fredag, juni 23, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Vi har ikke riktig stått opp ennå, men når de to andre syvsoverne har våknet, skal vi pakke bilen og suse avgårde nedover kysten. Det er klart for sommerens første lille ferietur! Det gleder jeg meg til. Å bo på hotell med baby blir spennende. 

Jeg drikker en stor kopp Twinings Earl Grey - kjøpte en pakke fersk te i løsvekt i går, det må man jo alltid ha i hus. Antrekket blir nok et klassisk ferieantrekk - stripete langermet Breton-trøye, jeans, skjerf som hårbånd og korallfargede negler. En biiiiitteliten dråpe L'eau par Kenzo bak øret blir det nok også. Litt stiv og støl etter en lang og fin trilletur i går etterfulgt av en grundig ryggmassasje hos naprapat - sånt man må huske på å gjøre i blant når man bærer rundt på en (etterhvert ganske tung) baby og bruker kroppen på en annen måte enn tidligere. 

Ha en fin sankthans alle sammen! Kikk innom igjen utover dagen, her blir det nemlig litt mimring også...!

Fredagsrapporter er hjertelig velkomne! Det var veldig gøy forrige fredag når flere kastet seg utpå, fortsett med det!

mvh
Glamourbibliotekaren

22 kommentarer:

Kjersti sa...

God fredag! Også her er så smått feriestemningen i gang. Jeg skal snart ta en økt hjemmetrening, så foreløpig er det lite ytre glamour å spore. Innvendig forsøker jeg å tenke glamorøst selv om huset står litt på hodet grunnet noen aktive dager med lite hjemmeliv. Satser på å ha kontroll før kvelden faller på, og runde av med å hente soldatsønnen på flyplassen. Han skal være hjemme noen dager, det blir fint.

Randi sa...

For et herlig bilde!
Og deilige helgeplaner! God tur til dere!
Sola skinner endelig i Trøndelag etter flere dager med regn, døra ut til hagen står åpen og det ene bedet med kjempekonvall, fager fredløs, oregano, lavendel og kjempevalmue i skjønn forening ble delvis renska for den overivrige skvallerkålen i gårkveld. Vi ble enig om at vi kunne skjært kraftig ned på matbudsjettet om vi bare hadde vært flinke nok til å plukke det vi har utafor døra.
Kort grått skjørt og sort singlett samt sandaler og oppsatt hår egner seg for både verkstedjobb og hagearbeid. L'eau d'Issey er trofast følgesvenn.
Planene for helga er rydding, rydding og rydding i forbindelse med flytting, samt måltider, lesestoff og strikketøy under bjørka hvis været holder. Når sommeren nå er på det lyseste er det om å gjøre å nyte så mye og lenge man kan. Dokkestua er full av tepper og soveposer så vi skal ikke fryse, og bjørka fungerer som tak om det bare ikke bøtter ned.
Ah du herlige sommer!
God helg alle sammen <3

Janne sa...

God fredag og god ferietur. Stanser dere i Sandefjord har vi akkurat fått verdens fineste lille franske bakeri til byen, Maison Grabot. Det er min glamoureffekt idag - franske bakevarer og en kopp kaffe. Hurra!

Maje sa...

God fredag og god sankthans!
Plan for dagen er jobb, lunsj med venninne, og så starte sommerferien med tur til Danmark med familien. Vi skal innom venner på vei sørover og det blir supert med litt avkobling etter svært travle uker. Ytre glamour består av skjørt og småsko, og en ny Kiehl`s leppomade med farge på. Enkelt skal det være om sommeren.

Riktig god helg!

koristen sa...

Fredag og siste dag før ferien! Piratjeans, sandaler og hvit topp med svarte striper, dufter av en deilig deodorant fra DKNY. Verdens treeeeegeste datasystem er uglamorøst, men det hjelper å jobbe i flunkende nytt hus!

Ved siden av meg står den orange kofferten, for etter jobb reiser jeg på hytta, herlig! Bading, lesing, brodering og besøk av venninne med pus :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

.mette sa...

God formiddag fra England. På vei til York med tog. Ute er det duskregn, men det gjør ingen ting. Antrekk jeans, treningstopp, Espirit skjerf og solide sko. Verdens fineste elefantnett laget av sementsekk hvor vannflaske, guidebok og Arden leppepomade bor sammen med regnjakken. Masse spennende eventyr i vente. Kjekt m ferie. Mette

Stine Arkeologine sa...

Kjole med rosemønster, oppsatt hår og nyervervet pannelugg er dagens glamour her! :-) Og det å våkne til duften av liljekonvaller på nattbordet, de blomstrer for fullt på et høytliggende sted akkurat nå. I helga skal vi bare være hjemme og pusle inne og ute, barna og jeg. Sykle, være i hagen, spise is, og finne ut av alt som minstemann har lurt på når han skal sove og vi derfor har skrevet opp for å svare på senere (hva er forskjell på insekt og småkryp, hvorfor ser Johnny Depp så annerledes ut i Charlie og sjokoladefabrikken, hvorfor kan ikke han få baby i magen, hvorfor er det hull i osten når den ikke er gammel osv.). Det blir nok å gjøre, tror jeg. :-)

God biltur til dere, og riktig god helg til alle som er innom her!

GSHS sa...

På oppslagstavla mi på jobben har jeg en Earl Grey-button. Jeg tenkte at den hadde vært fin å ha på skjorta en glamorøs fredag. Nå har jeg gått fra jobb, men neste uke!

Anaruh sa...

God fredag og gratulerer med forlovelsesdagen!
Dagens fine ting så langt: arme riddere med rørte bringebær fra mammas hage (fjorårets avling, så egentlig fra fryseren), nyvasket hår og nystelte negler, god bok på toget på vei til jobb og planlegging av en venninnetur til høsten.

Ellers er jeg sånn passe fredagssløv og gleder meg veldig til å ta helg nå. Vi skal ut og seile, og jeg gleder meg så utrolig, for i båten slapper jeg av bedre enn noe annet sted. De eneste andre planene jeg har for helgen er å kjøpe meg en is på vei hjem fra jobb og bade i fjorden så snart vi er utpå. Sommer i mitt herte!

God helg til alle, og god tur til Glamourbibliotekaren og familien.

PS: Stine Arkeologine - for noen fantastiske spørsmål din minste har! Jeg lurer egentlig på akkurat det samme :D

Dahlia sa...

Heldig baby som får være med på roadtrip! Jeg hadde i sin tid med to babyer på hytte uten innlagt vann i tre uker. Det gikk helt fint, det. I dag glemmer jeg nesten at det er hjemmekontor og ikke sommerferie, for glade barn springer rundt. Lunchpausen benyttet jeg til å spre kugjødsel i hagen, slik at det kan trekke godt inn i regnet som nok kommer i kveld. Kanskje vi får til en St.Hansfeiring i morgen, slik svenskene gjør. God helg til alle!

Anni sa...

Startet dagen med tedrikking (Kaffebrenneriets grønn energi-te) og lesing (Jacobs rom av Virginia Woolf). Spiste søte, knallrøde norske jordbær rett fra kurven for å runde av lunsjen.
Og nå, en liten gåtur med Ray-Ban Jackie Ohh på nesen.
God helg til alle sammen, og god ferie til de som har det!

instance sa...

Breton-striper her også i dag, samt ankellange marineblå bukser og Toms sko. Store perler i ørene, og Jo Malones Sea Salt and Sage i halsgropen. Hele antrekket blir dog straks byttet ut med turklær, idet jeg og ei venninne fra det indre østland drar på vår årlige telttur. Krysser fingrene for at Nordlandssommeren fortsetter å vise seg fra sin beste side, men det er meldt grusomt vær i morgen, så vi får nyte kvelden i kveld. Mulig det blir mye lesing med trommende regn mot teltduken i morgen. Ikke så verst det heller, vi har med nykvernet kaffe og mye godis! :D
God helg alle sammen! Lykke til å hotellferie til Glamourbibliotekaren med familie!

Anonym sa...

Aller først:Tusen takk til Glamourbibliotekaren for alt det vakre du deler med oss. Dette er den eneste bloggen jeg leser - til gjengjeld er jeg innom hver dag! I en litt tøff periode er det deilig å bli minnet om de viktige tingene i livet! Idag er jeg litt glamorøs, med gullringer i ørene og grønn kjole med hvite prikker. St. Hans skal feires, selv om det regner! God helg til glamourbibliotekaren og alle lesere!

Anonym sa...

Aller først:Tusen takk til Glamourbibliotekaren for alt det vakre du deler med oss. Dette er den eneste bloggen jeg leser - til gjengjeld er jeg innom hver dag! I en litt tøff periode er det deilig å bli minnet om de viktige tingene i livet! Idag er jeg litt glamorøs, med gullringer i ørene og grønn kjole med hvite prikker. St. Hans skal feires, selv om det regner! God helg til glamourbibliotekaren og alle lesere!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby som bader i sol. Heldigvis. Dagen startet glamorøst ettersom jeg ikke måtte møte til dagens jobb/økt før 09 - rakk både god hundeluftetur og en dusj før jeg måtte dra. Dagens antrekk var ankelsid kjole i blått og rødt med noe hvitt mønster på, fra et høyst ordinært merke (kjøpt på salg, ser ut som 'a thousand dollars'), jeansjakke jeg kjøpte sent på 1990-tallet og blå Adidas. Pluss nyvasket hår og Chanel på leppene.

De tre siste dagene denne uka har jeg gjort tjeneste som meddommer i lagmannsretten - langt borte fra min vanlige jobb, med andre ord - og det var godt å få gjort domsavsigelsen i går, for så å kunne gjøre en straffeutmåling i dag som jeg virkelig kjenner jeg står 100% inne for. Nå føles det både godt og fortjent med helg!

Planen var opprinnelig å dra på telttur, men så endret værvarslet seg og byr på regn og elendighet i morgen og søndag. Dermed blir det hjemmehelg med god bok (har laget meg en sommerstabel), montering av seng, baking av kanelsnurer og rundstykker, kosing med hunden og turer ut når det høver seg slik. God helg, alle sammen!

Maren sa...

God fredag, og gratulerer med forlovelsesdag! Dagen har bestått av en liten butikkrunde og lunsj på kafé sammen med samboer og baby. Antrekket er blått skjørt og svart topp, med hår i hestehale på grunn av den nevnte babyen :) Riktig god helg alle sammen!

IngSta sa...

Fredag - ohoi! Det pøsregner og kveldens st.hans-feiring er avlyst - vi gidder ikkje!
Klær: Usedvanleg lite glamorøst. Men, siden denne bloggen oppfordrar til glamour skal eg gå og ta på meg ein veldig fin topp med kattemotiv frå me&I.
Hudpleie: Meget bra - har innført rens av huden kvar kveld og det er godt å legge seg med ein friskhetsfølelse.
Mat: Skal unne meg litt kake i kveld - saman med ein kaffikopp.
Hyggelege ting: Eg skal strikke vidare på ei fanakofte i nydeleg garn. Eg skal lese vidare om tempelriddaren Arn som er mitt leseprosjekt i vår og kjem nok til å bli det utover sommaren også. Eg skal stå på terrassen og sjå på regnet som er trufast tilstades og trekke frisk luft som det bare kan bli på regnfylte sommardagar.
Helgeplaner: Eg skal planlegge fin frokost til i morgon. Ta opp grove rundstykker frå frysaren. Ha på ost og syltetøy og drikke te. Lese lenge i avisa. Gå på besøk til ein slektning. Rydde opp i ein papirhaug som består av alt frå viktig til uviktig.

Gratulerer med forlovelsesdagen - det var eit fint innlegg å lese. God fredag!

Ingerid sa...

Enig med Anonym - bloggen din lyser opp hverdagen, og særlig i de tøffe eller travle periodene når man kanskje ikke får kommentert på Glamorøs fredag en gang. Her er formen tilbake etter 2 uker med div syke og halvsyke dager. Tilbake på sykkel, som nå mens alt mulig blomstrer her i Oslo er en stor glede. Å suse ned mot byen blant skjærsmin og roser er herlig.
Uken har vært travel, og det blir kveldsjobbing her i helgen, men snart er det ferie. Dagens glamorøse elementer var Hermes' Un jardin sur le toît bak øret, en av de få roseduftene jeg kan ha (de fleste lukter katteurin etter en halvtimes tid), og en is med Zuppa inglese-smak og espresso på kafé. Noen ting er helt fast på de siste jobbdagene før sommerferien. Siden det alltid er veldig travelt da, er det fint å ha noen ritualer som går foran det meste. God helg til alle, og god tur til Glamourbibliotekaren og familien!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag kveld!
Jeg har kollapset i sofaen, er så latterlig trøtt idag, etter å ha feiret en venninnes bursdag igår. Tror det blir en tidlig kveld, midtsommer eller ei...
Lav glamourfaktor, med andre ord, men jeg har vært hos frisøren idag, og neglene er nylakkerte, så helt krise er det ikke.
Imorgen skal jeg en tur til sentrum for å gjøre noen nødvendige innkjøp, og så får jeg besøk av en fin fyr. Resten av helgen går med til å pakke til en liten ferietur neste uke, trene, drikke te, lese aviser og ellers ta det helt rolig.
God helg til alle!

Kinna sa...

Med ny iPad kan jeg endelig kommentere, jeg også. Hurra! God glamorøs fredagaften. Regnet har gitt seg, middagen er spist og legemet er kledd i blåstripete badekåpe. Det er så herlig etter en hard uke å bare synke ned og puste ut. Denne kvelden nyter jeg et glass musserende og leser Agatha Christies "They came to Baghdad". Føler meg veldig heldig.
Jeg elsker fredagene her hos Glamourbibliotekaren. Ønsker alle en fin helg og god St.Hans!

Marta sa...

Snart laurdag no jo, på tide å leggja seg snart! Har vore ei roleg jonsokfeiring her, for å seia det slik. Håpar alle har hatt ein god start på helga, uansett kva ein har gjort!
I morgon reiser eg heim til familien, så då vert det Bergen-pause fram til august. Har svinsa rundt i kjole innandørs i dag, og har vore heilinnpakka i regnklede ute - på sykkel og allting. Vått og fint, måtte jo ha ein tur før sykkelen vart plassert inn i bua for sommaren. Til helga går turen til fjells, så resten av helga går nok til planlegging og førebuing. God natt!

Julia sa...

Glamorøs fredag sluttet ikke før jeg la meg rundt halv syv lørdagsmorgen. Var nemlig på ball, en skikkelig overdådig white tie, once in a lifetime klisjé Oxford opplevelse. Veldig stas. Veldig døgnvill nå. Forrige fredag var hjem hjemme hos ho mor en tur og tok med en venninne herfra på Arcade Fire i Køln. Har hatt to fabelaktige fredager på rad nå, sårt trengt etter de siste ukene. God helg ønskes alle!

Populære innlegg