lørdag, januar 28, 2017

Dag 6


I dag skal jeg servere denne nydelige kinesiske teen til gjestene som kommer i selskapet mitt. Jeg kjøpte den i Paris på en eksklusiv tebutikk i Latinerkvarteret, og må huske å kjøpe mer neste gang jeg er der. Butikkinnehaveren lokket oss med en liten kopp hver, og den viste seg å være mye dyrere enn jeg var klar over i det øyeblikket jeg sa "jeg slår til!!", så jeg slet litt med pokerfjeset da jeg dro kortet. Men det var verdt det. Den smaker vår og forsommer - og syrin! Helt vidunderlig. Jeg har ikke mye igjen av den nå, så derfor må jeg fokusere på å nyte den i godt selskap, dele med gode venner, framfor å spinke og spare til den plutselig har mistet all smak og er altfor gammel. 

Hva har dere valgt ut i dag?

5 kommentarer:

Lektor Tørrdal sa...

Jeg drikker i dag te til frokost i en vakker, hvit kopp i elegant porselen med gullkant. Det er lenge siden den sist var i bruk, og den tilførte frokosten til glamour.

Anonym sa...

Ha ha,

ja, det hender man går på en liten økonomisk landmine i Paris sine flotte butikker! Ble veldig nysgjerrig på hva den nytelsen kostet. Selv har jeg nytt en Mummi vinterte (fra pose) som jeg har hatt lyst på lenge men bare satt på utenlandske instagramkonti. Fant den endelig her hjemme, så nå koser jeg meg med fin eske, fine poser og god te. I dag var det Snorkfrøkens fransk vanilje og røde bær.

Lille My

Stine Arkeologine sa...

Jeg ble påvirket av Glamourbibliotekaren og dere to over i dag, og drikker nå te av en kopp jeg er veldig glad i! Den har vært min morfars, han drakk alltid teen sin fra dette keramikkruset. Da jeg så at glasuren begynte å bli slitt av oppvaskmaskina for et par år siden satte jeg det bort, men nå har jeg tatt det fram igjen og skal vaske det forsiktig for hånd etterpå. Mange minner og veldig koselig! :-)

Marta sa...

Valte å laga sitronmarengs i dag, eg, sidan marengs er noko eg normalt sett tenkjer ein berre kan laga til spesielle høve. Men dei vart jo minst like gode (om ikkje perfekte) på ein grå laurdagsføremiddag som i dag.

Anonym sa...

Jeg har latt meg inspirere hele uken til små oppjusteringer. Det ble brukt kjole, smykker, skjerf og parfyme som ellers blir glemt. Opp og frem med det! Takk for inspirasjonen glamourbibliotekaren og alle som har kommentert!

Populære innlegg