onsdag, april 20, 2016

Paris, del 3: Noen innkjøp


Nå drar jeg ikke til Paris først og fremst for å shoppe, men noen ting blir som regel med hjem. Te, bøker, plater, småtterier. La oss ta en titt!


Jeg hamstrer alltid disse små hvite sukkerpastillene. Boksene er så fine også! Dessuten nydelige karameller i en enda finere boks fra Confiserie Angelina. Bunken fra Shakespeare & Co! 


Yndlingsnattkrem, aprikos-neglebåndskrem fra Dior (et must!) og en velduftende såpe fra Roger & Gallet. 


Hvit te med vanilje og pære (jeg sikler!) og en Marie Antoinette-te, hvilket gjorde at jeg måtte kjøpe med en Marie Antoinette-te-macaron fra La Durée for å matche. Den gule er min favoritt, Fleur d'Oranger. Ellers er jeg fremdeles ikke kurert etter at jeg forspiste meg på macaroner i 2014 (hamstra dengang både på La Durée og Le Bon Marché, kjøpte altfor mange...), så jeg holder meg stort sett unna dem.

  

Og litt te fra Mariage Frères, naturligvis. Denne gangen ble det en jasminte og en russisk. Et høydepunkt: Tre 78-plater med Tino Rossi!! Slike fine ting finner man på markeder, mitt yndlingsmarked er Marche d'Aligre øst for Bastillen. Der kjøpte jeg noen små søte duker, et fint rødt og hvitt klassisk velbrukt fransk kjøkkenhåndkle, bursdagsgave til ei venninne (som leser denne bloggen, så jeg kan ikke si hva), og det aller aller beste: En nydelig matboks med kattunger på! 6 kommentarer:

Trude sa...

Så fine ting! :-) veldig søt den katteboksen, husker venninna mi hadde en lignende en som matboks på barneskolen.

Maja sa...

Mye god te ser det ut som, og en fin bunke bøker! Har ikke lest noen av dem, regner med du kommer med leserapporter etterhvert :-)

Jonas Lie sa...

Wow! Vidunderlig! Så mye fint!!
Hvordan smakte pære-vanilje-teen?
Jeg sikler bare av å se på boksen!

Anonym sa...

Så fine ting du har kjøpt :-)

Glamoursjefen sa...

Perfekte små suvenirer - akkurat av samme kaliber som jeg også alltid har med hjem fra mine reiser. Den pære-vanlije-teen så helt uimotståelig ut. *sikle*

Glamourbibliotekaren sa...

Trude: Jeg kan også huske noen lignende! (Jeg hadde en med løve på)

Maja: Det kan du være sikker på!

Jonas Lie: Jeg har ikke testa den ennå! Lover å komme med rapport i bloggen.

Anonym: Takk, det synes jeg også!

Glamoursjefen: Ja, jeg falt pladask, håper den er så god som jeg tror!

Populære innlegg