fredag, september 23, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Her sitter jeg og hører på The Four Freshmen og kjenner behovet for te! Dagens duft er cK Truth, jeg har allerede satt til livs en halv kopp Twinings solbærte til frokosten, jeg gjesper så kjeven nesten hopper ut av ledd, og dagens beste glamoureffekt er nok hudpleietimen jeg har etter lunsj. Jeg fikk gavekort til bursdagen min i sommer! Gleder meg. Ellers blir det en rolig kveld, jeg må lade opp til i morgen for da er det festligheter på gang.

Hva forgyller deres fredager? Meld det inn i kommentarfeltet! Tusen takk til dere som trofast rapporterer hver eneste uke - og dere som har falt fra, er hjertelig velkomne til å bli med igjen!

En fredagslåt til slutt, den ramla bare plutselig inn i hodet mitt. (Skjerfet kan jo være til inspirasjon for alle strikkeglade nå når høsten er her)21 kommentarer:

Maren sa...

God morgen! Jeg er på vei til jobb i regnet, og det er egentlig ganske koselig. Antrekket i dag er grå stripekjole og sennepsgul cardigan. Og perler i ørene. Dagens første tekopp ble Prince Vladimir, den blir jeg aldri lei. Jeg gleder meg til en fin helg med venninnetreff og teater. God fredag!

Hermia Says sa...

Dagen går i grått både, väder och klädväg.. Det har varit en till lite för lång arbetsvecka så det blir skönt med lite vila i kväll. Men imorgon väntar konsert med svenska bandet Weeping Willows (lyssnas de på i Norge med?) och innan dess restaurangbesök med en väninna. Det blir fint!
Trevlig helg!

Anonym sa...

Mulig bling er ut, men når det er glamorøs fredag med regn, kjører jeg på med Snö smykke og øredobber samt skjørt med sølvtråder :-)

I kveld kommer Mannen tilbake etter flere dager på reise - super kos!

Morgendagen er fylt med basketballkamper pluss at vi får venner på besøk på kvekden.

God helg alle sammen!

-lutt

Eirin sa...

I dag er det hjemmekontor som står på planen. Spiser frokost nå med en stor kanne te (Chai Impérial fra palais des thes) ved siden av. I dag er det meldt masse sol i nord, så vi har planer om en fjelltur senere. I helgen må jeg en tur på biblioteket, men ellers har jeg ingen planer.

Ine sa...

Jeg er også fryktelig trøtt i dag – det grå været hjelper ikke på energinivået, akkurat! Men vi har tent levende lys på bordet, og svigerforeldrene mine kom med en diger rosebukett til oss for et par dager siden. Den lyser opp! Planen for dagen er å skrive ferdig en liten oppgave, og ellers ta det helt med ro. Antrekket er veldig avslappet, men håret mitt lukter godt av min nye ingefærsjampo :) Riktig god helg!

Annette sa...

Fredag! Deilig :-)
I dag har jeg pyntet meg med hvitt tørkle med sorte prikker på, til et helsort antrekk. Av andre glamoureffekter kan nevnes jubileumsmummikopp med varm kaffe og en fin sykkeltur til jobben på raceren. I ettermiddag blir det en rolig løpetur, før konsert med Audrey Horne i kveld.
God gredag og helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Vesterålen (eller Besterålen!), hvor jeg er på en liten mini-høstferie. Glamorøst med strålende høstvær fra jeg først våknet i morges, og det skal utnyttes. Det blir fjelltur med et par huskyer (i bånd!) om en time eller to, tenker jeg. Antrekket er mørkeblå jeans, hvit tynn strikkagenser og øredobber med litt bling. Frokosten er overstått forlengst, og snart skal jeg se om jeg finner noe godt i te-hylla til opphavet.

Helga vil ellers by på flere turer ut med hunden(e), og så skal jeg lese mer i "Min israelske reise" av Sidsel Wold - ei veldig bra bok så langt, syns jeg. Ei venninne som vanligvis bor i Oslo er hjemme denne helga, så vi skal møtes i morgen og gå tur i marka sammen, er planen. Gleder meg stort!

God helg til både vertinna og gjestene!

Line sa...

Hei. Foreløpig er jeg på jobb og skal snart lage ferdig nivå to og tre av et klokkespill til elevene på norsk kurs. Nivå to har kvarter i tillegg til timer og halvtimer, og på nivå tre er alle timene og halvtimene forsvunnet og istedet har det kommet inn, fe og ti over, på halv, over halv og på. Det er en rolig periode på skolebiblioteket og da kan jeg ordne sånn småpusk. I kveld skal jeg på besøk og i morgen skal jeg opp på fjellet. Hva det blir til på søndag vet jeg ikke enda, og det er skikkelig luksus:-) God helg

Synne sa...

God fredag formiddag! Min største glamoureffekt er at stua begynner å bli ferdig. I går kveld tok vi en kjemperunde med møbler, og etter å ha båret og dyttet og pustet og peset i lang tid, fikk vi endelig noe som ligner på et oppholdsrom. Herlighet, så godt. I morges har jeg fått inn noen planter og satt pærer i lampene, og nå har vi fire ulike steder man kan sett seg ned med ei bok! Jeg har tenkt å benytte meg av minst ett av dem senere i dag, men først skal jeg jobbe litt fra hjemmekontoret. Dagens te er grønn med epler, og dagens antrekk består av et svart foldeskjørt og en stripete topp med båthals. Samt rød leppestift, så klart!
God, glamorøs helg til alle!

Anonym sa...

Nå var det lenge siden jeg har kommenert! Men det er alltid like hyggelig å lese om andres fredager! Morgenen startet særs uglamorøst klokka seks, med et rasende barn som ikke ville noenting. Mine diplomatiske evner ble satt på hard prøve i tre kvarters tid. Det er svært fascinerende hvor sterk vilje en toåring kan ha. Stormen blåste heldigvis over til sist. Ellers skal en veldig hektsik uke avsluttes med en ganske innholdsrik helg, med variasjon fra ikea-tur til bursdagfeiring og restaurantmiddager.

Jeg har trukket i kjole i anledning dagen, og skal unne meg en ekstra god salat til lunsj! Dagens duft er ... ingeting, men jeg håper det kan endre seg til i kveld.

koristen sa...

Hihi, jeg ser at jeg ikke er alene om å bruke bling i gråvær. Antrekket er jeans og altså en topp med litt bling og sølv på. Smykkene er diskrete i sølv og litt hvitt gull, duften er Vetyverio fra Diptyque, en deilig og varm duft som også gir ekstra godfølelse i høstværet.

Her jobbes det for fullt, og etterpå skal jeg besøke en venninne. Middagen blir en deilig og sterk vegetarisk suppe vet jeg, også skal det strikkes og skravles.

Ellers blir det mye husarbeid og innesysler i helgen, men i morgen kveld er det konsert med Hilde Louise Asbjørnsen og KABA Orchestra. Gleder meg!

God fredag og helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Kjersti sa...

Hei på en høstlig fredag! Jeg er langsomt i gang med dagen, som skal tilbringes alene hjemme. Det er godt, etter flere dager med sosial aktivitet. Planen er å være huslig de første timene, for deretter å gå en tur (kanskje i regnvær? Det er ganske deilig egentlig.) Og så kan belønningen nytes, i form av en dusj, behagelige klær og en kveld med tente lys, kanskje fyr i ovnen, god mat og drikke - og vekselvis lesing og litt tv-titting. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Trasket til jobb, ekstra glad og fornøyd i dag, i nyflikkede støvletter (takk kjære, forståelsesfulle, dyktige skomaker!), rutete kåpe, grått ullskjørt, min yndlings-edwardianske bluse og "Roma" parfyme (høst!). Av og til er det glamorøst så det holder å bare kjenne at man er hjemme i seg selv fullt ut, fra innerst til ytterst.

Riktig god helg alle sammen! :-)

Josefine sa...

God fredag! Jeg har vært litt dårlig til å kommentere i det siste, skal forsøke å ta det opp igjen! Antrekket er nesten helsvart, med untak av grønne strømpebukser. Jeg skal ha ny forsvaring på masteren min neste uke (klagde på karakteren, og gikk opp en karakter! Hurra!), så planen er å børste støv av oppgava igjen. Det største glamourinnslaget i dag er at min beste venninne, som bor i London, befinner seg i Oslo akkurat i dag! Jeg har planer om å ta henne med til Hotel Bristol for varm sjokolade :)

namnam sa...

God fredag!
Har gjenopptatt tradisjonen med kjole på fredager, og det kjennes fint. Ellers er det ytre glamournivået på det jevne, vil jeg si. I helga får jeg fint søsterbesøk og vi skal kose oss som bare søstre kan gjøre. Få planer, masse skravling, mye te. Perfekt.
Ønsker alle en prima helg!

Susie sa...

I kveld kjører vi en times tur til hjemgården min på besøk for å treffe foreldrene mine og bror-familien min som også bor i samme huset.

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Jeg startet dagen med take away frokost fra kafeen på hjørnet, på vei til kurs ifm jobb. Bra kurs, som attpåtil var tidlig ferdig, så nå er jeg allerede hjemme!
Antrekket er jeans og grå genser, smykker i sølv og neglelakk med glitter - er det helg, så er det helg! Duften er Chanel Noir.
Planer for helgen: i ettermiddag/kveld blir det middag og vin med en god venninne, og kanskje tar vi en tur ut etter hvert (da bør regnet gi seg...). Resten av helgen må det som vanlig jobbes, men litt pauser skal jeg ta - og søndag får jeg fint besøk av en fin fyr jeg har blitt veldig glad i :)

God helg til alle!

Anonym sa...

Dette er det som forgyller min fredag: At jeg - ufornuftig nok - med nyvunnen fleksitid i ny jobb - startet dagen på kaffebar med bok et kvarters tid i stedet for å gå rett til jobben. Jeg nyter å jobbe i Oslo sentrum og noen ganger må jeg bare strekke byfølelsen også om morgenen! At jeg ikke har med meg noe jobb hjem lenger - stort sett, da :-D Det betyr at jeg kan gjøre mye annet både nyttig og fornuftig i løpet av helgen - blant annet forberede oppussing av kjøkkenet vårt. At to kolleger har kommet innom kontoret mitt for å prate litt om løst og fast i ettermiddag - betyr mye for en som bare er en drøy måned inn i ny jobb at noen har lyst til å sludre litt med en.! At mye sykling og gåing i høst i stedet for bil har resultert i flere kilo i minus (OK, da - har også sluttet å spise godteri og annet snacks etter inspirasjon fra Glamourbibliotekaren!). God helg, alle sammen! Hilsen Glamourlektoren

Anonym sa...

Etter Oslotur i går med gode tilbakemeldinger ifht. egen helse, feira jeg med å kjøpe parfyme som jeg har på meg i dag: Diors nyeste Addict. Mandarin og blomster med no' treaktig i bunn, tror jeg. Herlig! Nyvaska hår og lett sminke,jeans og tunika foreløpig i dag.Finstasen spares noen timer. Jeg har kost meg med Perches Daisy Blend tea, som jeg hamstrer hver gang jeg er i Oslo. I kveld skal vi se "Kongens nei" med venner og spise på en finere restaurant etterpå. Det blir stas! Ingen planer for helga ellers,og det er bare deilig.
Ha ei riktig god helg, Glamourbiliotekaren, og nyt magen og knøttet der inne!
Hilsen Koloraturen

Anonym sa...

Dagens største glamourfaktor har vel vært at jeg har slappet av mye og sovet litt midt på dagen, jeg har termin om ei drøy uke så jeg ruger og slapper av så mye som mulig før fødsel (som jo kan skje når som helst! Spennende tider!). Passer på å kose litt ekstra med den vordene storebror og drikke teen min mens den er varm (husker fra forrige barselperiode at det ble mye lunka te...) samt nyte roen før det braker løs med ny baby i hus (selv om jeg gleder meg veldig altså!). I går kjøpte jeg fine øredobber, de skal innvies etter fødselen. Da blir det ikke så mye annen glamour den første tida..

tea, books and gilmore girls sa...

Dagen har jeg stort sett tilbrakt på lesesalen, men jeg tok på meg kjole og sammen med en god parfyme hjalp det på det litt trøtte fredagshumøret! I tillegg har jeg et stort telager på lesesalen, så fikk meg et par kopper te utover dagen - det hjelper alltid. På vei hjem kjøpte jeg oransje liljer som nå pryder kjøkkenbordet, litt pynt til helga må man ha. Fast rutine er å lage fredagspizza, så jeg og samboer har kost oss med det i kveld og nå skal jeg sette meg ned med en god bok. Ønsker alle en fin helg!

Populære innlegg