mandag, juni 19, 2017

En ting til


Iste. 

Med mynte fra hagen. 

Simple as that. 


5 kommentarer:

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Nydeleg mugge!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den er veldig fin! Det er en gammel Porsgrund-mugge som jeg bruker til vann og iste og saft og vaniljesaus, alt etter anledningen!

Stine sa...

Eg har òg slike glas, berre i ein brunoransje farge, og dessertskåler i samme stil og i akkurat den fargen dette glaset har! Var så heldig og fann dei på ein bruktbutikk i ei lita Vestlandsbygd, til berre 10 kr stykker! Veit du om det er eit spesielt merke?

Randi sa...

Har du noen god oppskrift på iste? Hva drikker du aller mest? Trenger tips! Synes de man kjøper (NesTea) er så søte.

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Det er Luminarc om jeg ikke tar helt feil, og de er ikke så vanskelige å få tak i på bruktmarkeder. De var nok veldig vanlige i mange hjem for en del år siden! Jeg har mange grønne i forskjellige størrelser, og har hatt noen røde også. Dessertskåler har jeg også noen av.

Randi: Jeg pleier å koke en eller annen te jeg liker - gjerne helt vanlig svart, trekke passe lenge, tilsette bittelitt stevia eller sukrin, avkjøle (gjerne med en liten kvast mynte i), og tilsette isbiter og en skive eller to med sitron før servering. Hvis jeg har dårligere tid og vil ha iste NÅ, har jeg alltid denne (som jeg skrev om tidligere) i skapet - den er den beste instant-varianten, trenger ikke kokes eller noe!

Populære innlegg