mandag, februar 13, 2017

Mandag, fem fine ting og vintersol


Fine vinterdager: Snø, noen få minusgrader, sol! Sola skinner inn i stua hele dagen, og om ettermiddagen blir det så varmt og fint lys. En fin rosebukett fra mine kjære to. Spasertur forbi små sommerhus - det er så fint å se dem om vinteren også. Tynne gardiner, lem for døra, et lite tak over balkongen så den ikke skal bli full av snø. 
Å introdusere min lille datter for James Taylor, min kjære kjære James, som har fulgt meg siden jeg var 13, og som jeg alltid hører ekstra mye på i februar og mars. Vi spiller platene hans, danser rundt, synger med. (Hun responderer veldig positivt til musikk, og det gjør meg så glad.) 
Å kjenne sola varme i fjeset, se kattespor i snøen, og snakke om at nå er det ikke så veldig lenge til det er vårvinter. Forsiktig begynnende fuglesang. Om en måned kanskje? Men inntil videre er det vintervinter, og nå er den av den fineste sort! 

5 kommentarer:

Stine Mari sa...

Så fiiiiiiiint <3 ELSKER denne bloggen. Den gjør meg myk og varm i kropp og sjel!

Stine sa...

Einig med Stine Mari over her! <3

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Mari & Stine: Tusen takk, så hyggelig å høre! :)

Mathilde Nicoline sa...

Liker så godt instillingen din til livet. At du gjør fredagen glamorøs og sørger for positive tanker på en mandag. Jeg lar meg inspirere! Har nettopp startet med blogging, overhodet ikke for første gang i mitt liv, men denne gangen med et formål, vil gjerne gjør litt som deg og få det til å gi meg en positiv vinkling på tilværelsen.

Glamourbibliotekaren sa...

Mathilde Nicoline: Så fint å høre! :) Lykke til med blogging!

Populære innlegg