søndag, juli 10, 2016

Harney & Sons Paris


Harney & Sons' Paris har jeg gitt bort til andre, men jeg har ikke skrevet om den her i bloggen! Den er blant deres aller mest populære. Her om dagen fikk jeg den i bursdagsgave av ei venninne, det var veldig hyggelig. Det er en utsøkt svart te med bergamot, og bittelitt vanilje, karamell og solbær, men ikke påfallende mye. Absolutt en staple for teskapet! Og se på New Dawn-rosene! Jeg får meg liksom ikke til å kaste dem, de kan få stå litt til. 


Denne koppen bruker jeg jo ekstra mye om sommeren, siden den er så fin og blomstrete. Jeg har to - begge kjøpte jeg for en tier hver, på hver sin loppis med ca 70 mils avstand - det vil si, på den ene loppisen fant jeg to kopper, på den andre fant jeg to skåler. Meant to be! Den er fra Roy Kirkham, en av mine yndlings-tekopp-produsenter. Den rommer mye te, men har den samme delikate utformingen som mindre kopper. Jeg er veldig mye mer glad i kopper med hank og skål enn i krus, når jeg tenker meg om. (Men alt til sin tid, så klart. På jobben blir det krus, denne koppen ville ta litt for mye plass på bordet.) 


2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Å, elsker Harney & Sons! Mitt lokale bakeri solgte teen før, men har dessverre sluttet å ha den :-( Finner den ikke noe sted her jeg bor lenger. Liker helst å kjøpe lokalt men når den ikke er å få tak i kommer jeg liksom ikke lenger. Vet du hvor jeg kan bestille den på nettet? Litt for lenge til neste utenlandstur kjenner jeg. Eller storbytur i Norge.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Jeg vet i alle fall at iHerb pleier å ha Harney & Sons-te. Så fint at du støtter de lokale forhandlerne! Viktig!

Populære innlegg