lørdag, april 02, 2016

Lørdag med bruktmarked og spontant teselskap


For en iskald dag! Jeg og ei venninne var på et bruktmarked og spanet litt, fant noen fine ting og et par bøker, men holdt på å fryse av oss tær og fingre - så da vi kom hjem til meg etterpå, tente jeg opp i ovnen, kokte te og smalt sammen en halv porsjon scones. Jeg glemmer hvor enkelt det er! Og hvor kort tid det tar! Vips, så har man deilige varmende scones, og hvis man i tillegg er så heldig å ha litt ekstra godt syltetøy og noe honning i kjøleskapet, skal det virkelig ikke mer til før man har et helt utsøkt lørdags-teselskap. Legg til Mozart-kvartetter på vinyl og et par gamle fotoalbum fra ungdomsår, så blir ettermiddagen komplett. Denne tekoppen har dere sett før. Men høydepunktet i dag var altså at jeg fant et helt servise i omtrent samme stil, med kanne og det hele - som jeg skal hente en annen dag (for mye å schleppe med seg på bussen, må ha bil). Noe sånt har jeg lett etter i mange, mange år! Virkelig det ultimate engelske teservise. Jeg lover fyldig dokumentasjon i denne blogg! 

(Alt på bildene er secondhand, bortsett fra gitaren, det lille brettet, tekanna - og den lille teskeia i ferskenhonningglasset, for den har jeg fått som hemlig paket av Yves Rocher.)

4 kommentarer:

Fivrelden sa...

Det er få ting som er like hyggelig som spontane teselskaper. :)April markerer begynnelsen på loppemarkedsesongen i vår vesle by og jeg gleder meg. Det er så fint og solidarisk med loppemarked. Gratulerer med flott teservise.

Ingrid sa...

Så koselig du har det :-) Skulle gjerne likt å være der merker jeg!

Anonym sa...

Åh, ble nostalgisk nå, disse tekoppene står i barndomshjemmet mitt. Fine! Lotta

Glamourbibliotekaren sa...

Fivrelden: Takk for det, gleder meg til å få det hjem og ta det i bruk! Lykke til med loppissesongen!

Ingrid: Takk for det! :)

Lotta: Ja, de er veldig fine!

Populære innlegg