mandag, mars 06, 2017

Mandag og fem fine tingNå er det faktisk mars! Den første vårmåneden! Jeg gleder meg sånn til å gå i joggesko igjen! Og selv om snøen har lavet ned og det er minusgrader rett som det er, så er det ikke så fryktelig lenge til man kan sette seg i solveggen med ei bok og ei kanne te. Jeg har i alle fall tenkt å forberede utesesongen ved å fikse verandaen sånn at det er bare å sette seg ut så snart anledningen byr seg!

Et par hyggelige vennetreff denne uka også. Å være i permisjon har vist seg å være riktig så sosialt for min del! De første små forfrosne vårblomstene som titter opp. De myke pelsknoppene på magnoliaene. Like mye hjertebank hvert år. 

En baby som har begynt å le. Apropos hjertebank!!! Babylatter er noe av det søteste på denne jord. 


 
Selskapet vi hadde for vår lille datter i helga. Familie fra fjern og nær, god mat, blomster, allsang, kaker og hygge. Jeg og mannen min gjorde en halvspontan liten opptreden - han på fløyte og jeg på gitar - og vi spilte naturligvis babyen vår sin yndlingssang "Polka dots and moonbeams" av Jimmy van Heusen, blant annet spilt inn av Frank Sinatra og Tommy Dorsey i 1940. Fmaj7 Dm7 Gm7 Em7b5 A7 Bm7b5 Bbm6 osv. Moro!Tenk så fint det er å bruke slike evergreens som voggeviser!

3 kommentarer:

Ingrid Grace sa...

Det kaller jeg en heldig unge! Herlig sang, tenk å bli vugget i søvn av slik musikk. En ny uke er kommet, skal jammen se etter fem fine ting i dag jeg også. Det skal ikke bli vanskelig. Ha en fin dag videre. :)

Alene sa...

Fem fine ting for meg i dag:
- Først og fremst den stråååålende sola som skinner gir meg stor lykkefølelse!
- Ei venninne har kommet med ei bok hun synes jeg skal lese; Alt lyset vi ikke ser.
- Da jeg så meg i speilet i dag, var det et "ungt" og friskt syn med nyfarvet hår som møtte meg.
Etter en lang tørke ( at man kan føle seg så grå uten....)
- Gleden i en venns ansikt, etter at vi hadde fylt huset med girlanger, vimpelrekker, pynt og gode hilsener, da han fylte "rundt" da han kom hjem fra tur.
- Gleden av å høre deilig musikk i et blogginnlegg, som en deilig start på dagen. Tusen takk!

Glamourbibliotekaren sa...

Ingrid Grace: Ja, hun er så glad i musikk, og ligger bare og lytter og glipper med øynene når vi drar i gang denne. Det var morsomt å spille den live for henne, ikke bare synge som vi vanligvis pleier!

Alene: Hyggelig at du likte låta! Og det var fine ting du hadde der!

Populære innlegg