torsdag, mai 26, 2016

"Nytt" uterom!


Da jeg kom hjem fra Bodø søndag kveld, hadde min handyman slått til med tidenes overraskelse: Han hadde snekra benk til oss. Vi har snakket om å skaffe oss en fin slagbenk til verandaen, med masse puter, med oppbevaring til puter under lokket, en benk som kan brukes til daybed på sløve sommerdager hvor man bare vil ligge og lese - og som også er god å sitte i når man skal spise og ha gjester. Så langt har vi ikke funnet noen, så det min fryktløse mann da gjør, er å lage en helt etter eget hode. Jeg blir så imponert! Søndag kveld satt vi her under markisa, det regnet, men vi hadde det varmt og godt - for han hadde også fått tak i en varmelampe brukt på Finn. Vi har sittet her hver kveld siden. Ser film, spiser middag, tenner lys, fryder oss. 


GJETT om jeg kommer til å henge her i hele sommer! Uansett vær! Putehimmel!

Så har jeg jo også min elskede hengekøye, men den krever jo oppholdsvær - så da blir det fint med alternativer når regnværsdagene kommer, for det gjør de jo alltids.
Her vil jeg være!

10 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Oj så utrolig flott!! Gratulerer med et helt nytt rom å være i! En så bra benk (eller mann) finner man nok ikke på Finn. :-D

koristen sa...

For en benk - og for en mann :-D

Ine sa...

For en fantastisk overraskelse! Det ble veldig fint :)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Nei det gjør man ikke! :)

Koristen: Enestående, begge deler!

Ine: Ja, vi er så fornøyde!

Togpiken sa...

Så utrolig flott! Nevenyttig og kjekk mann da :)

Glamourbibliotekaren sa...

Togpiken: Så absolutt! :)

petit sa...

Gratulerer med et så flott sted! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det!

SiL sa...

Så fint gjort av mannen, ikke bare at han kan, men for et godt initiativ! Jeg vet hva jeg får, jeg må stort sett spørre om noe kan bli gjort, men så stiller'n opp da... ;-) Ble veldig nysgjerrig på den benken, klarer ikke helt å se nederste delen av konstruksjonen - kan du beskrive litt eller vise et tydeligere bilde, mon tro? Ble sånn typ veldig inspirert her! :-) Håper dere får mange fine stunder her...

Glamourbibliotekaren sa...

SiL: Jeg ba han forklare litt selv :) Her er det han sier:
"Jeg har lagd den slik at den går litt innover fra setehøyde og ned, med tverrgående 23x48-plank på høykant borret fast nedover. Jeg måtte lage arbeidskrevende braketter for å feste disse på. Sagde ut med stikksag. På siden er det samme plank, men montert loddrett. Ellers lagde jeg jo armlener."

Populære innlegg