lørdag, mai 14, 2016

Vi hyller morelltreet med te og kaker


Vi må alltid ha et teselskap når morelltreet blomstrer. Sitte og stirre rett opp i himmelen, snuse mest mulig, spise kake og drikke te. I går fikk vi gjester. 


Det engelske teserviset er så fint å bruke ute, det føles passe robust. 


Jeg plukket blomster i full fart mens kaka stod i ovnen. 


Forglemmegei. Noe av det søteste!


Og en av påskeliljene jeg synes burde ha fortjent en premie, de er så fine. Lenger bort står stolen klar i syrinlunden. Kanskje syrinene er i gang til neste helg? Litt fint at ikke alt kommer samtidig, men spres utover så det alltid er tid til å nyte hver og en av dem. 

5 kommentarer:

Fivrelden sa...

Det så koselig ut. Her har også morellene og de gamle epletrærne åpnet seg og i dag ble det drukket frokostte under morelltreet. Veldig koselig og det er gleden over å ha en gammel hage som gir skatter fra uke til uke på denne tida.

Ragnhild sa...

For ein fin tradisjon! Frukttrebløminga er noko av det eg gler meg til med å flytte heim att (sjølv om eg jo lyt vente til neste år før eg får høve til å sitje ute og nyte det på ein slik måte som det du syner her).

Ingvild sa...

Nam nam. Det så skikkelig koselig ut! Heldige er dine venner som stadig vekk blir invitert hjem til deg. Håper du blir invitert bort i blant også og får æren av å være gjest hos andre! :-) God pinse!

Marianne sa...

Hvorfor er det et lite gjerde til venstre for benken? Merkelig spørsmål, kanskje... :)

Glamourbibliotekaren sa...

Fivrelden: Absolutt! Noe nytt hver uke.

Ragnhild: Blomstrende trær er noe av det aller aller beste jeg vet!

Ingvild: Det er vel ikke helt balanse der, men jeg har tro på at å bli invitert bort til noen gir inspirasjon til å gjeninvitere! :) God pinse til deg også!

Marianne: Det er klatrestativ for erteblomster!

Populære innlegg