søndag, mars 13, 2016

3. søndag i påskeadvent med påskekort

Her sitter jeg og skriver påskekort! Jfr bloggposten om håndskrevne brev her forleden. Dette er jo en veldig hyggelig utvikling faktisk - påskekortene eksisterer igjen, de kan kjøpes i bokhandler og rundtomkring. Da kan man jo kjøpe frimerker samtidig, de fleste bokhandler selger det også. Så er det bare å sette seg ned og skrive! Tenne lys, drikke te, høre på fin musikk. Jeg kan selvfølgelig anbefale Bachs pasjoner.

Jeg liker aller best slike gamle rare kort hvor tittelen på (eller slektsforholdet til) mottageren allerede er gitt. 

Jeg har ikke noen besteforeldre igjen dessverre, så dette kortet havner nok hos ei venninne!

Dette kjøpte jeg i fjor, og jeg måtte bare beholde det selv.  Staut ungdom med psykedelisk mønstret skjorte og slengbukser. A fine grandson!

Han må vi jo ønske a swingin' Easter day!

 Jeg har ikke pynta særlig til påske ennå, det kjennes litt for tidlig. Og dere vet jo at horror- kyllingene dukker opp før eller senere, dette har jeg ikke kontroll på. Men tulipaner og gåsunger har jeg!


 Og fargeglade lys.

5 kommentarer:

Trude sa...

For en koselig ting å gjøre! Et eksempel til etterfølgelse :-) Jeg så noen påskekort hos Tanum i går og ble glad over at slike ting finnes. Kan ikke huske sist jeg fikk koselig post, men så er det lenge siden jeg har skrevet brev selv også. Må ta tak her kjenner jeg! God søndag Glamourbibliotekaren og alle trivelige folk her inne!

Glamourbaristaen sa...

Gledelig søndag! Nå nærmer det seg påske ja, hoho, jeg gleder meg sånn! Hadde ikke tenkt på å sende kort, men det skal jeg jammen gjøre. Får gå på jakt i morgen :-) Hadde vært hyggelig om dette ble en etablert tradisjon, jeg kunne gjerne tenke meg å få noen i posten selv med tid og stunder.. skrev mange kort til jul, fikk ikke så mange i retur. Får du mange kort til jul og påske, glamourbibliotekaren? Ha en strålende fantastisk dag!

Ingrid sa...

Så fine kort, hvor har du kjøpt dem? Får skikkelig flash back til barndommen :-)

koristen sa...

Åååh, fikk lyst til å skrive påskekort :-) kanskje lage noen, hvis jeg finner på en kjapp variant...

Stine Arkeologine sa...

Fine kort! :-) Jeg fikk faktisk et brev i postkassa forrige uke, to lange, håndskrevne sider - så utrolig koselig! Blir enda mer motivert til å skrive selv, for jeg tror virkelig det er noe mange blir veldig glad for.

Populære innlegg