søndag, juni 04, 2017

Junikveld


Mannen jobber og babyen sover søtt. Da det sluttet å regne og svarttrosten sang så høyt at jeg hørte han gjennom lukkede vinduer, gikk jeg ut og satte meg under den ene syrinen. I tekoppen: Perchs White Temple. Det duftet intenst i hagen, som det alltid gjør etter regnet! Ser dere kaprifolen som vokser vilt i syrinen forresten?


Nærbilde. Den har ikke kommet ordentlig ut ennå, men det er ikke lenge til. (Det har derimot den ene som vokser utenfor verandaen; mer om det en annen dag!)


Nå sitter jeg her inne og hører på Schubert-lieder med Barbara Bonney. Hun er ganske enestående i dette repertoaret!

Junikvelder altså. Fine er de alltid, selv om det er bare 12 grader og man må sitte innetullet i et pledd om man vil være ute. 

4 kommentarer:

Maja sa...

Å ja, det var helt fantastisk i går etter at regnet ga seg! Jeg passer huset til foreldrene mine på Grefsen mens de er på en måneds reise, og satt i går kveld ute på verandaen og bare sniffet inn alle sommerdufter fra hagen :-) Det har jeg tenkt å fortsette med i dag! Ha en god andre pinsedag, Glamourbibliotekaren!

Glamourbibliotekaren sa...

Hage på Grefsen høres fantastisk ut!! :D Ha det fint der!

Katrine sa...

Mamma er så glad i Schubert, sånn a propos, og hun har bursdag i juli, har du noen platetips jeg kan gi henne i gave?

Glamourbibliotekaren sa...

Bra gaveidé! Pianosonatene med Mitsuko Uchida kanskje? Ellers er jeg veldig glad i Florian Boesch sine lieder-innspillinger!

Populære innlegg