fredag, januar 27, 2017

Dag 5

I dag bruker jeg et arkivbilde - for dagens objekt for "bruk de fine tingene du har"-uka skal i ilden først i kveld. Det er stettglass som mine besteforeldre fikk i bryllupsgave i 1939! Tynne, fine, med et nydelig blomstermønster. Passer utmerket til fredagsdrinken, som i dag blir limonade (igjen). 

Hva har dere funnet fram i dag?

7 kommentarer:

koristen sa...

Endelig ordentlig med - det var jo på tide!

Jeg har funnet frem et kjede med store grå og litt mindre, blanke og fasetterte, glassperler. Smykket er gammelt, jeg jeg har arvet det etter verdens snilleste tante, derfor er det dobbelt så koselig å bruke det. Det gjør veldig mye av seg, så det blir ikke så ofte, men til et enkelt, svart antrekk passer det kjempefint.

Dette er gøy!

Lektor Tørrdal sa...

Jeg har slått til i dag siden det er kuldegrader og solen skinner i Stavanger med min røde Cambridge Satchel. Den tåler ikke regn og brukes derfor av innlysende grunner som nedbørsrekorder i flertall altfor lite.

Elisabeth sa...

Jeg har funnet frem ei gammel veske jeg kjøpte på en loppisbutikk i Vadstena, Sverige, for noen år siden. Den har semsket skinn på lokket, så den kan bare brukes i godvær. Som i dag - vi har sol i dag for første gang på ... jeg vet ikke hvor lenge. Det er utrolig deilig!

Camulen sa...

Jeg har tatt frem et halssmykke jeg kjøpte i Roma for 11 år siden. Det er laget med grønne, store glassperler. Faktisk litt tungt å ha på seg, men veldig fint!

Stine sa...

Mamma si saueskinnskåpe frå 70-talet har fått seg ein luftetur i dag. Den har veldig høg affeksjonsverdi, så den får berre lufta seg når det er kaldt og klårt i vêret (blir lett flekkete av regn), noko det var i dag! Føler meg ekstra fin når eg har ho på, og elskar å bruke ho! Berre synd det blir altfor sjeldan.

Stine Arkeologine sa...

I dag har jeg spilt etter et notehefte som bestefaren min laget til seg selv da han var ung, med håndtegnet forside og fint sammenheftede noteblad. Er veldig glad i det så til vanlig ligger det trygt oppbevart i ei kiste og jeg husker ikke sist det var framme. En fin stund! :-)

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Idag har eg bladd meg gjennom kjolestativet, og funne fram ein kjole i rein ull. Som skapt for ein dag med skodde, glatte vegar og minus 5! Kjolen har vore her i fleire år og knapt vore brukt...

Populære innlegg