fredag, februar 03, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Her er fredagsstemningen på topp! Huset skal fikses til helga, blomster skal kjøpes inn, en flaske cider ligger i kjøleskapet og vi skal feire gode anmeldelser for min manns plate. Først skal vi rusle litt rundt i gatene og slentre innom en passende kafé (jeg har mer tedilla enn noensinne for tiden). Det blir nok en fin dag! Blid og bablende baby er den beste glamoureffekt. Hun stiller i genser med tante-brodert Miffy på; mye stiligere enn sin mor som er temmelig casual antrukket. Men jeg har øredobber, ring og halssmykke fra Tiffany's da. 

Ellers er planene for helga å ta livet med ro, besøke venner og søster. Paul Austers nye roman er heldigvis i hus med alle sine 880 sider, og jeg tenker ikke å stresse med å bli ferdig med den. Jeg skal bruke hele vinteren, har jeg tenkt. Primært foran peisen. Fint! (Han fyller 70 i dag!)

Hvordan er deres fredager, kjære lesere? Holder dere stadig nyttårsforsettet om å rapportere i kommentarfeltet her, eller hvordan er det? hehe. Alle er velkomne! Vær ikke redd! Her lar vi oss inspirere av hverandre, husk det. 

God helg alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren
21 kommentarer:

Marta sa...

Eg går snart til bussen for å reisa heim til mamma, pappa og bror min, vert ikkje meir glamorøst enn det! ;) GOD HELG!

Anonym sa...

Eg køyrer glamorøs fredag med blondetopp til jeans, litt ekstra leppestift og parfyme (som eg som oftast gløymer å ta på). Det aller mest glamorøse i dag, er det å gle seg til ei helg i Oslobygda med mannen. Ei kjærestehelg er stor luksus i småbarnsfasen!

Lektor Tørrdal sa...

Dagen begynte noe uglamurøst hos tannlegen, men der var det null hull og humøret steg betraktelig. Det er fredag og jeg har på skjørt og leggvarmere for å holde varmen. Glamoureffekter er vakker emaljebrosje og grandtante Hannas ring.
Helgen skal dedikeres til å vurdere tekster i norsk sidemål for første gang i mitt liv, og da må jeg trolig på kafe for å overleve.

namnam sa...

I en verden som åpenbart har gått av skaftet er det bra å kunne stoppe opp og kjenne på lyspunktene som tross alt er der og som får deg til å holde balansen. Takk til glamorøs fredag for å bidra til det! Dagens glamoureffekter er solskinn, tynn ulltrøye (å fryse er uglamorøst!), bra hårdag og sjokoladekake til fredagskaffen. På vei hjem i dag skal jeg kjøpe blomster og i morgen skal jeg på teateret med mine beste venninner. Fin helg blir det!
Ønsker alle dere andre en riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

Om noen timer skal jeg levere et ferdig bokmanus til forlaget, og da blir det fredagsfølelse og glamour her også. :-) Inntil da vet jeg nesten ikke hva jeg har på meg og det er en strikk i håret men jeg har ikke sett i speilet så jeg har (heldigvis) ingen detaljer, men i kveld skal det garantert bli en dusj, kjole og parfyme og jeg skal lage god mat og bare klemme på guttene mine. Riktig god fredag og helg alle sammen!

Siri sa...

Frilanskontoret befinner seg denne dagen på Gjøvik, for øyeblikket på kaffebar, men snart flytter jeg meg ned på biblioteket. Jobber med en tekst jeg har deadline på mandag og kjenner på skriveflyt, noe som virkelig forgyller denne fredagen.

I helgen får vi besøk av gode venner fra Oslo, så da er det sikkert prat & mat som er i høysetet. Kanskje blir det en skitur, kanskje bare en rusletur på beina. Vi får se.

God helg til alle!

Anaruh sa...

Veldig enig med namnam!

Dagens største lyspunkt er snøen som falt i går og i natt; endelig er det lysere og renere ute. Jeg har hjemmekontor, men stikker stadig bort til vinduet for å se på meisene på fuglebrettet, og for å beundre den rosa hortensiaen jeg kjøpte på vei hjem fra jobb i går.

Planene for dagen er å jobbe, gå en tur ut i lunsjen (dagslys, I love you!), begynne på ny bok, og til kvelden skal jeg ut og spise sammen med mødrene til klasse 2A. Resten av helgen er uten planer, men jeg skal i alle fall lese, gjøre yoga, være ute (blir det årets første skitur, mon tro?) og lage god mat. Hvis jeg får ånden over meg, skal jeg bake en skikkelig god sjokoladekake også.

God helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby som omsider bader i solskinn! Glamour helt fra jeg våknet der, med andre ord. Annen glamour er to nye kjoler i skapet som ble hentet på posten i går - de skal få forgylle arbeidsuka over helga, tenker jeg. I dag er det casual jeans, sort singlet, plommelilla strikkagenser, sølv i ørene, Chanel på leppene og Valentina på halsen.

Jeg har slurvet litt med boklesinga siden nyttår, men nå er jeg mer on track igjen, og koser meg med siste tredjedel av andre bok i Hoems amerikaserie. Tredjeboka står i hylla, og jeg håper å starte på den til helga.

Jeg leverte en artikkel klokka to i natt (!), og våknet til glade mailer fra både oppdragsgiver og interjvuobjekt. Da skal man ikke klage. Snart skal jeg lufte to lykkelige huskyer (opphavet sin er på vinterferie hos meg mens de selv er i Kenya), og etterpå venter en kopp Söderblandning fra Stockholm Tea House, og kanskje en kopp pomme d'amour fra Dammann Fréres. I skapet har jeg sørlandschips og sjokolade, og på bordet står sju av femten tulipaner fra forrige ukes bukett, som fortsatt holder stand! God helg, alle sammen!

Anna sa...

10 (!) grader ute, det regner faktisk ikke, og skole/barnehage har planleggingsdag. Planene var mange og koselige, men natten ble tilbragt med hodet i do. Sånn er det, barnehagepesten har herjet i ukesvis, og nå var det min tur. God helg!

Maren sa...

Fredag! Jeg går litt i surr i dagene her jeg går og venter på baby. I dag har jeg sovet lenge, sett to episoder av en tv-serie og skal snart pynte meg litt for å reise en tur inn til byen. Det blir svart kjole, varm cardigan og perler i ørene. Jeg skal gjøre noen ærender før jeg skal møte kjæresten for å spise middag. En liten fredagsdate jeg skal spandere, bare fordi han fortjener det. God helg, alle sammen!

Anonym sa...

I dag så vi endelig sola, to uker etter soldagen. Fire bibliotekarer klemt sammen i et hjørnevindu hvor vi stirra på lyset til vi ble helt yre av lykke. Er ikke dèt glamour, så vet ikke jeg! Og i helga skal jeg passe på å være ute i sola begge dagene. God helg til alle, hilsen U9

Eirin sa...

Samme som kommentaren over ble fredagen ekstra fin siden jeg så sola for første gang. Jeg har på meg rød skjortekjole og skal male neglene i Korres-Hazy Petrol før jeg drar hjem. I kveld skal jeg på besøk til en venninne som frister med gjærbakst og film. I helgen vil jeg strikke, lese bok og gå tur i solen med samboeren. Jeg tror det blir en fin helg!

Clara sa...

Svart kjole og Chanel paradoxal på neglene står for den ytre glamouren her denne fredagen. På hjemmefronten skal vi datteren på fem få ha overnattingsbesøk av venninne for første gang. De gleder seg vanvittig, og jeg frykter det blir en sen kveld før de sovner. Men stor stas er det jo å endelig være gammel nok til å prøve i alle fall. Ellers er svømmehall og bursdagsselskap på planen for helgen. Og noen episoder av Westworld! <3 God helg!

Togpiken. sa...

Dagens glamour er røde lepper og fin ørepynt. Jeg har akkurat satt en bukett nelliker på bordet. Egentlig har jeg et litt ambivalent forhold til nelliker, alle blomster er jo vakre på sitt vis, men har kanskje ikke rangert de så høyt tidligere - mulig en tante snakket om de som ikke "fine nok". Men de er jo egentlig veldig fine, og ikke minst holdbare. Jeg kjøper oftest hviter blomster på denne tiden, men akkurat nå er det så grått og trist ute, så det måtte bli en gigantisk bukett med nelliker i alle farger. Nå drikker jeg kaffe og spiser en liten tysk kake som svigerfar kom med en dag, og nyter en stille stund med blomster og aviser og regn på ruten. Babyen sover, og kjæresten kommer hjem om ikke lenge. Føles veldig veldig fint!

.mette sa...

For første gang fyr på hyttepeisen, kaffe i koppen og kompendium i persisk foran meg. Vanskelig språk, men morsomt å kunne noen fraser! Ha en strålende helg! .mette

Elida sa...

Med tidlegvakt på ein fredag føles det meget glamorøst å drikke kaffe og lese blogger i dagslys. Det er ikkje ofte eg glammer meg opp i kvardagen, men i dag har eg tatt på meg eit meget fint armbånd frå Thomas Sabo :-)

God fredagsettermiddag!

Oda sa...

Eg er i Oslo! Og det var litt magisk å kome av danskebåten i går kveld, ilag med ein gjeng danskar der fleire aldri hadde vore i Norge før, og snøven lava ned med store, tjukke snøkrystallar. Helga skal bli brukt på konferanse og eg ser fram til dagar fylt med fagleg påfyll, musikk og improvisasjonat, leik og nye bekjentskapar! Dagens antrekk er min yndlingsgensar for tida; ein høghalsa ein frå Monki med oransje-raud farge og dongeriskjørt. Syns det er så herleg at det er på moten for tida. God helg, alle saman!

Rannveig sa...

God glamorøs fredag!I dag skulle jeg delta på feiring av bibliotekslokaler i ny drakt på universitetet mitt, så litt ekstra glamour måtte til. Det ble min nyeste, fineste bluse, marineblått skjørt og perler i ørene. Rocket det opp litt med høye svarte støvler og lilla neglelakk. Markeringen ble veldig fin med taler, sprudlende vin og sjokolade. Topp fredagsstemining! Hjemme har det vært litt mer hverdagslig med fiskeboller, barne-tv og klesvask. I morgen blir det vennebesøk på dagen og innflyttingsfest på kvelden. Og så håper jeg at været ligger til rette for en tur på skøyter sammen med eldstejenta mi. God helg alle sammen!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag - og gratulerer til glamourgemalen med plate!
Dagen min startet med en kopp varm sjokolade fra Kulturhuset, på vei til dagens jobbsamling, en samling som ble god og positiv. Etter jobb var det tid for en hyggelig middag, og nå er jeg omsider hjemme, passe kokt i hodet, men fornøyd. Glamoureffektene i dag var røde negler og høye hæler, duften Chanel Chance, som jeg nylig fant frem fra skapet etter et års pause.
Planer for helgen: Jobbmøte i morgen, men jeg er godt forberedt på min del, og det pleier å være hyggelige møter. Lørdag kveld blir nok ganske rolig. Søndag får jeg besøk av en fin fyr, og jeg er invitert i middag hos en venninne på ettermiddagen. Blir bra! God helg til alle!

IngSta sa...

Nyttårsforsettet må innøvast. Men, glamouren i dag var nok cola og Ritzkjeks med kremost. Neste fredag håper eg å kunne rapportere om flora i vase og kjole :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! Hyggelig at dere henger med!

Populære innlegg