mandag, mars 07, 2016

Tusen millioner takk til dere!

Kjære alle dere som tok oppfordringen min i forrige uke, og skrev litt om hvem dere er - TUSEN takk!! Det er virkelig kjempehyggelig å få slik respons, at dere tok dere tid til å bidra og til å rekke opp hånda og si "her er jeg!". Det var nesten rørende å lese alle de fine tingene dere skrev, jeg blir veldig glad for å høre at det jeg forsøker å formidle her gir mening for såpass mange. Jeg føler jo at dette er et lite samfunn, at vi er en gjeng med mye til felles, men så lenge det er jeg som står for det aller meste av skrivingen, er det jo ikke sånn at jeg alltid vet om det jeg skriver faktisk faller i smak. Lesertall er det eneste jeg har å forholde meg til, men lesertall er kjedelig, og sier lite. Derfor er det ekstra hyggelig med alle disse tilbakemeldingene! Jeg liker å høre hvem dere er, hvor dere bor, hva dere gjør, hva dere liker. Dessuten vet jeg at mange av dere også liker å føle dere som en del av denne gjengen, dere blir inspirerte til å lese bøker når mange bidrar i "kva las du no", og dere blir inspirerte til å gjøre fredagen litt ekstra fin - jo flere som rapporterer inn på glamorøs fredag. The more the merrier, sånn er det bare. I tillegg er jeg så heldig å ha en flokk med blogglesere her som bygger hverandre opp, ikke bryter hverandre ned. Denne bloggen får så å si aldri kjipe og usaklige anonyme kommentarer fra nettroll - jeg må virkelig aldri noensinne sensurere en eneste kommentar. 

Derfor håper jeg jo - som alltid - at mange av dere vil fortsette å skrive. Vær med! Delta på fredagene! Skriv når dere vil, hvor dere vil! Vit at det blir satt pris på. Ikke bare av meg, men av oss alle. (Jeg forsøker så godt jeg kan å svare på alle kommentarer i "vanlige" bloggposter, men på poster av typen "Hvem er dere", "Kva las du no" og "Glamorøs fredag" har jeg ikke alltid anledning til det. Skal dog prøve å bli flinkere!)

Så nok en gang: Tusen takk til dere som meldte dere, det er så koselig å høre fra dere, og hjertelig velkommen tilbake når som helst! Det gjelder selvfølgelig alle som ikke skrev inn også, alle er velkomne til å delta her. Som jeg pleier å si: Gamle og unge, nye lesere og veteraner, menn og kvinner og alt der i mellom. Uansett hvem du er, hvor du kommer fra, hva du gjør - denne bloggen er for alle som finner interesse av å lese den. 

Ha en fin mandag alle sammen!

P.S. Det er slett ikke for sent å skrive hvem du er - gjør det her!

6 kommentarer:

Anonym sa...

KJempekoselig å lese om hva alle skriver synes jeg. Vil veldig gjerne være en del av gjengen her :-) Igjen, takk for super blogg!

Anonym sa...

Hei!
En ting jeg har lurt på en stund: Hvor kommer den store fascinasjonen for Audrey Hepburn fra? Ser at du ofte illustrerer glamorøs fredag med bilder av henne. Jeg er absolutt enig i at hun er et godt eksempel på en vakker og glamorøs person, men er det flere grunner?
Hilsen nysgjerrig. ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Takk for det! :)

Nysgjerrig: Audrey har vært en slags skytshelgen for denne bloggen helt fra starten for snart 11 år siden, med sin sporty laidbacke eleganse, sin vennlighet og sitt veldedighetsarbeid, og ikke minst mangelen på selvhøytidelighet. Det er ingen besettelse eller idoldyrkelse som sådan, har bare alltid vært glad i filmene hennes, og likte henne fra jeg var liten - fordi mamma likte henne godt da hun var ung.

Josefine sa...

Takk til deg som skriver! :) Gleder meg til påskeinnleggene dine! Har aldri hatt påskete før, men jeg tenkte jeg skulle slå på stortromma i år!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, gjør det! Det finnes mange forskjellige. Selv liker jeg best de svarte som er tilsatt appelsin og eple. Kjøpte en i Berlin en påske som var mer rooibush-karamellish, det ble liksom noe helt annet.

Anonym sa...

Takk for svar!
Hilsen "ikke så nysgjerrig lenger" ;-)

Populære innlegg