lørdag, februar 11, 2017

Perchs valentin-te


Perchs lanserte nylig en pen metallisk beigerosa teboks med valentin-te i. De boksene er så digre at det tar et halvår å tømme dem (jfr fjorårets påskete fra samme sted), så fornuften grep heldigvis inn hos meg og stoppet meg i å kjøpe en. Men man kan jo kjøpe "bare" et hekto også! Valentin-teen hørtes nemlig veldig god ut, duftet godt og fristet meg nok til at det ble et lite spontankjøp. 


(Når man kjøper løsvekt i pose, ser jo pakkene helt like ut. Jeg kan jo alltids sette på en rosa sløyfe selv!)

Valentin-teen er en blanding av pai mu tan og oolong, tilsatt bringebær og sitron. What's not to like! Den er knallgod. Jeg er jo glad i både oolong og hvit te, og Perchs er flinke til å smaksette sine hvite teer på en utsøkt og elegant måte. 


Koppen har dere nok sett en hel del ganger før her i bloggen. Jeg kjøpte to slike på en bitteliten interiørbutikk i Risør i 2007, og de egner seg godt til teselskaper ved rosebuskene. Åh, som jeg gleder meg til den tiden kommer igjen!


4 kommentarer:

HildeSofie sa...

Ahh Perchs!
Jeg puttet nesa oppi en sånn boks i dag, og tenkte at den luktet litt for....rosa...? Men du får den til å høres veldig god ut :) Jeg endte opp med en liten lysegrønn boks "Cool Herbal", den var frisk og god, men kanskje en anelse mye lakrisrot. Min venninne kjøpte Milky oolong, og den var veldig god, må definitivt tilbake og få litt av den etter hvert! Og så gikk vi til Pascal, hoho. Tror vi spiste på oss en kilo hver i dag ;)

Line sa...

Skal definitivt testes! Kjøpte rooibos te med rabarbra, så god! Perchs te er min nye favoritt :) Ha en nydelig morsdag!

Glamourbibliotekaren sa...

HildeSofie: Man har jo lyst på alle teene deres!

Line: Takk for det! :)

Nattsvartur sa...

Da klarte jeg ikke å dy meg, men kjøpte en pose til en venninne og en til meg selv. Den duftet virkelig godt.
Nå skal jeg rydde vekk juleteen for denne gang...

Populære innlegg