede av. Derfor tenkte jeg vi kunne ta en liten treningsuke når det gjelder å ta i bruk ting vi synes er for fine til å brukes. Jeg mener ikke at vi skal gå i brudekjole på jobb eller jogge rundt i gjørma i Manolos, men i litt mindre skala - ta frem ting som står og skinner for seg selv i skapet til ingen nytte. Drikk te av ditt fineste servise. Bruk de fine smykkene dine. Knyt det fineste skjerfet rundt halsen. Har du kjøpt det - bruk det. Dette er jo forsåvidt midt i Glamorøs Fredag-tankegang, men det kan like gjerne gjelde alle dager.

Håper mange av dere blir med! Og om noen ikke får med seg starten, er dere hjertelig velkomne til å bli med når som helst i løpet av uka. 

2 kommentarer:

Fivrelden sa...

Heia, heia. Gjebruk og nytt det man har er kjempeviktig. :)

Fivrelden sa...

*gjenbruk

Populære innlegg