torsdag, april 14, 2016

Fem ting


Fem ting om meg: 

* Jeg er A-menneske - trøtt om kvelden, våken om morgenen. Er glad i tidlige morgener og formiddager! 

* Jeg orker ikke voldelige filmer eller tv-serier, ikke spesielt glad i fantasy, og oversiktsbildet over "elva" av orker som kom marsjerende til krig i en av Ringenes Herre-filmene har etset seg inn på netthinna. Grusomt. Mitt verste mareritt er å bli jaget av en uruk-hai. 

* En av de beste duftene jeg vet er fra plastlommene man har utenpå LP-plater. De gir gode minner helt fra jeg var 11-12 om det å være på platehandel, noe av det aller aller hyggeligste jeg gjør.

* Jeg har ikke kjøpt godteri på flere år, og har aldri lyst på sjokolade lenger. Det er virkelig ikke et savn. Lakris er muligens et lite unntak en sjelden gang (hva savn angår, men jeg kjøper ikke det heller). Det føles veldig bra! 

* Jeg gråter oftere på konserter enn av filmer. Det har blitt noen rare blikk i årenes løp, men det gir jeg blaffen i. 


Deres tur! Fortell meg fem ting om dere selv!

37 kommentarer:

Ingrid sa...

HEJ!
Ofta trött på morgonen, kommer igång så sakteliga på förmiddagen.
Älskar långa kvällar både med sällskap och utan

Tycker om förmiddagskaffe och kvällste

Att vara mormor är inte så dumt!

Älskar tystnaden, men också ljuden av hav och skog - t.o.m kan jag älska stadens ljud ibland!

Tycker om att skapa något som ger glädje åt någon.

Med vänlig hälsning

Ida sa...

1. Jeg er også A-menneske. Tiden fra jeg står opp til cirka 13.00 er den beste tiden på døgnet.
2. I motsetning til deg liker jeg fantasy, men det er ikke den sjangeren jeg leser mest av og ofte leser jeg bøker skrevet for ungdom hvis jeg leser fantasy (jeg er vokst opp under Harry Potter-gullalderen og har alltid syntes fantasy har vært spennende).
3. Til å være en person som ikke er veldig glad i å gå med smykker og ringer, har jeg veldig mange smykker og ringer. Bruker det som regel nesten kun når det er en spesiell anledning. Parfyme derimot, bruker jeg nesten hver dag.
4. Jeg liker veldig godt å legge puslespill. Det å sitte med en lydbok på øret og prøve å finne brikkene som passer sammen, er nesten litt zen. Helt til man har gjort det så lenge at man får vondt i nakken. Fint uansett!
5. Apropos gråting: jeg gråter generelt veldig mye. Jeg er ganske lettrørt og så gråter jeg når jeg blir sint (det er ikke spesielt gøy).

Cecilie sa...

1. Jeg elsker å være ute i skog og mark. Det gir meg en helt egen ro.
2. Elsker bøker og filmer som omhandler Kina. "Snikende tiger, skjult drage" er en av favorittfilmene mine.
3. Jeg er veldig glad i å tegne og male. Det er en fantastisk måte og koble av på.
4. Lider av "road rage". Kan bli en drage i trafikken.
5. Jeg ELSKER musikken fra Twin Peaks og har musikk fra sesong 1, sesong 2 og fra "Fire Walk With Me".

Marit sa...

* Elsker morgenstillhet i helgene. Det å stå opp ekstra tidlig og ta med hunden i marka før alle andre i det hele tatt har tenkt tanken på å gå ut på tur.

* Hver mail om sosiale og "gøyale" happenings i forbindelse med jobb treffer meg som en hammer i magen. Hver gang. Bill.mrk. introvert

* Hektet på, og stor fan av Modern Family. Cam <3

* Min første barndomsforelskelse var Nissa Nyberget. Jeg var 9 år da han deltok i Grand Prix iført hvit dress.

* Tre av mine kvinnelige forbilder er Dronning Sonja, Cecilie Skog og Ingrid Espelid Hovig.

En fin torsdag ønskes dere alle!

Line sa...

1 Jeg liker kombinasjonen av lydbøker og håndarbeid, da får jeg både med meg fortellinger og jeg får lage ting
2 I sommer har jeg lyst til å gjøre om barndommens lekehus til sommerhus. Det er heldigvis ganske stort selv om jeg tar mye mer plass enn jeg gjorde da jeg fikk det som femåring i 1979. Det har stått ensomt og forlatt nede på bakken i mange år. Jeg har altså en plan. Problemet er at jeg ikke kan snekre og dermed er avhengig av hjelp. Nå ble det snø igjen denne uka og telen har heller ikke gått så da har jeg litt mer tid før jeg kommer igang med et eller annet, så snart jeg får hjelp
3 En av planene i sommerhuset mitt er å sitte på en ( foreløpig bare planlagt) terrasse utenfor og skrive ned så mange som mulig av mine selvdiktede eventyr om Bjørn, Frosk og Elg. Det ville jo være synd om de tre vennene må dø bare fordi publikum vokser til( Den eldste begynner i 8 og den yngste i 5.klasse til høsten.
4 det er koselig å bli kjent med nye venner
5 Og sist, men absolutt størst, Jesus er viktigst for meg. og kan derfor ikke utelates i fem ting om meg

Hilsen Line

Ragnhild sa...

Er en underlig miks. A-menneske om morgenen og B-menneske om kvelden. Burde sikkert sove mer.

Jeg kjenner ikke deg, men du har en anti-fæntæsi-alliert i meg. Vold gjør meg derimot ikke så mye, men vold – og ulykker – som rammer barn gjør meg svært mye. Jeg skal *ikke* se Cidade de Deus en gang til, ei heller åpningen av Antichrist.

Jeg har blitt så voksen at jeg i påsken klarte å rekke opp 20 cm ferdigstrikket kofte fordi den så ut til å kunne bli i minste laget og fordi jeg hadde gjort en liten feil.

Jeg blir aldri lei av iskrem.

Jeg jogger ikke én meter uten øreringer, ringer og alskens smykker.

Dahlia sa...

Jeg liker å sy frihåndsbroderier av blomster jeg finner i bøker og kopierer.

Jeg er mørkredd og så pysete at jeg knapt tør se krim på TV. I påska måtte jeg skru av Agatha Christie fordi det ble for skummelt.

Hvis jeg har anledning (og det er heldigvis ikke ofte) liker jeg å drikke meg hvitvinsbrisen alene mens jeg hører musikk.

Jeg hater å gjøre rent.

Jeg elsker flotte kunstmuseer.

Maren sa...

Gøy!

Jeg har aldri smakt alkohol.

Jeg gråter av alt. Og da mener jeg alt. En gang av Pimp my ride...

Jeg er ikke så glad i fester med masse folk og masse bråk. Kan ikke flere arrangere teselskaper i stedet? Jeg gjør mitt for å snu denne trenden.

Jeg er skikkelig glad i å være hjemme hos foreldrene mine, og kan fremdeles gråte på toget når jeg drar selv om det bare er to timers avstand.

Jeg har vært sammen med kjæresten min siden ungdomsskolen, og jeg er fortsatt helt tullete forelska.

Jeg

Jeg

Susie sa...

1. Jeg kan innimellom bli veldig, veldig lei av livet og alt det innebærer, men kommer aldri til å ta mitt eget liv.
2. Har litt sansen for sci-fi litteratur. Det virker som en spennende sjanger som jeg leste litt av da jeg var liten. Kanskje jeg skal prøve meg på den igjen?
3. Synes systematikk og systemer er spennende.
4. Elsker å sitte på den usjenerte terassen vår og drikke noe varmt med et pledd rundt meg når sola har gått ned.
5. Har vel egentlig ingen forbilder, men kanskje Dronning Sonja er i nærheten, ja. Flott dame!

Marianne sa...

Merkelige fakta:

Jeg er det mest nostalgiske mennesket jeg kjenner, det er ganske patetisk. Jeg er også nostalgisk i presens - jeg tenker ofte at "Å nei, akkurat slik som det er nå kommer det ikke til å være igjen". På den annen side, jeg er veldig bevisst på øyeblikk og å nyte det jeg har (midt i tristessen).

Jeg er supersær på senger og sengetøy. Mannen min får ikke lov til å skifte sengetøy, for jeg synes ikke lakenet blir stramt nok. Ungene får ikke lov til å leke i sengene. Rent sengetøy er noe av det beste jeg vet, blir barnslig glad av det.

Jeg har begynt å skrive på en roman. Jeg har ikke fortalt det til noen jeg kjenner, det er en fin hemmelighet. Og like greit, for det er ikke spesielt sannsynlig at den noen gang blir utgitt.

Jeg elsker sitrusdufter. På alt fra parfymer til vaskemidler.

Jeg hater å shoppe alt annet enn blomster og vin. Klær? Totalt uinteressert. Sko? Totalt uinteressert.

Eirin sa...

Jeg er 28 år og har bestemt meg for å endelig lære meg å sminke meg (livredd for å se ut som en klovn).

Jeg skriver brev med min storebror (har gjort det i 12 år ca) og vi snakker ofte på telefonen (en gang i 6 timer i strekk).

Jeg likte fantasy når jeg var yngre, men nå liker jeg det ikke lengre. Føler jeg har vokst fra det.

Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å se hvor mye jeg får til! Jeg kan blant annet strikke, bake, skrive gode oppgaver på universitetet, slå hjul og bade lenger enn alle de andre.

Jeg er veldig gjerrig så i år fikk jeg kinogavekort fra min kjære med beskjeden om å se alle de dårlige filmene jeg vanligvis ikke ville tatt meg råd til å se på kino.

Stine Arkeologine sa...

1. Jeg har det presis som Glamourbibliotekarens punkt 2 og leser bare nyheter, fordi det hjelper ingen at jeg ser dem på TV og får det dårlig etterpå.

2. Jeg kjenner lykke når jeg er i skogen og når jeg hører latteren til barna mine (mange ganger ellers også, men alltid da!).

3. Jeg er perfeksjonist og utålmodig på en gang, en vanskelig kombinasjon.

4. Jeg elsker Ricky Gervais, snub nose og alt!

5. Når jeg ler begynner alle andre å le, men jeg har ikke turt å finne ut hvorfor (f.eks. høre latteren min på lydbånd..).

koristen sa...

1. Jeg har en overaktiv fantasi. Da jeg var liten fortalte jeg laaange eventyrhistorier for min ett år yngre søster og meg selv om kvelden før vi sovnet. Nå havner historiene i notatbøker som kanskje blir til noe mer en gang...

2. Jeg liker å sitte på kafeer og puber, kikke på folkelivet og skrive i bøkene mine, kanskje ser jeg noe som blir til historier siden. Men det kan lett bli litt dyrt ;-)

3. Jeg elsker tordenvær, da setter jeg meg på balkongen og nyter lyset og lydene. Gleder meg til tordensesongen begynner!

4. Noe av det fineste i min verden er å være på korøvelse, synge sammen med andre, høre at det blir fint og merke hvordan "naboene" og jeg gjør hverandre til bedre sangere.

5. Jeg er veldig glad i fantasylitteratur, leser og bruker det mye i jobben - og kanskje jeg skriver noe en gang. Men jeg er minst like glad i å synke ned i en tekst av for eksempel Virginia Woolf og bare nyte språket og genialiteten.


Randi sa...

Så gøy - og litt vanskelig for jeg tror jeg er så mye, noen ganger altfor mye, men her er noe akkurat nå:

Jeg elsker våren!

Jeg liker å sitte ute under bjørka fra tidlig vår til sein høst. Her inntas de fleste måltider så sant det ikke snør eller styrtregner, og blir det kaldt er dokkestua full av pledd og soveposer.

Jeg er vedig glad i glassverandaen vår, spesielt deilig er det å sitte der på sensommerkvelder/tidlig høst når det er mørkt ute, med masse levende lys og regn som trommer på tak og vinduer.

Jeg føler meg veldig heldig som har et eget verksted rett over gårdsplassen der jeg kan jobbe kreativt akkurat når det passer meg.

Jeg er lat, men effektiv når jeg bare bestemmer meg for noe.

Synne sa...

Morsomt! Fem tilfeldig utvalgte ting om meg:
-Jeg kan sjonglere.
-Som frilanser har jeg gjerne litt lite penger, men veldig mye frihet, og jeg synes det er verdt det.
-Jeg vil heller ha katter enn barn.
-For tida bor jeg jo i London, og jeg har bodd utenlands i flere omganger tidligere, og vil gjerne fortsette å bo litt her og litt der i uoverskuelig framtid.
-Jeg drikker helst grønn te og spiser helst mørk sjokolade.
Ha en fin dag, alle sammen!

Anonym sa...

Mine fem ting (og rimelig tilfeldig valgt, da lista sikkert ville vært litt annerledes både i går og i morgen):
- I motsetning til Glamourbibliotekaren så elsker jeg sjokolade og vin! For tiden utforskes Sør-Afrikansk rødvin siden jeg skal dit på ferie i november. Og like gjerne lys som mørk sjokolade. Uten mye fyll og pynt og dill, bare rene smaker. Kan strekke meg til sitruskombinasjoner. Og chili.
- Jeg blir lykkelig over å befinne meg over tregrensa! Vide vidder, vide tanker.
- Favorittlukt: Nykvernet kaffe. Og lukta av granbar! Er vokst opp med skog på alle kanter nærmest, så det er en mulig forklaring.
- Å gå barbeint i gresset når det har dugget litt, les tidlige augustmorgener.
- Og som flere har nevnt: Å legge seg i nyvasket sengetøy. Har det i tillegg tørket ute..... mmmmmm :-)

Maje sa...

Hei! Morsomt, dette. Mine 5 ting:
- Jeg klarer ikke å synge i kirka, for menigheten ligger alltid minst en halv takt etter organisten.
- Jeg elsker Jane Austens bøker (og en del fanfiction) og i 2014 var jeg på Jane Austen-festival i Bath sammen med en venninne.
- Den beste lyden i verden er lyden av fars gamle høypresse. Dunk-dunk, dunk-dunk. Det er sommer for ei gårdsjente.
- Jeg er kjemperedd for duer (og egentlig alle andre store fugler). Flaksete, ekle dyr. Grøss.
- En av mine absolutte yndlingsfilmer er "Jakten på Rød Oktober" og det er veldig rart, for det er en genre jeg vanligvis ikke er så interessert i.

Josefine sa...

Gøy!
1) Jeg er A-menneske og liker å ta meg god tid om morgen, gjerne med radioen til selskap.
2) Jeg liker ikke rosiner.
3) Jeg elsker Harry Potter og har lest bøkene utallige ganger. Når jeg får for mye stress i hverdagen min, henter jeg alltid bøkene frem igjen. De fanger meg fortsatt og jeg har enda til gode å oppleve en like sterk leseropplevelse.
4) Jeg gråter hvis jeg er veldig sliten eller blir sint.
5) Jeg har aldri prøvd tobakk i noen slags form.

Frøken Desibel sa...

Jeg elsker parker og fontener, og synes det er synd at vi har så få av de i Norge sammenlignet med andre land.

Jeg hadde skikkelig problemer med å sovne i studietida, og det ser nå ut til at min søster sliter med det samme, så vi skylder på at det er genetisk. Etter at jeg begynte å jobbe har det derimot ikke vært noe problem.

Jeg er ikke noe flink til å stå opp om det ikke er noe jeg må rekke. Det vil si at med mindre jeg har et møte eller skal trene tidlig, så kommer jeg aaaaltfor sent på jobb.

Da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående var jeg helt besatt av USA, 2. verdenskrig og den amerikanske borgerkrigen.

Jeg får av og til leamus i øregangen.

Glamoursjefen sa...

Fem ting om meg:

1. Innbitt B-menneske og ønsker meg til jul hvert år å bli et ekte A-menneske sånn helt naturlig. Klarer å stå opp når jeg skal altså og har ofte tidlige møter på jobben. Men drømmen om å våkne av meg selv til fuglekvitter har jeg hatt i "alle" år... *sukk*

2. Toppen av lykke er å grave i jorda og dyrke mine egne grønnsaker, bær og frukt i hagen. Blir lykkelig av ekte kortreist mat.

3. Elsker god sjokolade, te og kaffe!

4. Snakker flere språk flytende og liker veldig godt å reise - både til steder jeg har vært og steder jeg aldri har vært før.

5. Fortsatt superforelsket i mannen i mitt liv og har vært det gjennom alle de 30 år vi har kjent hverandre. Det er en fantastisk gave.

Anonym sa...

Jeg elsker Moonlight Kingdom og Billy Elliot.

Nå bruker jeg gullsmykker fra Maria Black og jeg tar dem aldri av.

Jeg har vært i Florida. To ganger.

Jeg ønsker meg hund.

Jeg skal begynne å male igjen.

Anonym sa...

Jeg elsker gamle engelske steinhus

Dessverre brukte jeg hele ungdommen min på bråkemusikken til vennene mine, selv om jeg selv likte sangene på norsktoppen, litt dumt i grunnen...

Har brukt mye av livet til å klappe pusekatter, slett ikke bortkastet.

Har lett for å forelske meg.... gamle damen :)

Elsker smaken av appelsin, pinnekjøtt og vanilje.

Glamourlegen sa...

Jeg kan fungere som både A-, B- og C-menneske, avhenig av hvordan livssituasjonen min er. B generelt, C i perioder som student, og A da jeg var singel, jobbet mye, og ikke hadde barn.

Jeg har hemmelige godtelagre på kjøkkenet som mannen ikke vet om.

En gang på La Traviata begynte jeg å hulkegråte (med LYD!), som ved stor opplevd sorg, og ble sittende i minst ti minutter etter at lyset kom på og alle andre gikk. Satt i en lav losje i operaen i Budapest, så det var mange som kunne snu på hodet og få med seg spetakkelet :)

En spesiell type bylukt er bedre enn både skog og sjø tilsammen.

Anonym sa...

1. jeg prøver å gjøre en god gjerning hver dag
2. jeg er lesehest
3. å være ute i naturen gir meg masse energi
4. jeg har passion for yoga
5. jeg er glad i mennesker

.mette

Anonym sa...

Jeg er stor fan av Haruki Murakami, og blir helt sugd inn i de merkelige universene han skaper.

En av de første luktene jeg har minne om, er lukten av kaldt silogress om vinteren. Å gå opp på den iskalde låven sammen med pappa og hente fôr til kyrne er et fint barndomsminne.

Jeg har ikke turt å synge høyt på nesten 20 år, men har nettopp begynt å ta sangtimer.

Av årstidene liker jeg sensommeren best. Når det begynner å bli mørkere om kveldene, men det fortsatt er varmt nok til at vi kan sitte ute i hagen med stemningslys og nyte synet og lukten av hagen i full flor.

Jeg elsker å gi gaver. Det trenger ikke være dyre gaver (helst ikke), men det betyr mye for å meg å gi bort noe som jeg vet blir satt pris på. En hyggelig teateropplevelse, ei spesiell bok, en bestemt kopp, blomster, kaffe eller te - noe som gjør mottakeren glad. Da blir jeg glad!

Studinen sa...

1. Jeg elsker skiftende sommerdager, med både solskinn og regnbyger, kanskje fordi jeg liker utfordringer?

2. Jeg spiller piano, men forteller det sjelden, i frykt for å bli bedt om å spille i selskaper.

3. Favorittfargen min er blått, i alle varianter, og det har det vært hele livet.

4. Av alt jeg eier er et par bøker det jeg setter høyest.

5. Jeg gifter meg i juni, men det er det (nesten) ingen som vet!

Anonym sa...

Jeg er et A-menneske og står gjerne opp kl.05.00 for å stryke klær før jobb

Jeg elsker rødvin og designvesker(Jeg har 30 vesker)

Jeg er perfeksjonist og bruker mye tid på detaljer både på jobb og privat.

Jeg tror den største luksus et menneske kan ha er å ha det rent og ryddig.

Jeg er frankofil og elsker fransk mat , film , mote ,Paris ,språk...... Jeg vurderer å flytte til Frankrike.

Trofast leser sa...

- Jeg er grunnleggende lat og et skikkelig rotehue, men jobb og familieliv gjør at jeg undertrykker disse personlighetstrekkene ganske godt i det daglige. Men innerst inne..

- Jeg elsker brokkoli og spiser det 4-5 ganger i uka (minst!). Dessverre er jeg nesten like glad i junk food (skikkelig søppelmat, ikke "kvalitetshamburgere" e.l.), men undertrykker dette så godt jeg kan. Går dog på noen smeller, og er da livredd for å bli avslørt (tenk om noen ser meg på Mc Donalds?? Uææ).

- Jeg går til jobb hver dag, går som regel ut døra rundt 6.30 for å være på jobb rundt kl 7. De 30 minuttene det tar meg å gå til kontoret er et av dagens høydepunkter, særlig nå om våren.

- Lesing og skogsturer er favorittaktiviteter.

- Jeg drikker to-tre store kopper grønn te hver dag.

Bibliotekarspira sa...

Hater bruk og kast, ganske oppteken av kvalitet. Det betyr at eg kan finne meg i å ha sarv ei stund for at eg skal kunne få råd til å kjøpe akkurat det eg vil ha (utfordring når ein byggjer hus!)

Elsker Italia. Var på utveksling i Roma i 2007. Gifta meg i Roma i 2012. Fine minner!

Eg ser altfor mykje på netflix for tida. Trur eg bør sei opp abonnementet mitt snart.

Etter at eg jobba med nynorsk språk fekk eg skrivesperre, skulle jobbe med språkglede, men drepte min eigen. Det gjekk på sjølvtilliten laus.

Veldig, veldig glad i lister. Berre så himla synd dei aldri blir tomme, desse 'må gjere' -listene

Julia sa...

Høy igjenkjenningsfaktor på ting her! (<3 brokkoli, skog, hav, rent sengetøy). Herlig. Info som følger:

Som barn kalte jeg paraply for 'regneparaply', fordi det jo heter Regenschirm på tysk.

Liker IKKE makrell i tomat, kaviar på tube, majones eller brunost (citizenship revoked, liksom...). Derimot ELSKER jeg mintiskrem med sjokobiter!

Studerer ved et engelsk høystatusuniversitet, men håper at det ikke er det mest interessante ved meg.

Hater inngrodde hår. De og arrene de etterlater seg har ødelagt selvbildet mitt mer enn mye annet.

Får en enorm følelse av frihet når jeg har håret løst under vann. Helt herlig å kjenne bustehuet flyte fritt rundt meg.


Ellen sa...

Jeg synes jeg er god til å lage og reparere ting (særlig til å snekre).

Det er alltid noe som bekymrer meg, og som jeg googler til jeg blir sprø.

Jeg får vann i munnen når jeg spiser persille. Helt på ordentlig! Det et det beste jeg veit.

Jeg er utrolig fascinert av russisk historie. Får sug i magen hver gang jeg ser en løkkuppel.

Det peneste jeg veit om er titusenvis av glitrende lys (fra for eksempel en liten by sett på avstand) når det er mørkt ute.

Ida Mari sa...

5 ting om meg da :)

*Jeg eeeelsker England!!! London, te, afternoon tea, brostein, bygningene, folkene, frokosten, men aller mest den engelske landsbygda. Får aldri nok!

*Jeg elske å være oppe midt på natten og male, sy eller generelt lage ting. Da føles verden som bare min. Magisk stillhet, rett og slett.

*Jeg er avhengig av masse telys/stearinlys fra høsten til april. Jeg bor i Nord-Norge, så uten de må jeg ha grusomme taklys på, noe som ikke akkurat gir koselig stemning.

*Jeg har en så stor kjærlighet for dyr at jeg gråter av å se bilder av dyr som lider. Noen gang i timesvis etterpå. Det er veldig tungt.

*Jeg føler meg mer normal av å lese denne bloggen (Alt er så jordnært og virkelig her. Fokuset er dessuten på gode, enkle ting i hverdagen).

Oda sa...

Så morosamt innlegg. Digga kommentarane ovenfor!

1. Eg byrjar å nyse av mørk sjokolade, men elskar det alikevel.

2. Eg har synestesi og blandar saman sanseinntrykk som musikk, fargar og bevegelsar.

3. Eg er òg eit a-mennesket, og dessverre eit slikt a-mennesket som blir skikkeleg kveldsgretten om klokka bikkar ti-elleve (nokre gongar på grensa til grusom).

4. Eg elskar å danse og dansar moderne japansk dans ein gong i veka.

5. Eg blir skikkeleg rørt av samhald og samarbeid mellom mennesker. Tildømes mennesker som demonsterar for eller imot noko, dugnadar og kanskje aller mest når det kjem ei ambulanse og resten av trafikken stoppar opp for å la ambulansa sleppe fram.

Ingerid sa...

Å, så gøy! Både å lese og bidra! Skal vi se:
1. Jeg drikker flere espresso og mye te i løpet av dagen. Jeg håper det ikke er skadelig, og satser på at det går bra.
2. Jeg har vært mye deprimert i løpet av livet, og for noen år siden brukte jeg alle sparepengene på psykolog. Jeg har aldri angret på det og fikk egentlig et nytt liv av det. Selv om det kan være tøft iblant nå også, kan det ikke sammenlignes. Men husdrømmen måtte nedskaleres!
3. Jeg liker jobben min bedre og bedre!
4. Jeg har egentlig lyst å komme i gang med yoga igjen, men dagene er så travle.
Jeg skulle ønske jeg var god til å tenne opp bål.

Anonym sa...


Jeg er en mormor som alltid står tidlig opp, og som da kan avlaste småbarnsforeldre på besøk, som er i underskudd på søvn .

På hytta må jeg alltid avslutte dagen med Børli-dikt, -det gir ro i sjela.

Foretrekker litt grønt granbar i ei lita krukke i stedet for billige langstilkede Barbie- roser.

Å se et rådyr betyr en lykkelig dag! ( Selv om noen tulpanknupper er sporløst borte.

Ble ingen musiker, da barndommens spilletimer ga meg varig avsky for noter. Men lytte til musikk, -det gjør jeg med stor glede!

Glamourlektoren sa...

Jeg dyrker grytidlige morgener, særlig på fridager, og det å være alene.

Jeg er hypersensitiv og blir nedstemt og vettskremt av vold i alle former på nyheter og på film. Gjennomførte likevel den Agatha Christie-baserte påskekrimmen "And Then There Were None" med eldstesønnen, siden det var så utrolig koselig å se den sammen over to kvelder mens de andre var på hytta, og serien var flott laget. Jeg skyr også kriminalromaner, men gjør litt for å følge med på trender, siden jeg har et lesende yrke.

Jeg misunner dem som har eller har hatt et godt forhold til sine foreldre. Å sørge over foreldre man har hatt et godt forhold til, anser jeg å være et stort privilegium. Selv hadde jeg en trøblete barndom og bærer fortsatt på en del vonde følelser, dessverre.

Jeg sverger til slagordet 'Outer order, inner calm'. Jeg er en hund etter selvhjelpsbøker på feltet rydding, og leste nylig Marie Kondo-boken, syntes den var helt skrudd og ikke passet min livsstil overhodet, men har oppdaget at jeg likevel har latt meg påvirke og inspirere..

Jeg elsker vegetarmat og drikker lite alkohol, men skeier gjerne ut med môles frites og et glass hvitvin på terrassen på Ekebergrestauranten en fin sommerdag når byen er feriestille.Anonym sa...

Så mye fint og rart alle forteller! Dette likte jeg. Får bidra selv også.

1. Jeg elsker å bade. Drømmer litt om å begynne å bade året rundt, når jeg får bedre tid om noen år.
2. Jeg gruer meg veldig til datteren min kommer i puberteten. Men kanskje det går helt fint.
3. Jeg var en opprørsk tenåring selv, og tok en hel drøss med dårlige valg da jeg var 15-16-17. Det gikk fint, men har kanskje sitt å si for punkt 2!
4. Jeg skulle ønske jeg hadde grønne fingre, men er ikke tålmodig og oppmerksom nok. Hvert år setter jeg i gang nye balkongprosjekter, som dessverre altfor ofte ender som pinlig vissent kratt innen første uka i juli.
5. For noen år siden hadde jeg kreft, og jeg er (dessverre) livredd for at den skal komme tilbake.

Lotta

Populære innlegg