tirsdag, september 06, 2016

Koselig klesvask


Dette må være den koseligste typen klesvask!Vi har arvet litt klær etter barna til søstrene mine, fått bittelitt nytt i gave, og kjøpt bittelitt selv. (I Paris, som dere vet!). Jeg tenkte det kunne være fint å vaske alt sammen mens det fremdeles er tjue grader, sol og sensommervind ute!Det er veldig fint å arve! Gjenbruk! Så slipper man å kjøpe masse plagg som allikevel bare kan brukes i to uker. Alle eventuelle giftstoffer i klærne er sikkert vasket ut for mange år siden. OG: Sparkebukser med knepping på skuldrene ser man jo nesten ikke i butikk lenger. Vi har fått flere, hurra! De er så søte. 


Blant arvegodset finnes denne Polarn o Pyret-nattkjoleposegreia som kan snurpes sammen i enden. Har lyst på en i voksenstørrelse!Den hvite buksa med grønne prikker tror jeg bare kan passe den aller første uka... 

12 kommentarer:

Marit sa...

Ja, ikke sant at dette er koselig! Husker jeg gjorde det samme, mine jenter er født i oktober. Og husker også at jeg hadde vanskelig for å forstå at det virkelig skulle komme en eller ei som skulle bruke klærne, i alle fall første gangen. Men så var de der, disse små menneskene.

Christina sa...

Polarn o pyret har nattkjoler til voksne også! ;)

Glamoursjefen sa...

Ja, dette er bare urkoselig. Kanskje enda mer stas sånn i forberedelsesfasen enn underveis. Da har man så mye annet å styre med at klesvasken ikke kan nytes i samme grad. Enig med deg i at sparkebukser med knepping på skuldrene er gull verdt. Jeg husker at jeg kjøpte de jeg kom over (i ulike størrelser altså). Mine sparket seg ofte litt ut av selve føttene, så vi pleide å være ekstra glad i de sparkebuksene som var uten bein (holder litt lenger også fordi man kan strekke bruke litt ved å ha sokker på).

Nyt ventetiden. Det kommer tidsnok en tid som er litt mer travel selv om den tiden også er koselig. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Marit: Gleder meg allerede til å henge ut små (dog bittelitt større) klær til våren, haha!

Christina: Ja, det har jeg sett - kanskje jeg får sy et bånd i fotenden så jeg kan snurpe den sammen... eller kanskje akkurat det er svært upraktisk for alle andre enn små babyer :D

Glamoursjefen: Travelt skal vi nok takle! :)

Ine sa...

Den absolutt koseligste typen klesvask! Nøstebarn har sparkebukser med knepper på skuldrene, forresten :) Vi har fått tak i et par brukt på Finn.

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Takk for tipset! :) Jeg har noen fra jeg selv var baby, i supersyntetisk plysj-aktig stoff, hehe. De kommer nok også til nytte!

Stine Arkeologine sa...

Kjempekoselig! :-) Kjenner igjen den lyseblå sparkebuksa med bamse i lomma, hjelpe meg tenk at de lange guttebeina som stikker ut av dynene her om natta en gang bodde i en sånn! :-D

Anonym sa...

Absolutt koselig klesvask. Kan huske jeg hang opp og stod og strøk med fingrene over de små plaggene... (som om det var i fjor, men det er lenge siden). Nå brukes mange praktiske bodyer og de er fine og myke, men de aller fineste plaggene jeg minnes er blondeskjortene med de søte kragene og knyting bak. Fikk tak i et par blondebodyer til min små barnebarn, det er så koselig med myke blondekrager til nye små babyer.

Kos deg med forberedelsene og babytiden når den kommer. Teppet fra din kusine var helt nydelig.

Vh Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Så koselig at du kjenner den igjen! :) Sånn omtrent 2003-2004? Min baby kommer til å bli tidlig 2000-talls-retro!

Astrid: Jeg har noen av de blondeskjortene også! Fra jeg selv var liten. Veldig søte!

Glamourfilologen sa...

Så koselig! Lykke til med den lille som kommer:-)

Stine Arkeologine sa...

Ja det stemmer godt! :-) Tidlig 2000-tallsretro høres koselig ut! (og en annen super ting med å arve er at da blir det klær i alle regnbuens farger, det burde hvert eneste nye lille menneske fått boltre seg i!)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourfilologen: Tusen takk! :)

Stine A: Godt poeng! Jeg skal love deg at det blir regnbuens farger på klærne her, babyen arver jo også barneklær av sine foreldre :D Bilde kommer.

Populære innlegg