fredag, september 30, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Dette ser ut til å bli nok en fin dag her i hovedstaden. Sola skinner og høstfargene begynner sakte men sikkert å komme. På bordet står en bukett med enorme rosa georginer (det gjaldt plutselig å plukke inn noen før alle stilker brakk i stormen!). Dagens antrekk er casual med jeans og stripete trøye, dagens duft er L'Artisan Traversée du Bosphore, og planer: Svært, svært få. Smårydde litt, sette blomsterløk i hagen, fikse noen avleggere, lese. Det er koselig å pusle med slike ting! Neste uke er ganske full av sosiale greier på kveldene, så jeg har nok godt av å lade litt opp. Et familieselskap er eneste plan for resten av helga. 

Hva med dere? Har dere fine fredager? Alle rapporter er velkomne i kommentarfeltet, som vanlig! 

mvh eders
Glamourbibliotekar

15 kommentarer:

Eirin sa...

Jeg er trøtt, men klar for en fin arbeidsdag før helgen venter. Dagens antrekk er stripete kjole, mørkegrønn cardigan og noen støvletter som er hentet ut fra boden for høsten. Det er meldt masse regn resten av dagen og hele helgen. Jeg gleder meg til å gå tur i skogen med regntøy og ull. Men ikke minst så blir det ekstra deilig å pusle inne i leiligheten i helgen. Lese ferdig The heart is a lonely hunter, høre på friluftsmagasinet på min nye radio (jippi!), lage lørdagspizza og bake brød.

Anaruh sa...

God formiddag!
I dag har jeg sovet litt lenger enn vanlig, og jeg tok meg litt ekstra tid i dusjen. Jeg har på meg selvstrikket skjørt og mitt høstgule skjerf; veldig fint på septembers siste dag.

Nå er jeg på kontoret for noen timers arbeid, før jeg skal ha høstferie en hel uke! Både kropp og sjel trenger en liten pause nå, etter mye jobbing og rullerende forkjølelser på alle i familien.

I ettermiddag har vi planer om å dra på familiebading, og kanskje det blir til at jeg baker en eplekake til kvelden. Med nattens vinder, ser jeg at vi har fått en del nedfallsfrukt. I tillegg har jeg som mål å få lest ut Døde sjeler av Gogol.

Ønsker deg og alle leserne dine en riktig god fredag!

Lektor Tørrdal sa...

Jeg har innført kjoledag på fredager, og vimser rundt i min 40-tallskjole.
Har noen timer undervisning igjen før jeg skal i 40-årsdag i Oslo. Gleder meg til å være ekstremt urban på kafe, bo på hotell, treffe venner og feire venner. Og så tenkte jeg å gå litt på museum på søndag.

Ine sa...

Jeg sitter i senga med min nyfødte, sovende lille skatt på armen. Hvilken lykke!

Kjersti sa...

Deilig å våkne til en solfylt, fin høstfredag. Jeg har fri, og skal pusle litt hjemme før jeg henter lillegutten min (på snart 22...) som kommer hjem på perm. Helga inneholder få planer, det skal ryddes litt i hage og garasje og ellers bare ta det rolig og være sammen. God helg :)

Anonym sa...

God fredag. Dagens antrekk er lang kjole over bikinien og diger solhatt under parasollen. Storkoser meg på ferie m barn svigerbarn og barnebarn. Solen skinner, noen få skyer og bølgene slår mot stranda. Enda tre dager igjen. Ha en fantastisk fredag. .mette

Synne sa...

God fredag! Min fikk en litt skjev start ettersom en innleveringsfrist ble flyttet fram fra fem til tolv, så jeg har jobbet på spreng for å bli ferdig og sitter fortsatt i slåbrok, men nå har jeg nettopp levert. Føler meg selvfølgelig som en verdensstjerne, og nå kan jeg endelig starte dagen på ordentlig, og dessuten ta helg med god samvittighet! Jeg har også en del hyggelige pusleplaner - skal vaske klær, gå på postkontoret for å hente pakker (wohoo!) og rense tyttebær som etterhvert skal brukes i kake. Har jo ikke fått på meg fillene ennå, men det blir definitivt vintagekjole i dag!
Jeg vil ønske alle en gog og glamorøs helg!

Stine Arkeologine sa...

Rød leppestift, rød regnkåpe og en lun parfyme løfter en våt og kald septemberfredag her! Jeg har også blomsterløker som skal graves ned i helga, og gleder meg spesielt over at jeg fant løker til rutelilje (fritillaries) som jeg har ønsket meg lenge. Det blir noe å glede seg til i vinter. Riktig god fredag og helg til dere alle sammen, store og bittesmå! :-)

Marit sa...

Siste fredag dette året med hvite jeans og tynn bluse, muligens? Rød leppestift. Estee fra Estee Lauder. Mannen har hjemmekontor. Jeg har fri. Skal snart hente den lille mannen i mitt liv på skolen. Vi skal steke vafler, spise og prate. Veldig fint å være mormor. God helg.

Lille sa...

Dagen i dag begynte passe sent, deilig å sove lenge før jobbhelg. Sitte nå med formiddagskaffen og har ny lakk på neglene. Bahama Mama fra Essie innkjøpt i Seattle for 2 uker siden.
Antrekket er enkle jeans, egenprodusert beige ulljakke og grønne briller. Duften i dag er Mimosa & Cardamom fra Jo Malone.
I morgen kveld blir det sammenkomst med kolleger etter jobb, håper jeg ikke blir for trøtt utover kvelden.

Håper din helg blir fin :)

Oda sa...

Eg sit på kjøkenet til min elskede i Bergen og vurderer om eg skal gå ut i høljregnet og til kaféen der han jobbar for å arbeide med skule derifra. Sjølv om påspandert kaffi og kake fristar kjennast det berre så mykje meir fristandes ut å sitte inne i varmen med levande lys og spele gitar (også skulearbeid forøvrig).
Seinare i dag skal eg henge med svigerbroren min og vi planlegger å lage Moules Frites ilag. Enda seinare skal eg på konsert med Susanna, noko eg gledar meg mykje til då eg elskar Triangle-albumet ho gav ut for ei lita stund tilbake. Resten av helga skal tilbringast med bursdagsselskap, og på søndag med båttur tilbake til Danmark. Eg køyrer også casualstil i dag med dongeri og striper. God helg alle saman!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Min fredag har ikkje vore så glamorøs, enno. Opp og seie hadetbra til eldste junior som skulle reise tilbake til militæret. Haste på jobb, litt for mange oppgåverden på altfor kort tid, men så kom det seg: gå heim etter halv dag, lage spinatomelett til lunsj, lese litt og fyre I omnen (hausten er her)
No rydde og vaske litt, pynte med blomster, miks av hage og butikkfunn. Så beina på bordet og finne god middag for ein, sidan eg er "elgjakt-enke" og med bortreiste barn I helga.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Min første fredag hjemme på tre uker, og det kjennes fint. Dagen er full av glamour: Godt vær og fortsatt høstfarger ute, tid til A-magasinet og en kopp te akkurat nå, og kino med venninne senere i kveld. Teen heter Amichaï og er en smaksprøve fra Dammann Fréres i Paris; en smaksprøve dama i butikken ga min mor da hun tidligere i sommer kjøpte te til meg der, på oppdrag/ønskeliste jeg hadde laget. Sort, krydret, helt fantastisk god.

Det mest glamorøse er dog hva som står i gangen min - der befinner det seg et lass banankasser, for jeg skal nemlig begynne å flytte i løpet av helga! Gleder meg veldig til å komme nærmere byen, og i nytt hus får jeg sogar hage! Jeg har aldri vært noen hageglad person, men nå merker jeg at jeg gleder meg til det, og jeg har sogar tegnet 'kart' over bedene og begynt å planlegge hva jeg skal ha i dem. Satser på å få bl.a. tulipanløker i jorda før frosten kommer.

Helga skal brukes på flytting, altså, og på to bursdagsfester - en som blir 30, en som blir åtte. Det blir garantert også turer ut i frisk luft, til glede for den firbeinte pelsklumpen jeg bor sammen med:) God fredag, alle!

Frøken Desibel sa...

Hurra, helg!

Det her har vært en utrolig krevende uke, masse møter, mye reise og mye jobbing. Nå er jeg superklar for bursdagshelg som startet med kake på kontoret. Nå er det å vaske og klargjøre leiligheten til fest:) Skal også en tur på spa i morgen og håper på å få løst opp litt knuter i nakken og skuldrene. Ble dratt med på spinning i går og innså hvor utrolig viktig det er å bevege seg litt når det står på som verst i prosjektarbeider. Det er med andre ord en helg som skal stå i avslapningens tegn. Jeg må hente inn krefter, for de neste ukene blir vel så hektiske! Yoga, se film, lese bok, gå tur...

Har også glammet opp dagen med fin prikkekjole og en petroleumsfarget cardigan kjøpt i favorittshoppingkvartalet i Berlin. Vi dro en gang en venninnegjeng til Berlin, og jeg hadde lest om Café Anna Blume i denne bloggen, derfor dro vi dit for å spise frokost. Deretter tittet vi litt i butikkene i resten av kvartalet, og vips, 4 timer senere var vi tilbake hos Anna for en kakebit:D Dette kvartalet har dermed blitt en favoritt.

Håper alle får en fantastisk helg!

HildeSofie sa...

God fredag ettermiddag!
Jeg våknet uthvilt og fornøyd i dag, etter å ha lagt meg supertidlig i går :)
Enkelt antrekk i dag, med jeans og sort bluse, røde negler og høstgult skjerf. Chanel Noir på halsen.
Første del av dagen ble tilbragt på et interessant kurs. Deretter rakk jeg noen fine timer med en fin fyr (som har bursdag, hurra!), og nå sitter jeg med beina i kors i sofaen, drikker te, hører på musikk og gjør unna litt jobb.
Resten av helgen blir en kombinasjon av jobb og fri, med blant annet kafefrokost med venninne og besøk av tidligere nevnte fine fyr. Akkurat det som trengs for å ha det bra :)
God helg til alle!

Populære innlegg