fredag, juni 02, 2017

Glamorøs fredag


Hei fra syvsovergjengen! Dagene raser avgårde og jammen er det helg igjen. Pinse til og med! Vi har så å si ingen store planer, og det kjennes bra. I kveld blir det pizza, i morgen kanskje et bruktmarked, og det er omtrent det hele. Ellers henger vi mest mulig i hagen tenker jeg, lese litt og spille plater, så jeg skal straks lage en stor kanne iste. Og apropos te - nå drikker jeg aller siste kopp av den tidligere nevnte Mariage Frères-yndlingen Ruschka. Så er boksen tom!

Dagens antrekk er jeans og en blå bluse med broderier fra Anthropologie, kjøpt i New York for omlag ti år siden og forleden gjenoppdaget på loftet. Små øredobber fra Tiffany's som matcher forlovelsesringen min, og ellers giftering og fødselsgavering. 

Etter frokost tror jeg det blir trilletur med mann og baby inkludert et besøk på biblioteket og nærmeste kafé, hvor de har den digge oolong-teen med kokos. 

Ha en riktig fin dag alle sammen! Fredagsrapporter er hjertelig velkomne fra den som vil (og det er et mildt press hvis dere ikke merker det, hehe). 

mvh
Glamourbibliotekaren


14 kommentarer:

HildeSofie sa...

God formiddag fra en litt grå og kjølig Osloby, men sola kjemper for å komme gjennom skydekket utenfor kontorvinduene. På vei til kontoret kom jeg på at jeg hadde en bonuskopp på kafeen på hjørmet, så da ble det en chai latte på meg.
Antrekket er supercasual med sorte jeans og sort t-skjorte. Neglelakken har sett sine bedre dager, så den må av ikveld. Duften er Hugo Woman. Men først må det jobbes. Masse!
Og når jobbingen er unnagjort står en hel helg foran meg, fullstendig uten planer (eller jobb). Skikkelig uvant, hoho! Men jeg får besøk av en fin fyr, har aviser og magasiner som skal leses, og te å drikke. Det blir nok bra :)
God helg til alle!

Synne sa...

God fredag! Det er overskyet utenfor vinduet mitt, men det gjør ikke noe for hjemmekontoristen. Jeg har på meg et svart foldeskjørt og en grå topp, samt rød leppestift som vanlig. Håret gjør dessuten som jeg vil i dag, og det er ingen selvfølge!
I kveld skal jeg delta på en lokal musikkfestival og se kjæresten min på scenen, noe som alltid er litt ekstra gøy. Ellers går jeg ei noe hektisk helg i møte, men jeg skal kose meg mellom slagene, og sannsynligvis åpne ei flaske vin som jeg kjøpte med meg fra Frankrike på mandag. Dessuten skal jeg planlegge og forberede mitt eget 30-årslag, som finner sted på selve dagen på mandag, og det er for øyeblikket det beste og mest glamorøse jeg kan tenke meg. Bedre grunn til å feire har jeg aldri hatt, hoho!
Riktig god helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! I dag bader omsider Bodøbyen i sol, og det er ikke lenger bare et ensifret antall grader, tror jeg. Dét er glamorøst, det kan jeg love!

Ytterligere glamour innbefatter halvny kjole, sort cardigan og nye Adidas-sko som passer til og samtidig er gode å gå i. Jeg dufter av Midnight Romance fra Ralph Lauren og har Chanel på leppene, og innså akkurat nå at jeg har glemt øredobber i dag. Jaja. Her på jobb skinner sola inn vinduet, jeg har kjøpt meg noe godt til lunsj og kjenner fortsatt på gleden over en fin arbeidsdag i går, der et eller annet udefinerbart plutselig løsnet. Pluss at jeg har bestilt meg et par-tre bøker jeg gleder meg til å lese, og de kommer i posten snart.

Helga skal brukes mye ute i naturen, blant annet med turorientering, litt på besøk hos venninne utenfor byen, og mandag er det sjutoppstur! God pinse, alle som én!

Tigram sa...

God føremiddag!Eg har fri for å lage eit viktig selskap i morgon. Humpar på bussen med delane til eit ambisiøst kakeprosjekt. Gleder meg til å samle familie og gode vener. Prøver å senke skuldrene, men det er ikkje alltid så lett. Ha god helg!

Hermia Says sa...

God fredag!
Här i Gävle strålar solen efter en dag med bara regn. Röda naglar, blårandig t-tröja och svart kavaj har jag iklätt mig i ett försök att se lite franskt casual ut. :) Snart väntar lunch med bibliotekschefen, jag börjar ett nytt jobb till hösten så det blir en tid av avslut nu tror jag. Imorgon hoppas jag på en premiärtur till min lilla hytte.
Ha en fin glamorös helg!

Anaruh sa...

God fredag fra hjemmekontoret! Foreløpige glamoureffekter er en diger vase hvite og lilla syriner ved min side, hjemmelagd granola til frokost og en langhelg å se fram til. Planene for dagen er å stelle negler - svært nødvendig etter gårsdagens hagearbeid, pakking til en liten weekendtur og te og bok til kvelden.

God pinse, alle sammen!

Kjersti sa...

God fredag! Jeg har heller ingen planer i pinsen, og det er deilig å vite. Håper (igjen...) på ok hagevær. Ellers er det handlet inn god mat og drikke, så det skal i hvert fall ikke stå på det. Dessuten - lykke! - jubileumsutgaven av Sgt. Pepper er i hus, og den skal utforskes. Så spennende med ny miks, og ikke minst de tidligere versjonene av innspillingene, jeg fryder meg over å lytte og sammenligne :)

Maje sa...

God fredag!
Ingen store pinseplaner. Orker ikke å "schleppe" til hytta med små barn akkurat nå:) Mannen skriver masteroppgave og er inne i de siste dagene før frist, så mor må nok trå til med det meste av barnepass, så jeg tenker det blir pusling rundt hjemme og i nærliggende områder. Dagens glamour er ny Illy-kaffe på kontoret og deltakelse på mediedesignstudenters avslutningsutstilling. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Skjorte og hår som Audrey på bildet i dag! Unntatt panneluggen, da det er fire-fem måneder siden siste frisørbesøk og den er delt i to og hviler bak hvert sitt øre. Det har vært en travel tid! Men sola skinner i dag, hagen spretter og vi skal snart på hytta. Der er det liljekonvaller nå, og jordene er fulle av nyklekte lam. Det blir bra! Glamour: liljekonvallparfyme, solbriller og sølvarmbånd. Riktig god helg! :-)

namnam sa...

God pinsefredag!
Strålende sol i Trondheim i dag - hadde det bare holdt seg slik hele helga!
Dagens glamour består hovedsakelig av tanken på langhelg med besøk av kjæresten. Den ytre glamouren er det vanskelig å få øye på, men har nyvasket hår og det er da noe. I helga skal vi sove ut etter mange veldig tidlige morgener og så skal vi få med oss litt av musikkfest, tenker jeg. Blir været bra tar vi sikkert frokosten i fjæra en dag, og så skal vi sikkert se noen episoder av 'Allo 'allo. Like gøy som på åttitallet :)

God helg til alle!

koristen sa...

Arbeidssted på flyttefot er ikke særlig glamorøst, men det går over i løpet av måneden - heldigvis!

Antrekket er jeans og en enkel turkis topp, med et matchende smykke som var bursdagspresang fra gode venninner for et par uker siden. Duften er en ørliten dråpe Eternity.

I kveld har jeg ingen planer, lurer på om jeg skal ta en tur innom Botanisk hage og hilse på duetreet hvis det ikke begynner å regne før jeg skal gå hjem fra jobb. I morgen er det dugnad på familiehytta, krysser fingre for oppholdsvær!

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre!

Anni sa...

Småglamorøs med nyinnkjøpt te, nyvasket badekåpe og Nina Lykkes "Nei og atter nei".
Takk for tipset om Perchs hvite ananaste.
Jeg bor i hovedstaden, så jeg dro innom i dag tidlig og kjøpte meg en pose. MMM!

.mette sa...

Fredag - jippi. Jeans, gul t-skjorte og brune skinnstøvler/sko som ligner Converse, men er mye dyrere og like vonde å gå i! Idag er det alt for moten dag! Så klar for landliv og pinse, hagearbeid, malerjobb og spredning av bark! God helg. Mette

IngSta sa...

Ops... fredagen er over. Min forgylla fredag består av eit gammalt smykke frå svigermor. Antakelig et gullforfylt hjerteforma anheng med gnistrande steiner. Me har hatt fredagstaco og eg har fått sett fredagskrim på TV. Alt er vel og bra!

Populære innlegg