fredag, februar 17, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag, hurra! Jeg drikker Paris-te fra Harney&Sons, har på kasjmirgenser fra Paris og tro det eller ei - planlagt var det ikke. Kanskje jeg får ta på en bitteliten dråpe fransk parfyme... jeg bruker jo ikke parfyme for tiden, but this calls for et unntak. YSL Rive Gauche. Ellers: Mine hjerteformede Elsa Peretti-øredobber fra Tiffany's og det tilhørende halssmykket, som matcher forlovelsesringen min. Jeg burde jo ta på armbåndet også!

Musikermannen er opptatt med øvelser og generalprøver og konserter og show i disse dager, så vi jentene henger hjemme, treffer venner på kafé, sover (en av oss) og leser (den andre av oss). Men i formiddag er vi sammen alle tre, og da skal vi på en liten utflukt! Som forøvrig passer bra med dagens Paris-tema. 

Ellers er stua overfylt av fargerike blomster etter ei uke full av anledninger, og jeg skal stikke innom bakeren i løpet av dagen. Helg!

Ha en fin fredag alle sammen! Rapporter mottas med stor takk, og alle er velkomne til å bidra! (Det hadde vært hyggelig om antallet fredagsrapporter kontra lesere oversteg én prosent på en glamorøs fredag, haha!)

Mvh Glamourbibliotekaren


34 kommentarer:

ringvold sa...

All glamour er pakket ned i esker på grunn av flytting, men jeg har igjen litt white mulberry te på jobb. Sammen med fredagsbakst på ettermiddagen før jeg tar (dugnads)helg, er ikke det så aller værst.

Clara A. Hagtvedt Lunndal sa...

Her består glamouren av nye tulipaner og god te (grønn Earl Grey fra Fortnum & Mason). Selv er jeg nedsyltet i forkjølelse og holder uglamorøst sengen med lommetørklær, halspastiller og Ibux. Ønsker alle en strålende helg! :)

Oda sa...

God glamourøs fredag! Eg har skikkeleg fredagskjensler i dag og det er så herleg! Etter ei litt for stressande veke er det godt å kjenne at eg igjen pustar med magen, frydar meg over lyser dagar (har allereie fått årets første freikner!) og kjennast på inspirasjon for vårens prosjekter. Dagen skal bli brukt i musikkens teikn med jam session ilag med klassa mi med etterpåfølgande aftensmad ilag, samt øving i ein duo eg har med mi færøyske venninde. Så eg sit med Eivør på ørene her på toget. Resten av helga skal bli brukt i forskjellige samankomstar, og på søndag kjem min kjærast på besøk! Endelig!

Eg er også franskinspirert i dag. Eg hadde eit bilete av Charlotte Gainsbourg i tankane når eg kledde på meg i dag, der ho har laust hår, stripete gensar og causal jeans. Så eg har på meg akkurat det same. God weekend, alle saman!

Siri sa...

Denne helgen er usedvanlig fullpakket, i alle fall kjennes den slik for oss her ute i skogen. I kveld drar vi til Hamar for å få med oss Veronica Maggio-konsert, noe som også innebærer hotellfrokost i morgen = stas! Deretter bærer det til Dokka for å drikke kaffe med noen venner og rusle rundt på årets første Landsbymarked, og om kvelden skal vi på middag til hyggelige venner. Søndagen er imidlertid blank og fin, så da blir det sikkert en skitur.

Enn så lenge glimrer glamouren med sitt fravær her på frilanskontoret. Men innboksen er tom for første gang på mange uker, og kjøleskapet er fullt etter ukesinnhandlingen, så alt er egentlig bare fryd og glede.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Litt fransk stil her også, med sorte jeans og stripete genser. Gull i ørene og på neglene, ellers ingen smykker. Chanel Chance på halsen :)
På vei til kontoret måtte jeg innom kafeen på hjørnet, for i dag var det tid for bonuskoppen. Lunsjen i dag blir ute med en kamerat, det blir hyggelig.
Har en overkommelig mengde på gjørelisten, og det ser ut som om lite av det behøver å følge med gjennom helgen. Det betyr masse ledig tid til å gjøre "ingenting", dvs lese aviser, drikke te, gå tur, se en film. Hurra!
God helg til alle!

Anonym sa...

Deilig med fredag, som startet tidlig men ganske glamorøst med å se på "Flaskepost fra Stillehavet" (en favoritt) med barna i sofaen og kaffe og nypresset juice. Den serien slår skikkelig bra an, det er noe fascinerende med å følge en norsk familie i en helt annen hverdag på den andre siden av jorda, men så er mye likt likevel. Fuglesang på vei til bussen fikk fart på vårstemningen. Etter jobb står pedikyr på timeplanen - det er en ganske sjelden luksus. Og så venter faktisk en uke med vinterferie hjemme i huset! God helg til alle.

Andrea sa...

På lesesalen i dag er glamoureffekter kjole og perleøredobber. Helga skal tilbringes med ymse faglitteratur og rester av Perchs julete, samt hyggelig selskap hos venninne på søndag! En finfin helg i vente altså, til tross for dårlig vær. God helg! :)

Anaruh sa...

Min dag startet med en runde yoga, en kopp Lady Grey og deretter frokost med ristet brød og friskpresset blodappelsinjus. På grunn av mange telefonmøter i dag har jeg valgt å ha hjemmekontor, og det føles så uendelig mye bedre å sitte her med en kanne te og en diger hortensia ved min side, i stedet for å sitte på et kjedelig stillerom på jobben. Dessuten har jeg planer om å steke croissanter til lunsjen om ikke så altfor lenge.

Neglene er lakket med Essies watermelon, jeg er fremdeles iført pysj og Fanakofte, og ute holder tåken på å gi opp kampen mot sola - hurra! Etter en aktiv uke blir det godt med helg, og foreløpig er planene å skifte på sengene i ettermiddag, se en film, ta et bad og lese så masse som mulig, både i egen bok og i de jeg leser for barna mine.

God helg og god glamorøs fredag til deg og alle dine lesere

Kammerpiken sa...

Huhei hvor det går! Synes ikke det er mer enn en dag eller to siden jeg skrev forrige fredagsrapport, men det har faktisk gått en uke! Her er det meldt ganske guffent vær (polare lavtrykk = snestorm!), så vi bunkrer god mat og rødvin, men satser på at vi "står han av" denne gangen også. På jobb er vi midt inne i en rekke av arrangementer. Så langt ha det gått veldig bra; når det ikke er flere ledige stoler så har man truffet sitt publikum! God helg til alle!

Maje sa...

Jeans og hettegenser med universitetets logo er vel ikke veldig glamorøst, men jeg har for en gangs skyld øredobber! Og en liten dæsj med Chanel no 19. Dessuten deilig at sola skinner og at mannen kommer hjem fra en ukes jobbreise. Bursdagshelg med mye på programmet. Det skal vaskes, bakes, ordnes med akebrett og grillpinner til klassebursdagen (utendørs heldigvis) og så videre. Inntil det tar helt av jobber jeg på kontoret og drikker Darjeeling fra Perch`s. God helg!

koristen sa...

Fredag igjen! Jeg holder på med en støvete ryddejobb, så antrekket er ikke særlig glamorøst - grå jeans og en gammel, svart topp. Men jeg dufter av Vetyverio fra Diptyque og har søte, små g-nøkler av sølv i ørene.

Etter jobb skal jeg ut og kjøpe en arbeidslampe - jeg liker pirkete håndarbeide og fargelegging, men synet er ikke som for 40 år siden, hihi ;-) Forhåpentligvis blir jeg så inspirert av den nye lampen at bursdagsgaven til kusinen blir ferdigbrodert i løpet av helgen!

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Anna sa...

Konsert med min kjære i kveld, alle er friske (!), ellers ingen planer for helgen. Å slippe å vaske 10 kokevasker denne helgen blir min største glamoureffekt! :-D

Vibeke sa...

Hjemmestrikket ullkofte, mangote i ny, blomstrete termos og sol inn på hjemmekontoret gjør dagen god. Det mest glamorøse er kanskje at jeg skriver rapport her for første gang - premiere!

Julia sa...

Tjuvstartet igår kveld med Janine Jansen i Sheldonian, Brahms violinkonsert sto på programmet. Fyttikatta FOR en opplevelse!!! Dette var sterkt. Kjenner meg fortsatt helt yr og nynnet melodiene da jeg syklet på trening i ørska. Nå må det jobbes, men heldigvis er både Arcade Fire billetter til sommeren fikset, jeg har middagsplaner med venner, og skal tilbringe hele lørdagen på en regatta i Henley. Mye spennende å se frem til, selv om jeg kanskje burde ha prioritert litt annerledes. Oh well! God helg alle sammen!

IngSta sa...

Eg seier som grevinnens hovmester "I`ll do my best!" med glimt i auget. Skal tilbringe eit døgn aleine på hytta og det er fantastisk godt! Fokuserar på minimalistisk pakking - treng ikkje ein overflod av verken klær eller mat til dette. Må ha med meg bok (Jan Guillou, Veien til Jerusalem) og håndarbeid. Sola skin og livet er bra. God helg.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her var det glamorøst å endelig våkne alene i egen seng, etter noen uker (!) med lånehund og/eller lånebarn. Sistnevnte dro hjem i går, så nå er det bare meg og hunden min igjen. Det var uendelig godt!

Antrekket er forholdsvis glamorøst; sort pencil-skjørt, sort cardigan med rysjekant og oransje (!) topp med litt bling under. Dufter av Valentina, har Chanel på leppene og håret er nyvasket. Gleder meg dog veldig til frisørtime på tirsdag.

I helga skal jeg ingenting, egentlig. Kommer til å lese bok/bøker, lage hvit pizza i kveld, gå en lang tur med hunden i marka i morgen og ... ja. Bare kose meg, rett og slett, og kanskje finne på noe spontant sammen med andre dersom anledningen byr seg. Herlig!

Anonym sa...

Glamorøs fredag er et supert konsept! Dagen blir litt ekstra fin, bare pga navnet. God parfyme og gullsmykker sørger for det glamorøse. Helgen er fri for program, bortsett fra besøk av gode venner lørdag kveld. Nå skal jeg kjøpe blomster og pynte hjemmet (mye bedre å si det slik enn å kalle det rydding). Og god te er aldri langt unna! God helg til dere alle!

Anonym sa...

Jeg er 7 måneder på vei og føler meg mest sliten og oppblåst. Men i fredagens navn så tok jeg på meg høyhælte skoletter i dag, og angret allerede idet jeg gikk ut døren, siden de er veldig trange for tiden. Satser på at fredagsfølelsen trer inn når jeg skal treffe en venninne for en (alkoholfri) drink etter jobb. God helg alle sammen!

Stupedama sa...

Herlige fredag!

Jeg er iført rosa topp med blomster og fugler på. Øredobber formet som sløyfer, parfyme har jeg glemt i dag!
Står å lager lunsj til mann og barn som er på vei hjem etter en tur på skøyte banen. En stykk gravid mage i uke 32 gjør at jeg ikke holder samme tempo som vanlig, så jeg håper på en rolig helg. Bake litt barngympa med minstemann og kanskje begynne å vaske babyklær. Litt tidlig men jeg er veldig i "bygge bo" modus. Tror jeg må gjøre det for å få det ut av systemet.

God fredag alle sammen.

Marianne sa...

Sol ute er glamour i seg selv, men jeg har i tillegg fått flettet håret og føler meg ekstra fin! Tilleggsglamour med fridag, og så langt er den brukt til å kjøpe et par fargerike topper. Jeg er klar for vår! God fredag til alle :)

Anonym sa...

Med en sovende pus på hver side av meg, god og varm strikkejakke, Bo Kaspers på øret, en tekopp med Sunset-te fra Black Cat (ligner litt på påsketeen deres!) og nyvaska hår, føler jeg at det glamorøse er slik noenlunde ivaretatt. Det mest glamorøse nettopp nå er nok at tåka letna og at himmelen er blå og sola skinner.Det betyr tur ut for å samle inn D- vitaminer mens det er lyst! Helgeplanene ellers er kafétur med ei venninne i morgen, montering av en genser, øving på korstoff og innkjøp av en stor bukett tulipaner. For meg er tulipanen en fargerik påminnelse av at nå går det mot vår. God helg til alle glamorøse og til glamourbibliotekaren i særdeleshet: Kos deg med veslejenta!Hilsen Koloraturen

Maren sa...

Min fredag består av jordmorbesøk, venninnenesøk og en liten handletur i vaggende gange. Jeg har prikkete kjole (en favoritt gjennom hele graviditeten), øredobber fra kjæresten og favorittskjerfet. I veska har jeg tulipaner og en ny te, så fredagsstemningen er på plass! Helga er ganske så uten planer, sånn bortsett fra at jeg håper å få hilse på hun som ligger i magen :) God helg!

Lektor Tørrdal sa...

Jeg merket at det var kjoledag i dag, og vimser rundt i svart og hvitblomstret kjole og Doc. Martens. Glemte øreringene...
Ellers har jeg deltatt i undersøkelse til en mastergrad som var kjempespennende, Ellers få planer, utenom å lytte videre til vidunderlige Stephen Fry som leser Harry Potter. Når verden går av hengslene skulle jeg ønske jeg også kunne få et brev fra Hogwarts ....

.mette sa...

Kaffe, dusj,yoga stopp. Brunsj, leke m bebis stopp. Litt kontorarbeide stopp. Klar for Knatten stopp. Det er helg...... fortsett. mette

Stine Arkeologine sa...

Ferdig med et stort bokmanus i dag, endelig, og kan puste lettet ut en stund! Glamouren begynner nå, jeg vet ikke helt hva ennå men det blir først og fremst en fin kveld med guttene mine i dag og så en hel, deilig helg med masse tid utendørs! Og jeg skal dusje og parfymere og smøre og børste og se ut som et normalt menneske igjen, gleder meg. :-) Riktig god helg alle sammen!

Synne sa...

Hoi! Her går det unna i dag! Jeg har fått unna noen ærender i byen og vært hos frisøren, og så har jeg vært innom et studio og spilt inn noen stemmer til en animasjonsserie. Det er det morsomste jeg vet om, så jeg går alltid med en god følelse resten av dagen!
Jeg har på meg et stripete skjørt i grønt og grått, pluss en blekgrønn topp og en svart cardigan. Håret er altså nyklippet, og leppene er røde, og nå har jeg tatt helg! På bordet i stua står en flott bukett med gule roser, og i koppen har jeg lakriste for øyeblikket, og nå tenkte jeg å slå meg ned og lese noen kapitler i boka mi mens jeg venter på at kjæresten skal komme hjem fra jobb. I kveld blir det pastamiddag, etterfulgt av kino, og trolig noen glass vin i tillegg.
Beklager at dette ble en så lang kommentar, men plutselig var det så mye å rapportere, hoho! Det har jo dessuten vært strålende sol og blå himmel i dag, og det har jeg gledet meg over på min ferd gjennom Oslos gater. Veldig fin fredag på denne kanten, med andre ord. Håper andre kan si det samme, og at alle får ei fin helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Etter litt for lite søvn, som vanlig, så er jeg utrolig klar for helg. Tenkte jeg skulle gå gjennom Frognerparken på vei hjem fra jobb mens jeg hører på en eller annen podcast. En fin avslutning på arbeidsuka.

Etter mange små tilbakefall etter prolaps for noen år siden og en travel arbeidshøst som nesten tok knekken på meg, så er den aller største glamoureffekten for tiden at jeg har funnet en fysioterapeut som funker for meg, og at jeg nå har stadig flere gode dager uten murring i rygg/hofte/bekken. Og en musearm som er på bedringens vei. Jeg har med andre ord lært the hard way at spesielt i stressende perioder så er det superviktig å prioritere aktivitet.

Helga skal benyttes til å føre regnskap. Håper det blir minimalt med knoting og at jeg blir fort ferdig. Utover det er planen litt trening og kanskje kino? Det er jo så mange spennende filmer for tiden.

Håper alle får en fantastisk fin helg:D

Togpiken. sa...

Dagens glamour var en løpetur påfulgt av en lengre dusj mens den lille var på trilletur med min svigermor. Huset er noenlunde rent, og nellikene som ble kjøpt en glamorøs fredag for to uker siden er stadig like fine. En god venninne som bor på en annen kant av landet har kommet på besøk, og det blir pizza i kveld og mye mer kos utover helgen. Herlig!

Arktisk frøken sa...

Riktig god helg til fastlands-Norge frå Svalbard! Her er det 20 blå grader, så fredagsglamouren i dag er tjukt rørospledd, ei bøtte med "white temple" frå Perch's og tende lys i alle krikar og krokar. Nordlys-app'en spår ein aktiv kveld på himmelen - kanskje det vert ein rask nordlyssafari før leggetid. Håpar alle får ei flott helg!

Anniken sa...

Startet dagen med å forsove meg, men derette tok det seg opp: kantinelunsj og kake med fine kolleger, trening, taco til middag og kos med mann og barn. Mer hverdagsliv enn glamour, men det er sånn jeg liker det. God helg! A

Ingerbeate sa...

Jeg bidrar litt for en gangs skyld, siden jeg alltid snikleser her inne.. Mine glamoureffekter er idag prikkete kjole, tulipaner og fancy brus. Dette er også kanskje min siste fredag som barnløs (termin om fem dager), så jeg prøver å finne ut om jeg burde utnytte det på et vis. Prøver å lese, men hodet vil bare strikke og se på dårlig TV (kakekrigen, sofa og nattpatruljen). Men Grammyutdelingen skal jeg forresten se i kveld, det er jo ganske glam!

Rannveig sa...

Ettersom det var litt varmere vær i dag slo jeg til med kjole (riktignok med høye støvler og lang kåpe til) og det kjentes bra ut. Ser stadig lengselfullt på de mer vårlige klærne i garderoben... Ellers har jeg smykke arvet fra min oldemor og nyklippet hår. Høydepunktet denne helga blir at mannen og jeg skal i Operaen og se Carmen mens barna er på overnattingsbesøk hos besteforeldrene. Jeg ser veldig fram til en kveld med kjærestetid og flott musikk, etterfulgt av å kunne sove lenge og ta det rolig søndag morgen. Ønsker alle en fin og glamorøs helg!

Annette sa...

Hei fredag, glamourbilbliotekaren og alle andre.
For en fin dag det har vært i dag! Moro på jobb, med gode møter der fokuset har vært på å løse faglige utfordringer. Gøy når vi får det til:-)
Jeg har i dag pyntet meg med det samme antrekket som i går: hvit- og sortmønstret silkebluse sammen med sort skjørt og strømpebukser. Og når det kombineres med besøk av ei god venninne, improteater og mørk sjokolade, da er det virkelig glamorøs fredag:-)
I morgen blir det skitur, blomsterinnkjøp og en tur på Nationaltheatret (Dekameronen), så helga er fylt opp med spennende gjøremål.
Ha en flott fredag og helg!

Tina80 sa...

Sånn på tampen av fredagen, sofaen er akkurat inntatt etter konsert fredag med min kjære. Billettene fikk jeg i julegave, og var koselig å ha en kveld ute sammen. Så det var min fredags glamour!
God helg til alle!

Populære innlegg