fredag, april 14, 2017

Glamorøs fredag


God langfredag!
Håper dere har det fint i påsken! Det har jeg. Vi koser oss med blid baby, trilleturer, samvær med slektninger, fyr i peisen, pasjonsmusikk, kattekos og litervis av påskete. Og lesing!

Rapporter mottas som vanlig med stor takk!

Ha en riktig god påske videre!

Mvh Glamourbibliotekaren

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra hytta! På søndre del av Hinnøya har sola strålt hele dagen, og vi har vært ute på tur i mange timer. Herlig! Antrekket har vært turpreget, sminke er null, smilet stort! Glamour: Sol som varmer, gode tursko og Billie av Anna Gavalda. Perfekt. Fortsatt god påske!

Glamourlektoren sa...

Har sneket meg til litt hagejobbing på langfredag med rosebeskjæring. Antrekk derfor enkelt og praktisk, og hender etter hvert blødende, siden jeg aldri klarer å ha på hansker lenge av gangen. Lærer visst aldri..

Middagen det mest glamorøse i dag, siden bursdagspresang fra venninne var hagehjelp og medbrakt middag. Hun hadde med ingredienser til en aldeles nydelig tomatbasert fiskesuppe som hun fikset hos oss - og vi nøt den til hjemmebakte rundstykker og godt smør uten at mannen min og jeg hadde løftet en finger i eget kjøkken. Aldeles herlig!

Helgen skal brukes til litt familiebesøk med tilberedning av god mat - en studentsønn kommer en tur hjem etter påskejobbing - det blir koselig både for oss og for "attpåklatten".

Fortsatt god påskehelg!

HildeSofie sa...

Forsinket fredagshilsen fra sørlandspåsken! Gårsdagen var strålende, med sol, frisk luft, hyggelig besøk hos nevøene mine, god påskemiddag og brettspill.
Heldigvis benyttet jeg sjansen til å være mye ute igår, for idag egner været seg best til å holde seg inne foran peisen, drikke te og lese avis/bok. Antrekket akkurat nuhh er superglamorøst, haha, med Kari Traa-ullsett. Duften er Fleur Cherie fra L'Occitane.
Resten av helgen blir rolig, vi krysser fingrene for at været letter såpass at vi får en liten skogstur, men kakaoen smaker godt innendørs også :)
Fortsatt god påske til alle!

Anaruh sa...

God glamorøs lørdag - dagene går litt i surr for meg nå. I går hadde jeg en fin dag med vakker påskemusikk, funn av blomstrende magnolia og japansk kirsebær, familiemiddag og en lang strikkekveld. I dag fortsetter strikkingen, jeg har 7 glade barn i huset (bare to av de er mine), og til kvelden skal mannen min lage lammestek. Ha en fortsatt fin påskeferie!

Norsklektoren i Praha sa...

God glamorøs lørdag fra Praha! Jeg startet dagen på postkontoret og fikk sendt avgårde 6 påskekort (skulle hente en pakke, og fant noen nydelige kort med kyllinger, kaniner, glitter og bølgete kanter) - tusen takk for inspirasjonen, jeg tror kortene vil bli satt pris på der de kommer! Kjøpte med meg en baguette og tulipaner på vei hjem, og laget meg en kopp te, og har nå hatt en deilig påskebrunsj. Ønsker glamourbibliotekaren og alle lesere en riktig god påske!

IngSta sa...

Det viktigaste glaminnslaget i går var nok kakao med krem til frokost. Det er sjeldan luksus og passar på ein langfredag med fantastisk sol og nesten vindstilt! God påske.

Anonym sa...

Her stikker jeg meg litt ut, for påsken min inneholder alltid Inferno metal festival med glamoureffekter som gode venner, god musikk, gjensyn med Hoest og kyss fra kjæresten :)

Anonym sa...

Tror gårsdagens glamoureffekt var å få fullt av fregner i det nydelige påskeværet. Smilet var bredt, og antrekket var avslappet men varmt, det er kald vindsno så en kjenner at vårluften er skarp. Like fint vær er det i dag også, FOR en nydelig påske det er dette året.

Ønsker alle en riktig fin påske. ~ Ingrid Grace ~

Populære innlegg