mandag, mai 08, 2017

Mandag med fine ting


Det er mandag igjen! Her i hovedstadsområdet har vi hatt en helt nydelig helg, håper det har vært fint mange steder i landet! Her følger noen fine ting jeg setter pris på: 

En helg hvor det var varmt nok til å ligge i skyggen på et teppe i gresset og sprelle med tærne. Lage iste i mengder, spise ispinner, lese bøker og blader, gå lange turer og kjenne mild vind mot bare legger, snuse inn duften av sommer og saltvann nede ved sjøen, sitte på verandaen til langt på natt og drikke te. Akkurat slike ting jeg digger med sommeren. Så deilig å få en liten forsmak allerede nå! Det er så fint å trille tur med den sitronfromasj-gule vintagevogna vår. Babyen sover godt nedi den, hun har god plass, og den passer liksom så godt inn i omgivelsene her i området. Jeg tar selvfølgelig masse bilder når vi er på trilletur - ved hvitmalte gjerder, på ei brygge ved sjøen, foran fine små trehus. 


Badekar. Særlig når man har vært ute hele dagen og det har begynt å blåse og man plutselig er veldig kald. Da er det bare å ta med en kopp te og jumpe oppi!


Hvitveisskogen om kvelden, med hvitveis så langt øyet kan se, sola som skinner mellom trestammene, og intens jubelsang fra svarttrosten. Å være under det blomstrende morelltreet om kvelden, og tenke på at for akkurat ett år siden satt vi her med en enorm og samtidig bitteliten hemmelighet i magen min. Vi kikket opp på månen, snuste inn duften av morelltreet, og snakket om hvordan livet skulle være om ett år. Nå er vi der, sitter ute om kvelden på samme sted, under den samme månen, og oppe i andre etasje ligger ei jente og sover søtt. Livet!

Dessuten vil jeg takke for alle gratulasjonene og hyggelige hilsener som kom inn i forbindelse med bloggens 12årsdag i forrige uke. Så mange koselige kommentarer! Jeg ble litt rørt! Her er bloggposten med det fine kommentarfeltet, hvis noen gikk glipp av det hele. 


5 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så fint, både det lille og det store i små øyeblikk. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja :)

Anna sa...

Babytær altså - det søteste som finnes :-D

Mathilde Nicoline sa...

Så utrolig fint bilde av hvitveisskogen :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anna: Ja, det er ikke mye som er søtere enn det! :)

Mathilde Nicoline: Takk, I owe it all to skogen! :)

Populære innlegg