fredag, oktober 14, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag igjen! Det er fint, det har vært en ganske intens uke. Dagens duft er Woody Sandalwood, min elskede oktoberklassiker fra Body Shop (long gone dessverre), antrekket er casual og noenlunde varmt, og jeg gleder meg allerede til fredagspizza! Litt trøtt i dag grunnet arrangement i går kveld; nemlig gjennomlytting av Steely Dans "Gaucho" (1980) på super-lydanlegg på Kunstnernes Hus sammen med en legendarisk DJ (Francois Kevorkian) fra miljøet omkring Studio 54 blant annet, slike ting liker jeg! Og særlig når vi lytter til en av mine yndlingsplater på denne jord. Mer om dette i musikkbloggen når jeg får tid til å rable ned noen ord. 

Helga tror jeg blir fin, for det er både tedate, bursdagsselskap, middagsbesøk og konsert blant mine planer. Apropos te - nå er det på tide med en kopp. 

Ha en fin dag alle mine kjære venner, og legg gjerne igjen en fredagsrapport i kommentarfeltet!

mvh
Glamourbibliotekaren

19 kommentarer:

Siri sa...

Her startet dagen med en times prat på telefon med en god venninne. Da jeg bodde i Oslo, møttes vi på en kaffebar en morgen i uka kl 7, for å spise frokost sammen og oppdatere hverandre på livene våre. Nå når jeg har flyttet ut i skogen, går ikke det lenger, så i stedet sitter vi nå en morgen i uka på hvert vårt kjøkken, med en stor kopp kaffe og prater på telefon. En utrolig hyggelig start på dagen!

Utenfor her har frosten kommet for alvor, og landskapet er helt nydelig, med rimkantete trær og frossen lyng. Inne fyres det for fullt, ettersom panelovnene vi skal ha, lar vente på seg. Antrekket er da også deretter: Ull i alle varianter.

Også denne helgen går nok med til å pakke ut flyttekasser. Gjestesenga har kommet og skal monteres, og forhåpentligvis blir jeg også ferdig med å montere bokhylla og få alle bøkene på plass.

God helg til alle!

Kirsebærblomster sa...

Dagens glamour er at jeg har en etterlengtet fridag, skal på kjøretur med min elskede, gå tur langs en av Norges vakreste sandstrender i ettermiddag og fremdeles bruker sommerparfymen min! Og- den siste boka i Napolikvartetten har endelig kommet!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har så langt bare sittet med en stor kopp kaffe og sett ut av vinduet, for å lade opp til siste innspurt på en artikkel som skal leveres. Det kjennes i kroppen at det er fredag, hodet er tomt og kroppen er støl men med en kaffekopp til og en spasertur i sola kommer jeg nok i gang! Fredagsglamouren er ny, friskrød neglelakk, skjørt og hvit bluse. Og en stor og varm strikkejakke å krype inn i på kontoret. Riktig god fredag og helg alle sammen! :-)

Anaruh sa...

God fredag!

Dagens glamour er først og fremst en sykt god hårdag med oppsatt hår, og sminke som tryllet bort trøttheten jeg kjenner på innsiden. Casual friday-antrekk i ull og Bretagne-striper, høstparfymen fra Byredo og mørkeblå negler forsterker følelsen av å være fresh og fin. I tillegg har jeg fått ca en halvtimes frisk luft på vei til jobb, samt drukket kaffe sammen med tre morsomme kolleger, så nå er jeg klar for (nesten) hva som helst.

I helgen skal jeg på dugnad, spise lammestek, gå på kino og gjøre en jobb på å skifte om garderobene fra sommer til vinter. Tenk - forrige fredag badet jeg i fjorden, i dag var det 2 grader i lufta, og jeg angret på at jeg ikke hadde tatt på lue!

Håper du og alle leserne dine har en riktig fin fredag!

Anglofilia sa...

Siste dag i høstferien her i Rogaland, har bevilget meg fri fra jobben for å få iallfall en dag sammen med dattera. Været er fortsatt helt fantastisk, og om litt skal vi ut på kjøretur i retning fjellet. Denne dagen skal vies det å kose seg på tross av flere dårlige nyheter og hendelser. Ønsker alle en fin fredag og en god helg!

S sa...

Fin fredag!
Har en mistanke om at grunnen til at jeg ikke kan komme med fredagsrapporter via jobb-PCen er at det ligger noen sperrer der. Men i dag er jeg på konferanse, og fordi vi begynner seint i dag har jeg tid til å skrible noen ord fra min egen PC på hotellrommet. Dagen har altså startet glamorøst med hotellfrokost sammen med en god kollega. Nå litt avslapping før vi går i gang. Det blir også konferanse i morgen også, og deretter avslapping med hotellmat, film, strikking og gode venner. Jeg forsøker nå ta noen grep for å roe ned og forsøke få litt mer overskudd.

Så denne helga blir i hvilens tegn, og jeg tror det kan blir bra for meg. Dog uten familie, noe som ofte betyr mye savn og hjemlengsel. Men av og til må man lade sine egne batterier om man skal ha noe å gi til andre.

Ønsker alle en fin fredag!

S

namnam sa...

God fredag!
Det er nok en fantastisk høstdag i Trondheim. Oktober har virkelig overgått seg selv i år. Dagens glamour består av en anstendig hårdag, mine fineste øredobber og en dråpe roseparfyme i nakken. Jeg har dessuten besluttet at livet er for kort til å drikke dårlig te, så jeg har nå anskaffet nydelig te i løsvekt også til kontoret og er nå halvveis nede i dagens andre kopp. Nesten alle kollegaene har tatt høstferie, så det er stille og rolig på kontoret og jeg kan spille fin musikk. I helga skal jeg lade batteriene, gå tur i sol og frisk høstluft, kose med en valp og treffe gode venner.
Ønsker alle glamourleserne en prima fredag og helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodø-by som bader i sol, etter å ha bada i nordlys halve natta. Dagens ytre glamour: duft av Valentina, lepper med rød Chanel på og negler som skal lakkes dyp rosa i ettermiddag. Antrekk: Fine jeans (Lee) med plass til stor rumpe inni, blå singlet og hvit genser.

Forøvrig kjennes det glamorøst å ha fått en tidlig og fin start på dagen ettersom jeg hadde en åtteåring på overnattingsbesøk og fulgte han til skolen på morgenkvisten. Også glamorøse planer for helga: Kulturnatt i kveld/natt, med masse spennende og gratis arrangementer rundt omkring i byen. I morgen blir det tur i marka på dagen (med den firbeinte), før kvelden skal tilbringes på BoLarm (lokal utgave av ByLarm; to scener, sju band, alt gratis) og etterfølges av konsert med Dagny på Sinus. Gleder meg stort!

NÅ skal jeg drikke en kopp Amichaï fra Mariáge Fréres i Paris, og så skal jeg på posten for å sende bursdagsgave til verdens beste pappa, som blir 65 år over helga. God helg, alle sammen! Bruk den godt :)

koristen sa...

Grått og kjølig vær i Oslo, men deilig med fredag uansett! Antrekket er casual med jeans, piffet opp med et søtt uglesmykke og lekre negler med ny blågrønn gellakk.

Gleder meg til klubb med venninner i kveld, det betyr god mat, godt drikke, skravling og latter. I morgen er det besøk hos mor, søndag lading av batterier som andre har vært inne på, kanskje med en tur i skogen. Også må det pugges litt julesanger, siden forberedelsene til julekonsert med koret er i full gang. Det er koselig, men jeg har en tendens til å få sangene på hjernen, og kollegaer som må høre på mer eller mindre ukontrollerte utbrudd av "Panis Angelicus" osv er kanskje ikke fullt så begeistret ;-D

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Lille sa...

God glamorøs fredag fra et høstgrått Kongsberg!
Heldigvis er det flotte fargeekslosjoner på trær og busker utenfor mine vinduer.
Helgen blir tilbrakt på jobb. Vi er hjemme alene, jeg og hundene. Husbonden er på jobbreise. Jeg har handlet inn for å lage god middag, synes det er viktig når man er alene også. Tror det blir et glass vin i morgen også :)
I formiddag skal jeg forsøke å rekke litt strikking og å lakke neglene. Veldig usikker å fagevalg enda, enten frisk rød, rosa eller mørk mørk burgunder..
Antrekket i dag er foreløbig enkel jeans, hjemmestrikket høstgul genser, og duften er Jour d`Hermès Absolu. Jeg er i gang med min andre kopp kaffe for dagen, men jeg tror jeg vil ta med meg te på jobb i ettermiddag. Jeg har så smått begynt å drikke litt te, takk for inspirasjonen :)


Frøken Desibel sa...

God fredag!

Jeg er midt inne i en utrolig hektisk periode på jobb, og tankene bare flyr rundt omkring. For mange tanker og for liten plass. Akkurat nå er jeg på vei til flyplassen der ferden går videre til India med et jobbprosjekt! Har aldri vært der før og gruer meg veldig til flyturen. Og jeg innser også at jeg har reist lite i ikke-vestlige land, som jo bidrar til spenningsfaktoren. Satser på at det blir bra:-)

Ellers har jeg prøvd å høyne reiseglamournivået ved å investere i behagelige og fine ullklær som kan takle overgangen fra kald høst i Norge til godt over 30 grader i India.

Håper alle får en fantastisk flott helg:-)

Anonym sa...

Kort resymé: dusj, kaffe, grøt, laaaaaang yoga, lunsj, sengetøyskift, pizza, rødvin (ikke nå), krim på TV og rykende fersk Michelet på iPad. Kan det bli bedre? Skal hoppe i kjole og sølvfargede Birkenstock, rødt på leppene og håret i topp eller flette. God fredag! .mette

Oda sa...

Eg har ei ganske så skandinavisk helg i vente kan ein nok seie. I kveld skal eg og nokre vener ut å ete på gourmetrestaurant i Århus. I morgon tek eg eit tidleg tog til Malmö og skal vere der med ei venninde fram til søndagen, då eg tek toget vidare til Oslo og til haustferie. Eg føler glamouren er godt representert i dag; eg har både nyklipt hår, raude neglar og raude lepper. Eg sit no på toget tilbake til Århus frå skule i Aalborg og har Weekendavisen og ein økologisk øl og hygge meg med på strekning (det kjennast jo litt merkeleg å drikke øl offentleg på eit tog slik her, sjølv om det er fullt lovleg i DK, men det blir liksom litt meir greitt når ein gjer det medan ein les avisa).

God helg allihopa!

Ingerid sa...

Å, fredag! Antrekket i dag er velbrukt, men behagelig og det er første dag med klassiske høstklær: brune jeans, turkis genser med matchende sjal, turkise øredobber og brune sko (skinnsko med snøring til og fra jobb, pene pumps på jobb). Dagens te var en Milky oolong fra Chaikhana i Stockholm, og dagens parfyme en kroppsolje fra Durance, Fleur de tiare. Snart tomt for den, huff! Har fått unna masse på jobben og er veldig klar for en helg med hele familien - ellers i høst har det vært litt smått med det. God helg til alle!

Kjersti sa...

Ukas glamourrapport kommer fra fjellheimen. Her er det fyr i ovnen, og mannen står på kjøkkenet. Nå må jeg trå til med min oppgave, som er å lage salat!

Tigram sa...

Jobbreise til Roma. Tett program, men tok lunsjen i byen i staden for på kongressen. Etterpå vandring forbi Colosseum før ein gelato ute. No er neglene nylanserte, sommerkjole på og Aqua Nobile-parfyme. God fredag alle!

Tannlege-trollet sa...

Har nettopp kommet hjem fra Amsterdam der jeg og lillegutt har besøkt lillesøster.
Fantastisk by .I kofferten har jeg masse te og belgisk sjokkolade.Så nå blir det ekstra fredagskos.

HildeSofie sa...

Det ble plutselig lørdag her før jeg fikk rapportert!
Fredagen ble tilbragt på kurs og deretter et hyggelig ettermiddagstreff der jobb og fritid ble kombinert på en god måte.
Nå har jeg nettopp fått i meg frokost, antrekket er svært casual og inkluderer ulltrøye, og duften er YSL Homme. Planer for helgen: en tur på postkontoret for å hente en pakke, og deretter blir det litt jobbing, serietitting, en tur i Ekebergparken, tedrikking og avslapning - ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.
Men aller mest vil jeg at helgen bare skal bli ferdig, så det blir mandag, og en fin fyr kommer hjem fra en liten utenlandstur :)
Fortsatt god helg til alle!

Anonym sa...

Ønskeinnlegg! Du har jo utrolig mange parfymer, og jeg er nyskjerrig på å vite hvordan du går fram/tenker når du velger parfyme på morgen. Bruker du ofte samme parfyme i perioder, eller har du ulike hver dag?
Da jeg var gravid reagerte jeg veldig på lukten av parfyme/sjampo/såpe etc, jeg måtte for eksempel gi bort alle Lush-produktene mine fordi lukten gjorde meg så kvalm. Parfyme sluttet jeg helt å bruke. Hvordan har det vært for deg? Har du parfymer du ikke klarer å bruke?

Populære innlegg