fredag, september 02, 2016

Glamorøs fredag


God formiddag! 
Her ser været ut til å bli bra; jeg planlegger en dag på verandaen i horisontal stilling! Denne helga blir siste krampetak av sommeren 2016, for over helga begynner jeg å jobbe igjen. Det blir nok hyggelig det også. Og høsten er så absolutt velkommen! Senere i dag kommer den tidligere nevnte høstlista mi, stay tuned. Tror den vil falle i smak hos mange av dere, så kikk innom igjen!

Dagens duft er Hermès Un Jardin en Mediterranée, tevannet koker, jeg har hyggelige og sosiale planer for helga, og blodtrykket er fint (haha, gode svangerskapskontroll-resultater er jo glamourfaktorer de også!). 

Ha en fin dag alle sammen! Alle fredagsrapporter er hjertelig velkomne i kommentarfeltet! 

mvh
Glamourbibliotekaren

18 kommentarer:

Hermia Says sa...

God fredag! Solen strålar och det är en vacker höstdag i mitt Gävle.
Dagens glamour är casual med ett armband från Georg Jensen som extra bling-bling (och så har jag fixat en lång röd matta inför en litteraturfestival på mitt bibliotek senare i höst - det känns som äkta glamour :)) Imorgon väntar 70 års kalas men annars ser jag fram emot en långsam och rofylld helg.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Bestillte meg nettopp turkise sko fra Footway. Er jeg heldig kommer de på mandag så da kan jeg glede meg til det i helga. :) Ellers venninnebesøk:) Det blir koselig. Duft : Black Opium som jeg ikke har brukt på lenge. Og ellers svart fra topp til tå nesten med unntak av grå t-skjorte. God helg!

Anonym sa...

Har en beige fin kjole som sitter penere enn jeg trodde. Skal i sjærgårdsbryllup i helgen, blir stas å pynte seg litt ekstra og se den søte bruden som jeg er
tante til. Tror det blir en fin helg.

Vh Astrid

Stine Arkeologine sa...

Jeg har startet fredagen i veeldig rolig tempo for å passe på at en lei hodepine holder seg unna, og det ser den ut til å gjøre så nå er glamouren på stigende kurs! Antrekket er fremdeles morgenkåpe og ullsokker, tilbehøret en rykende kopp St. Petersburg-te (ny favoritt) og håret i nattflette (høres ut som stilen til en bestemor fra victoriatiden men det passer jo riktig godt med den litt giktiske og støle dagsformen!). Planen er å skifte til kjole og få litt sveis på lokkene etterhvert, og få gjort noen få men viktige arbeidsoppgaver på hjemmekontoret før det blir helg. Gleder meg til å gå i skogen i helga, plukke litt tyttebær, finne fram høstmusikk og lese. Og rekonstruere konserten jeg gikk glipp av i går fra egne musikkhyller, ikke det samme såklart men fint likevel når en har gledet seg til å høre noe spesielt!

Håper dere alle får en fin fredag og helg, og at Glamourbibliotekaren slapper av så mye som mulig og pleier det gode blodtrykket! :-)

Anglofilia sa...

Sykemeldt etter operasjon for karpaltunnelsyndrom, er allerede i ferd med å bli en kløpper på å bruke venstrehånden! Grått og fuktig Rogalandsvær medvirket til at dagens duft ble den introverte Messe de Minuit. Grubler foran segneferdige bokhyller, men greier ikke helt å finne noe jeg har lyst å lese. Har Jane Eyre liggende men tror ikke jeg orker nok en runde med den. Det er egentlig for tidlig på høsten for slikt! Ellers en helg med svært få planer, skal iallfall komme meg en tur ut når været bedrer seg. Riktig god helg til alle!

namnam sa...

God fredag!
Dagens antrekk er temmelig casual, men røde lepper trekker opp. Har en dråpe Bvlgari Au The Bleu på halsen og den lukter jul, så jeg vet ikke helt om det var riktig valg. Hadde håpet å drøye sommeren litt til...
Har store og stressende prosjekter gående både på jobb og på fritida, så det mentale glamournivået er ikke helt på topp. Planen er å bite tenna sammen frem til neste helg, og så la helgeglamouren skylle over meg. I mellomtiden skal jeg spise pizza med gode venner i kveld og ringe kjæresten for å bli peppet.
Riktig god helg til alle!

HildeSofie sa...

Ahh, hurra for fredag! Hadde helt glemt det, men da jeg åpnet utgangsdøren og stirret rett på Morgenbladet fikk jeg en positiv overraskelse :)
Jeg er stuptrøtt i dag, og gleder meg til å synke ned i frisørstolen på Balanzera i ettermiddag, og få minihårspa og hodebunnsmassasje - det er en glamorøs start på helgen!
I morgen skal jeg treffe en venninne for brunsj, og resten av helgen går med til en kombinasjon og jobbing og å nyte å være i eget selskap - en egenskap jeg er ufattelig glad for å ha, for øvrig!
Antrekket er jeans, sort trøye og lang grå cardigan, som sprites opp med høstgult skjerf, og negler i en varm rustfarge. Nå er det september!
God helg til alle :)

Mari sa...

En deilig fredag! Rett og slett :)

Linn Michelsen sa...

Ha en riktig så fin Fredag :)

Randi sa...

Min fredag:
Jeg har litt ferie etter knallhard jobbing i hele sommer = glamour!
Antrekk: Sorte deilige sko fra Nude, sort tykk strømpik, sort og hvitt kort skjørt fra Indiska og sort nystrikka genser i lin/viscose/bomull. Ok sølvgrått hår, sølvringer på hender og i ører, ok sminke og duft.
Gjøremål: Skal ut og handle noen småting når brødene i ovnen er ferdig, deretter besøke mine foreldre, og til kvelds skal jeg lage fylte ovnsbakte squash som skal nytes sammen med et glass vin eller to. Strikketøy, knitring i ovnen, tente talglys og høstkvister i krukke, sammen med tv og kjærestemann, dette lover bra!
Ei riktig god helg ønskes dere alle, - nyt magen din og gled deg Glamourbibliotekaren <3

Tigram sa...

Heimekontor med sjuk minstemann i huset. Avsluttar snart arbeidsdagen og vert plukka opp med bil. Hytte og fjell ventar. Ei mild haustforkjøling legg ein liten dempar på utferdstrongen, men skal nok vite å nyte storutsikten frå toppen i morgon. Sol og klestørk er fredagsglamour. Ha god fredag!

Glamourfilologen sa...

Un Jardin en Mediterranée er en deilig parfyme! Her har den kjølige morgenen fått meg til å ikle meg en hjemmestrikket alpakkaponsjo, ellers består glamouren i perleørepynt og leppestift fra Lancôme. Jeg gleder meg til en fredelig helg med familien og venninnelunsj i morgen. Ønsker alle en fin og avslappende helg!

Togpiken. sa...

Jeg kom hjem til meg selv i går kveld etter en uke på reis - og det ble en uke med dusj i kaldt vann. Dagens glamour var dermed uten tvil å kunne dusje lenge i varmt vann og med alle de gode produktene som ikke fikk bli med i kofferten. Skikkelig deilig! Denne luksusen skjedde samtidig med at min kjære trillet tur med den åtte uker gamle babyen vår - så dusjen var helt uforstyrret for en gangs skyld. Det er fint å kunne sette pris på og være takknemlig for det helt dagligdagse :) Det er ikke så mye som skal til for at dagen får en touch av glamour for tiden!

koristen sa...

3/4-jeans måtte jeg ha på i dag, det er kanskje en av årets siste dager for det? Flagrende svart topp og sandaler til, og en uunnværlig grå cardigan.

Uglamorøs arbeidsmengde på jobb, men snart er det helg! Den kommer til å inneholde et besøk hos mor, strikking, boklesing og en konsert på Vigelandsmuseet på søndag. Kanskje litt turgåing også, jeg håper det.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som startet med regn, men som nå fremviser sol fra delvis skyet himmel. Herlig!

Jeg tyvstarta på glamouren i går kveld, for da var jeg på konsert på utestedet Dama Di. De har en konsertrekke som heter "Halv ti på torsdag" der lokale artister spiller en liten konsert hver torsdag, forskjellig band/artist fra gang til gang. Veldig low-key og uformelt, og i går var det Arvid Nilsen som spilte. Sabla bra! Fikk med meg en seilerkompis som bor i båt og som er innom her for tida. Stor stas for oss begge to, tror jeg, og samtidig ble kvelden avslutta i høvelig tid. Nydelig.

Fredagsglamouren har bestått i å ha fri og kunne nyte nevnte solskinnsvær sammen med min firbeinte kompis. Tok med kamera og gikk ut for å jakte på høsten og fikk blant annet se seks (!) havørner seilende sammen i lufta rett over fjellrabben over oss. Vakkert. Antrekket har for det meste vært turklær, men leppene er like fullt Chanel-røde. Husarbeidet ble gjort i går, og nå skal jeg bare ta oppvask og bake ferdig noen halvgrove urtesnurrer, så er det helg.

barnebibliotekaren sa...

Etter en travel og morsom dag på jobb har jeg landet i sofaen og gleder meg til en helg helt uten planer. Utenfor vinduet tar den nye terrassen form. Jeg gleder meg allerede til neste sommer med masse plass til utelivet gleder på en terrasse som er dobbelt så stor som den har vært. Superglamorøst!
Antrekket er tilpasset sofalivet, jeg har fått et glass vin og dufter av Valentina.

God helg til alle!

Anonym sa...

Litt seint ute idag, men bedre seint enn aldri. Startet dagen med dusj, sterk kaffe og yoga. Etter det var jeg klar for det meste. Ut på hytta med bilen fullastet av planker og bøker. Lagt på plass tepper/ryddet bort klær og nå skal bøkene settes på plass. Ingen store planer for helgen - kanskje kunstutstilling i morgen Hemnes i Høland - en venninne debuterer på Villa Lier! Ellers står kos sentralt for denne helgen. mette i etnisk kjole fra indiska kjole og med bare ben

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! :) Alltid hyggelig å lese!

Populære innlegg