søndag, januar 29, 2017

Januarfavoritter


Noen favoritter fra måneden som snart er over! Vi starter øverst til venstre og går med klokka. 

*Hortensia. Egentlig ikke bare i januar, men når som helst. Men de er fine, særlig de blå som har samme farge som himmelen utenfor vinduet i noen få minutter om ettermiddagen. 

*Dagbok i kinesisk stil. Jeg skriver i denne jevnt og trutt, og det handler om den første tiden i min lille datters liv. Full fart, småslurvete skrift til tider (hvis jeg skriver i senga, for eksempel), litt hulter til bulter og ikke alltid kronologisk. Men sånn må det bli akkurat nå, og det viser jo også hvordan den første tiden er. Jeg håper hun vil sette pris på en slik dokumentasjon når hun blir eldre. 

*Grønne øredobber som jeg har skrevet om og vist fram hundrevis av ganger. Men det var disse jeg kjøpte da jeg var på det blakkeste på et tidspunkt der både studielån, billån og huslån var litt i overkant i forhold til det jeg faktisk fikk utbetalt i lønn. Jeg bestemte meg for å kjøpe én ting til meg selv, og droppet nye klær og sko og alt sånt til fordel for dette funklende grønne paret øredobber til kr. 129,- på Accessorize. Og jeg er veldig glad i dem fremdeles, tolv år senere. 

*Geisha Blossom fra TWG Tea, presang fra min kusine som hadde vært på Harrods. En veldig god grønn te med litt fruktig innslag, primært fersken. (Jeg fikk den i posten rett før jeg skulle føde, sammen med en pose Maltesers og en bunke Donaldblader fra 80-tallet)

*Nuxe Huile Prodigieuse. Ypperlig som bodylotion i kaldt vintervær når huden gjerne blir litt tørr. Jeg brukte olje på magen (denne og andre) under hele svangerskapet, og har fortsatt med det også på armer og bein etterpå. 

*David Crosby "Lighthouse". Kom ut i fjor høst og er kjempefin. Dempet stemning, færre instrumenter enn sist ("Croz"). 

*Chanels røde leppestifter. Spiller egentlig ingen rolle hvilke, de aller fleste funker. Akkurat dette er Barcelona Red, en mørkerød favoritt som antagelig ikke er å få tak i lenger. 

*Korres Wild Rose fuktighetskrem. Lett og fin, og dufter som et eller annet jeg har hatt i svundne tider og gjør meg dermed veldig nostalgisk uten at jeg klarer å huske helt hva det var. Jeg finner vel ut av det. Deilig ansiktskrem i alle fall, fra et gresk kosmetikkmerke jeg liker godt. 

1 kommentar:

Togpiken. sa...

Fine januar! Her har også hortensiaen funnet sin plass denne måneden. En stor hvit i vinduskarmen, ved siden av en hvit begonia og de alltid tilstedeværende orkideene. Det eneste jeg alltid fikser av glamour hver dag - er litt dusjolje og øredobber. Og så en kopp te til kvelds, ihvertfall nå i januar. Så heldig den lille er som kan få lese om den tiden hun selv vil glemme... :-)

Populære innlegg