onsdag, februar 15, 2017

Jacobs Earl Grey


Earl Grey-te har en magnetisk tiltrekningskraft på meg. Her om dagen kom jeg over en på min lokale Meny som jeg ikke har testet før. Er det noe jeg tester en del av, så er det te. Derfor ble denne med hjem. Jacobs' Earl Grey er en ganske klassisk Earl Grey-variant, økologisk sådan, med bergamot og litt kornblomst i. Ingen bismak av selleri. Den får tommelen opp fra meg, selv om ingen - absolutt ingen - slår Twinings sin. Den er evig. 

Koppen har dere sett en milliard ganger - det er Roy Kirkham og jeg har hatt den i mange år, kan ikke huske hvor eller når jeg kjøpte den. Fin på benkene i hagen om våren/sommeren/høsten, eller inne i stua om vinteren. 


5 kommentarer:

mbl_spl sa...

Fortum & Mason sin Classic Earl Grey.....mmmm ��

Anonym sa...

Earl Grey er også min favoritt av sorte teer. NUMIs Aged Earl Grey smaker sterkt og deilig av bergamott. Twinings kommer også høyt på lista, og den kofferinfrie kan jeg drikke sent på kvelden uten å være engstelig for ikke å sove. Earl Grey lykke! anne :)

Anonym sa...

Det er så inspirerende å lese bloggen din, og jeg koser meg mye mer med teen nå enn tidligere.Jeg har faktisk vært hos Perchs tehandel og kjøp svart te med appelsin, som du skrev om her en dag. Den var god. Har du prøvd Fransk Earl Grey fra Black Cat? Det er en av mine favoritter.

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Jeg har alltid vært skeptisk til svart te, men har det siste året oppdaga at det er bergamot jeg ikke liker. Så nå sjekker jeg innholdet i teen før innkjøp , of velger gjerne svart te, men aldri earl grey.

Glamourbibliotekaren sa...

mbl_spl: I det hele tatt: Fortnum & Mason - mmmmmmm....

Anne: Ja, Numi sin er god! Har aldri hatt den i skapet, men velger den ofte når jeg finner den på kafé :)

Anonym: Så hyggelig å høre! Husker ikke om jeg har prøvd Black Cat sin, kanskje for mange år siden - takk for tipset!

Livet, døden osv: Greit å vite! Det er jo hundrevis av svarte teer uten bergamot, så da finner du sikkert mange nye favoritter!

Populære innlegg