fredag, oktober 28, 2016

Finn stilen: Oktober


En leser minnet meg om at jeg hadde glemt Finn Stilen for oktober! Jeg var så sikker på at den var i boks, men tiden flyr og det var visst september-varianten jeg tenkte på. Det er jo en god stund siden. Men det er ennå noen dager igjen av denne måneden, og her er den i alle fall - om noe sent!

Selv har jeg grunnet meget varm høst ikke begynt å bruke vinterjakke ennå, knapt høstjakke, men en god duffel er uansett noe å trakte etter. Denne er fra Uniqlo. Det er også genseren med Mikke Mus på, og jeg klarer jo aldri å stå i mot denslags. Boyfriend jeans fra J.Crew, rutete ullskjerf fra Monki, lue fra Helly Hansen, veske fra Fossil, bittesmå øredobber fra Net-a-porter, Messe de Minuit fra Etro, og skoene jeg har traska rundt i nærmest non-stop etter at jeg kjøpte dem i Barcelona for halvannet år siden: Mine mintgrønne Gazelle fra Adidas. Mine er ikke så rene og pene lenger, dog. Men gode som gull! 

3 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Fin stil! Får lyst til å bli student igjen. Bære bøker under arma, ha snøballkrig på universitetsplassen og ha en kjæreste med tall i navnet osv. ;-)

Stine sa...

Denne stilen gjorde meg veldig nostalgisk! Likar den! Spesielt Mikke Mus-genseren.

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Soundtracket til Love Story klinger i bakgrunnen ;-) Cembalo og Bach!

Stine: Ja, den er så fin!

Populære innlegg